Om meg

Jeg heter Caroline Berg Eriksen (gift Eriksen), er opprinnelig fra Sarpsborg og kom til verden en kald vinterdag i januar, nærmere bestemt 28.01 – 1987. Jeg kommer fra en helt fantastisk familie, med verdens beste mor, far og storesøster. Da jeg var 20 år gammel bestemte jeg meg for å flytte hjemmefra for å studere juss, men bøkene og lesingen gjorde at jeg klødde etter noe mer, og i 2007 startet jeg på journalistikk hos Norges Kreative Fagskole i stedet. Det samme året som jeg flyttet til Oslo fikk jeg min kjære, lille Hugo. Han er en langhåret chihuahua, fra oppdretteren chi-cago i Østfold. En herlig kennel, med både fantastiske mennesker og hunder.

SONY DSC

SONY DSC

I april 2007 møtte jeg Lars-Kristian. Egentlig er det vel mer riktig å si at Hugo traff Ronaldo, og disse to hårballene førte oss sammen. Det var veldig rart for meg å date en fotballspiller, for da vi traff hverandre i parken, spilte Lars-Kristian i Lyn, og jeg hadde aldri hørt om verken laget eller Tippeligaen.

SONY DSC

DSC06508

I dag er fotball er stor del av hverdagen min, og selv om det fortsatt ikke er hovedinteressen er det noe i det at livet er morsommere for dem som liker fotball, for hver eneste kampdag er en opplevelse i seg selv, og i tillegg er det viktig for meg å vise interesse, og forståelse for det mannen min jobber med. I dag har vi vært sammen i nesten 7 år, og den 19.juni 2010 giftet vi oss. Dette var en helt uforglemmelig dag, som du kan lese mer om under kategorien bryllup. Både Lars-Kristian og jeg la ned mye tid og planlegging i denne helgen, og jeg har skrevet utrolig mye om dette på bloggen, slik at dere som også går i giftetanker kan hente litt inspirasjon.

DSC76561

Vinteren 2013 fikk vi den gledelige nyheten om at vi venter barn, og den 25. november 213 kom verdens vakreste jente til verden. Familie er noe av det vi verdsetter mest i denne verden, så det at to nå har blitt tre, føles helt fantastisk og rikitg. Du kan lese det første innlegget etter fødselen her, og her deler jeg min fødselshistorie fra a-å. Det å føde er en helt sinnsyk opplevelse, unikt, fascinerende, spennende og vondt på så mange måter, og jeg skildrer det her så godt jeg kan.

DSC08899

DSC08968

DSC05844

På bloggen min kan du følge denne reisen fra å være to (fire) til å bli tre (fem) Hundene er jo en stor del av vår hverdag, så vi liker å inkludere dem som familiemedlemmer 🙂 Graviditeten, opplevelser og tanker rundt den, finner du under kategorien «graviditeten».

Den 06. april ble vår vakre Nelia døpt i Siljan kirke, og alt om barnedåpen kan du lese her. Jeg elsker å planlegge slike begivenheter, så her blir ingenting blir overlatt til tilfeldighetene og jeg har brukt mye tid på dette. Håper du kan finne litt inspirasjon!

DSC8941

DSC2295

DSC2455

Som du sikkert har forstått er dette på mange måter en blogg med et lite innblikk i min og vår hverdag. Jeg er lidenskapelig opptatt av mote, trening, helse og mat, så dette er også elementer jeg krydrer bloggen med. For mer informasjon, kan du ta en titt på de ulike kategoriene på bloggen min, men bruk gjerne søkefeltet også 🙂

DSC02628

Håper du liker det du ser, spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på