god helg 🌸

Jeg blir så glad! Tusen takk for at dere er glad for at jeg er tilbake og for at bloggen består! Det betyr så innmari mye for meg, kjennes nesten som en del av meg er hel igjen, hvor rart det enn høres ut. Jeg er glad dere vil følge med 🌸 

Ranunkler er kanskje de vakreste blomstene jeg vet om, og nå er de å finne i blomsterbutikker rundt omkring – et vennlig tips til deg som kanskje er like glad i disse som jeg er. Det har kommet en fin bukett i hus før helgen, Lars-Kristian kom hjem med dem for noen timer siden og de skal få flytte seg litt rundt i alle rom i løpet av helgen, alt ettersom hvor vi oppholder oss. Skulle gjerne sagt at blomstene var en gave fra mannen i mitt liv, men sannheten er at det var jeg som ba han om å kjøpe dem med til meg – haha 🙂 Jeg har blitt syk, så disse er i hvert fall noe å glede seg over! Og så har jeg laget noen skikkelig digge protein bliss balls – også noe å glede seg over! Her kommer oppskriften 🌸 


brownie energy bliss balls 

♥ 5 dl. havregryn ♥ 2.5 dl. dadler uten stein ♥ 3 ss. sjokoladeproteinpulver ♥ 0.5 dl. smeltet mørk sjokolade ♥ 0.5 dl. kaffe eller vann ♥ evnt. mer smeltet sjokolade til å rulle ballene i hvis ønskelig 

Bland alle ingrediensene i en blender til det blir en fast deig. Hell gjerne i væsken tilslutt, slik at du kan tilpasse og det ikke blir for mye. Jeg bruker som regel rundt 0.5 dl. Lag små kuler av deigen, smelt mørk sjokolade over vannbad og rull kulene i sjokoladen. Avkjøles på bakepapir i kjøleskap i ca. 10 minutter, ta dem gjerne frem i noen minutter før de nytes 🙂 Holder seg rundt 10 dager i kjøleskapet! 


Perfekt hverdags- eller helgesnacks! Jeg er i hvert fall skikkelig glad i bliss balls! Ha en god helg 🙂 

31 kommentarer

 1. Vakkert innlegg! Det er så koselig at du er tilbake! Riktig god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 En god helg til deg! <3

 2. Så deilig det ser ut! Har du 0,5dl smeltet mørk sjokolade i selve deigen, eller er det til å rulle i etterpå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er i selve deigen 🙂 Blander det sammen med alle ingrediensene i blenderen 🙂

 3. Kjekt å ha deg tilbake😊 men kjedelig å høre at innleggene blir mye færre🥲 Men forstår valget. Håper du får det til å fungere. Trist at bloggtiden på en måte er litt over.

 4. Masse god bedring ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 5. Ranveig

  Så gode ut, hvilket sjokolade proteinpulver bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker Whey 100 fra Star Nutrition 🙂

 6. Ååååhhh jeg blir så glad når jeg klikker innom deg og så er det nytt innlegg . . . woohooo, men så leit å høre at du har blitt syk da 🙁

  Masse god bedring og B A M S E K L E M på vei <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Marit Skare

  Så herlig å se at du er tilbake på bloggen. Jeg har fulgt deg i mange år. God helg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   God helg til deg også <3

 8. Johanne B.

  Så utrolig hyggelig å titte innom og se at du har blogget igjen!
  Følger deg uansett på insta da, men koselig å lese litt tekst også.
  Masse god bedring og fortsatt god helg 🙂
  Klem fra Johanne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Jennifer Mitchell

  I love your blog so much! I hope that you will keep it going for many more years.

  1. Caroline Berg Eriksen

   So kind of you 😀

 10. Skjønte det slik at dere har lyst til å bygge hus. Dere viser at dere liker at det meste er nytt og moderne og det fikk dere i ikke i den gamle, flotte villaen. Lurer på om dere angrer på at dere ikke kjøpte nytt hus den gangen? Og hvorfor evt kjøpe nytt nå som dere har pusset opp så mye? 😊

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi angrer på at vi ikke tok et halvår og bare strippet ned hele huset og gjorde det akkurat slik vi ønsket det fra starten av 🙂 Da hadde jeg kanskje hatt ro i sjelen min 😀

   1. Jeg skjønner hva du mener, tror jeg. Men er ikke huset helt slik dere ønsker og trives med, selv etter oppussing?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Et såpass gammelt hus har alltid noe ved seg som må fikses, om du da ikke tar og stripper ned alt gjør det som nytt 🙂 I tillegg er det en veldig stor tomt som krever ukentlig vedlikehold.

   3. Om smaken er moderne og minimalistisk så er det jo litt merkelig å kjøpe en historisk villa? Jeg ville tro at det var viktig å holde på sjelen i det flotte bygget og ikke fjerne alt det autentiske?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg/vi har ikke en minimalistisk smak 🙂 Jeg liker det klassiske og herskapelige, men samtidig vil jeg at det skal være moderne! Det går fint an å få til i en gammel villa, og det føler jeg også at vi har klart.

    Vi har ikke fjernet noe autentisk, med unntak av vaskene på soverommene :p

 11. Fulgte ditt råd om serien «Sydens Dronning» Den er spennende, men noe av det mest blodige jeg har sett.Men nå er jeg hekta.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 12. Hei
  Har lyst til å spørre om noe ang det å ha hund på kennel ?
  Før da dere bodde i siljan brukte dere kennel der da å hvem anbefaler du hvis dere er kjent med noen der 🐶
  Syns det er utrolig vannsklie å finne å ikke minst sårt å skal sette dem på kennel 🌸
  Har du bare god erfaring med fine hunder , du er jo veldig nøye person 🤗

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi brukte kennel kun én gang da vi boodde der, men den vil vi ikke anbefale :/

 13. Vi bygger vårt nye hus nå,ingen følelse er lik den altså🥰 Man har vært med på hver lille detalj og bestemt ALT selv🤗

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner at det er deilig 🙂

 14. Disse skal prøves! Herlig at du er tilbake igjen 🙂 God helg <3

 15. Hei! Så moro å lese nye poster på bloggen din igjen! Takk for litt ny hverdagsglede.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *