Ofte stilte spørsmål

Her linker jeg til spørsmål som dere ofte stiller, og som jeg har svart på i tidligere innlegg.

Hvordan trener du? Under kategorien som heter «trening» finner du en god del informasjon om min treningshverdag. Jeg er en aktiv jente som trener regelmessig, det vil si 5-6 ganger i uken. Trening for meg er glede, så det er nesten litt «en dag uten trening, er en dag uten mening». Jeg trener 5-6 ganger i uken, både styrke og kondisjon, min lidenskap er å løpe. Den siste tiden har jeg startet med personlig trener på ELIXIA en gang i uken, for å få litt variasjon.

Hvordan spiser du? Jeg har alltid vært opptatt av helse og kosthold, og siden desember 2010, fikk både jeg og Lars-Kristian øynene opp for LCHF, det vil si et lavkarbo / høyfettkosthold, hvor det er meningen at kroppen skal hente energi fra fett og riktige karbohydrater, i stedet for raske og unødvendige karbohydrater. Jeg hadde en spm.runde med Dr. Hexeberg som er ekspert på området,  for en tid tilbake. Hennes svar på spørsmålene dere hadde, kan dere finne i disse tre delene:

Svar del I

Svar del II

Svar del III

Mars 2012 ga jeg ut en livsstilsbok, Fotballfrues Dagbok, som har blitt en bestselger. Her får du tips gjennom et helt år, om både livsstil, trening og matoppskrifter. Boken består av over 60 lchf-oppskrifter, og er delt inn i sesonger, hvor hvert kapittel tar for seg en måned og tips og mat relatert til det.

Har du extensions? Ja, det har jeg. Tidligere benyttet jeg meg av clips, men etter hvert som jeg heller ville ha en varig løsning har jeg gått over til Hendrix Hair sitt eget extensionsmerke, som består av teip. Fantastisk frisør, hår og kvalitet!  Du kan du lese mer om håret mitt her. 

Kan vi få se bilder av deg fra du var barn? Har skrevet to innlegg om dette, klikk her for barnebilder, og her for bilder fra jeg var liten til jeg var rundt 18. 

Hvordan møttes du og Lars-Kristian?
Vi møttes i april 2007, på tur i Slottsparken med hver vår hund 🙂

Hva jobber du som?
Jeg er gründer, og driver et eget firma sammen med Lars-Kristian. Under firmaet Treasures AS faller bloggen min. Jeg jobber nesten døgnet rundt, og elsker alt jeg gjør. Hektiske hverdager gjør meg glad! Kreativitet og journalistikk går hånd i hånd i hverdagen min, og jeg stortives med akkurat det.

Hvordan er klesskapet ditt? Klesskapet vårt er nesten det fineste rommet i hele huset! Ta en titt her for bilder.

Hva slags hunderaser er Hugo & Ronaldo? Her har jeg skrevet et utfyllende innlegg om de to skjønne vofsene våre.