oppvarming til påsken

Hei! Har helgen vært fint? 🤍 Det har vår vært! Vi dro på tur til Uvdal sammen med familien Fjeld Lillefjære rett etter skoletid på fredagen, og det var så innmari koselig å endelig samles igjen! Lange, felles frokoster, gode samtaler, fantastisk vær og fem barn som leker så fint sammen –  fikk så mye påskestemning at jeg teller dagene til påsken faktisk banker på døren! Her kommer noen bilder 🙂 


Slike helger gir meg alltid masse påfyll, selv om de gjerne gir litt mindre søvn enn vanlig 😉 Det skal vi ta igjen nå, selv om vi er nødt til å få med oss en episode av Papirhuset først. Vi er på sesong 2, det anbefales! 

🤍

Vi sees snart igjen, takk for at du titter innom her 🙂 

19 kommentarer

 1. Så fine bilder, dere er heldige som har slike plasser å reise til. Man tåler litt mindre søvn når det er hyggelige ting som skjer.

  Jeg har et spørsmål som jeg håper at det er greit at jeg stiller. Jeg følger deg på Instagram og koser meg med bilder av både trening og ‘hverdagssysler’, og jeg har registrert at du har økt treningsmengden din ganske drastisk? Har du noe mål du jobber mot, maraton eller lignende? Og så er det sikkert dumt av meg, men jeg blir litt frustrert når jeg ser at du får klokket inn 15’ skritt før kl 12 på en vanlig tirsdag, haha. Jeg selv rekker ikke å trene før jobb og etter middag er det aktiviteter og familietid. Jeg trener 3-4 ganger i uken, men det er kun i helgene jeg er i nærheten av 15’ skritt. Hvordan klarer du å kombinere såpass mye trening med barn og jobb?

  1. Tips: Jeg går eller sykler til jobb hver dag. Da får jeg gjerne 7k skritt før klokka åtte på morgenen. Men jeg bor i by, og da er man jo naturlig nok mer aktiv en om man bor i byggefelt og må bruke bilen.

  2. Jeg er ingen treningsnarkoman, men har i likhet med Caroline en hund og en relativ aktiv hverdag også i forbindelse med jobb. Jeg tikker som regel inn 2000-4000 skritt ved morgentur med hunden min og har et aktiv yrke hvor jeg går og står omtrentlige hele tiden. Så for meg er det ikke uvanlig at jeg har tikket inn 10 000-15 000 skritt rundt lunsjtider 🙂 Plusser jeg på ettermiddagstur og kveldstur tikker jeg som regel inn over 20 000 skritt hver endt arbeidsdag. Med trening rundt 2-3 ganger i uken blir det desto mer.

 2. Så utrolig skjønn Ozo er og Naia, ser ut som en skikkelig herlig skøyer. Nydelig helg og flotte bilder. Påsken kan nesten ikke komme fort nok nå. Håper uken din blir fin også😃

 3. Hei, hvor er vesten og genseren på øverste bildet fra? Kjempefint antrekk!

 4. Ser ut som dere har hatt det skikkelig fint 😀 jeg vil bare tipse om å bruke en annen sele til hunden når han skal trekke dere på ski, eller generelt løpe med dere. Kjøp en Y sele som gir skulderfrihet (personlig liker jeg nonstop sine).

 5. Så fine bilder 🤩 men altså, jeg har samme ski som deg og no må jeg kjøpe ny jakke og bukse.. for gud så fint det matchet til skiene 🤩🤣🙌

 6. Flotte bilder. Hvor ofte bader dere Ozo? Har rasen lett for og virke ‘ møkkete’ i fargen? Jeg ville som nevnt over her, byttet sele til han, til en Y sele som er bedre generelt:) Ta han med og prøv sele i butikken 🙂 Påsken kommer snart og det blir bra <3

 7. Caroline

  Hund og ski med stålkant er F Y F Y F Y

  1. De sa i fjor at Lars Kristian var vokst opp med hund….da det ble kommentert om stålkanter. Så da gikk det vel bra da, men det er ikke gitt at det går bra nå..
   Håper for alles del at hunden ikke kutter seg, for det er ikke pent.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi har slipt ned stålkantene så de er runde og ikke skarpe 🙂

   2. Har du sett skader på hund fra nedslipte stålkanter da? Ikke mye pent det heller…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det kan skje når de ikke slipes ned ordentlig.

   4. Sølvi

    Verre å skjære seg på en sløv kniv enn skarp kniv…

   5. Caroline Berg Eriksen

    Om kantene slipes ordentlig så er det ikke mye «sløv kniv», heller «ingen kniv».

 8. Hei!
  Kan jeg spørre om hvor i Uvdal dere bodde sist helg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi var på en hytte til et vennepar ca. 20 minutter fra Rødberg 🙂 Første vei opp til venstre på fjellet etter Rødberg.

 9. Hvorfor anskaffer dere ikke fjellski UTEN stålkant når dere har hund? Hvor mye hjelper det å slipe ned stålkanten så den er «rund»? Prøv å renn over føttene til hverandre (uten sko) med ski med nedslipt stålkant og kjenn om det føles ok ut, før dere tar med hunden på tur.

  Jeg kunne til en viss grad forstå dere i påska i fjor, da hunden var ny i familien og dere hadde det utstyret dere hadde. Men nå har det gått et helt år og det burde vært mulig å bytte ut skia. Sjekker dere finn.no utenfor sesong er det sikkert billige ski å finne også, hvis det er det som er saken. Skiene dere har kan sikkert selges videre (men verdien er kraftig forringet når dere nå har slipt de ned, dessverre).

  Beklager altså, men her skuffer dere veldig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å slipe ned stålkantene fungerer utmerket og det er ikke mulig å skjære seg på de 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *