hei bloggen

Hei til deg som klikker deg inn her – nå er det lenger siden enn noen gang ❤️ Ikke engang da jeg ble mamma, tok jeg en så lang pause som nå, men en kan vel si at tidene har endret seg og det har jeg også. Jeg hadde rett og slett behov for en lang pause for å tenke litt på hva jeg ønsker å gjøre med denne bloggen. Jeg har alltid sagt at jeg skal holde på den så lenge jeg synes det er gøy, men det siste året har jeg kjent på behovet for endringer, og nettopp derfor måtte jeg bare legge bort, kjenne på følelsen og lytte til hva jeg virkelig ønsker. 

Nå kjenner jeg at jeg har vært lenge nok i tenkeboksen, og selv om jeg flere ganger har vært inne på tanken om å bare la bloggen være og aldri mer oppdatere den, har tanken på det samtidig vært så fremmed og vemodig at jeg vet det ikke er riktig. Dette er babyen min og det er her alt startet – jeg kan ikke bare gi slipp. Det har vært både hyggelig, og litt sårt når jeg har fått daglig spørsmål om hva som skjer, rett og slett fordi jeg ikke har vært sikker selv og det har vært vanskelig å gi et svar, men nå har jeg landet på den beslutningen at bloggen ikke må gå. Det kjennes ikke riktig.

Blogg vil nok aldri bli det samme som tidligere, i dag er det så mange andre kanaler å ta i bruk og for min del er det både morsommere og mer tilgjengelig å bruke instagram story til slike ting jeg tidligere ville dokumentert gjennom bilder, og lastet opp her. Jeg kommer ikke til å dele daglige oppdateringer fra hverdagslivet eller slike ting som luksus / budsjett-innlegg lenger, men jeg vil bruke bloggen de gangene jeg kjenner at det blir for mye tekst, bilder og informasjon til å dele andre steder. Noen ganger serietips, andre ganger oppskrifter, kanskje borddekking, oppussing, interiør eller turer vi går som jeg vil dele med dere – jeg vil ha muligheten til å oppdatere når det kjennes riktig og ikke fordi jeg føler at jeg må. Som denne turen vi var på nå i helgen, Guttormsvauen på Hvaler i solnedgangen- noe så vakkert! Det vil jeg dele her! 


Jeg håper dere vil klikke innom nå og da, det hadde gjort meg kjempeglad, for jeg ønsker å holde liv i denne bloggen, det har jeg virkelig kjent på nå. Om du følger meg på instagram eller facebook vil jeg alltid oppdatere der når det har kommet nye innlegg 🙂 Det kjennes godt å endelig ha landet på dette og endelig få oppdatert igjen! Tusen takk for at du er innom ❤️

63 kommentarer

 1. Du må fortsette👏😍 bloggen er grunnmuren og dybden og insta er supplement 🤩 glad for den beslutningen

 2. Hei. Så koselig at du fortsetter med bloggen. Alltid fint å lese den.😃😃

 3. Marita Nordli

  Så bra at du velger å fortsette, jeg følger deg på alle kanaler, rett å slett fordi du er du😊og det du deler inspirerende😊
  Ha en strålende kveld.

 4. Kariann

  Dette var gledelig å høre Caroline!❤️
  Jeg syns det er nettopp derfor det er så koselig å gå innom bloggen din for de mer utfyllende, detaljerte tingene som skjer i livet ditt. Som oppussing og borddekking og de Norgesturne deres. Er litt mer de tingene jeg gjerne søker opp igjen her hos deg da. ☺️
  Men følger deg på Instagram, og syns det er så koselig å høre deg le og se deg i det mer hverdagslige på Story. 🥰
  Og så lenge du er fornøyd og føler dette er riktig for deg, så blir det bra for oss som følger deg. ☺️
  Du er så god Caroline. Nyt kvelden❤️

 5. Fine klær, har du samarbeid med Twentyfour nå?

 6. Så bra, har savnet oppdatering ❤️❤️

 7. Så fint å se deg her igjen å at du oppdaterer 🙂 Følger deg jeg vet du <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Unni <3

 8. Hvorfor fortsetter dere å bruke engangsgrill på svaberg når dere gang på gang har blitt informert om at det ikke skal gjøres (og de fleste steder er forbudt)? Dere har til og med sagt at dere ikke skal gjenta det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Grillen står på stativ 🙂 Hele hensikten med å unngå å grille på svaberg er varmen og strålingen på svaberget. Men dette sjekker du enkelt om du tar hånden din under grillen og kjenner om det er for varmt! For å være ekstra påpasselig så kan du sette den opp på en liten forhøyning slik at avstanden mellom grill og svaberg blir enda større.

 9. Tjoh! <3
  Dette var gode nyheter. Jippiii! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 10. Åååh, du må aldri aldri aldri aldri slutte å blogge! Mulig jeg er helt 2010 her, men for meg er det fortsatt koselig å lese blogg! Veldig lettet over beslutningen din, og gleder meg over hvert eneste innlegg! Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Kanskje litt 😀 Men det går fint!

 11. Birgitte

  Ah ble veldig glad for at du ikke slutter å blogge! Elsker bloggen din og den gir meg masse inspirasjon <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   åååh, nå ble jeg glad <3

 12. Kristine

  💛

 13. Kristin

  Så koselig å høre at du vil fortsette å blogge! Elsker blogg fremfor Instagram og trives med å lese tekst og ikke kun lyd og story som forsvinner. Flotte bilder av dere og av Ozo!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig å høre at du synes det <3

 14. Så fint.Dette er den første bloggen jeg begynte å lese,og den eneste jeg har fulgt fast.Fordi du leverer så bra,ja i alt du gjør.Blogg oppleves så rolig i forhold til andre kanaler.Fint å følge deg.Mangler bare så mye energi selv,så får ikke fulgt opp alt du deler av trening feks.Men du inspirerer alltid!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det er hyggelig å høre, Anne <3

 15. Nydelige bilder og jeg ble så glad for at vi kan fortsette å logge oss inn her på bloggen din :-)Har fulgt deg siden Nelia var liten. Virkelig elsker din positive energi og glede:-)❤️ Og ikke minst alle de flotte bildene dere deler 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 16. Livet endrer seg og forandring gir rom for nye spennende ting ❤ det er lov å prøve ut noen nye veier innimellom, og aldri en skam å vende tilbake om man ønsker.
  Dine turtips og turbilder er noe som lyser opp hverdagen og inspirerer – gleder meg til mer av dette!☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jo det og akkurat nå er kanskje litt endringer noe vi alle har godt av 🙂 Vi får se hva fremtiden bringer 😀

 17. Tonje Agate Bakke

  Så bra! Og så fine bilder! 🤩

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 18. Nå ble jeg altså så GLAD! Jeg har ikke spurt, men jeg har lurt og vemodig tenkt at nå forsvinner kanskje denne fine plassen som jeg har kikket innom og trivdes så godt i så mange år (typ 10-12 år :-O). Samtidig har jeg full forståelse for det. Ting har som du sier, endret seg, men det er fortsatt godt å titte inn et sted og finne hvile. Et sted som beveger seg litt saktere enn de nye sosiale mediene. Det blir veldig fint å fortsatt kunne følge deg og alle de nydelige bildene du deler, i «stort format». Heier på deg videre! En god klem til deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaa 😀 Så koselig å høre <3 God klem til deg også!

  2. Skriver under på denne kommentaren her <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk! <3

 19. Velkommen tilbake 🙂 Jeg kommer til å klikke meg inn her 🙂 Jeg har savnet innlegg med bilder og tekst. Du skriver så godt og elsker bildene! Gjør det som er rett for deg, jeg følger deg på flere plattformer, men bloggen er det som fikk meg til å følge deg i starten, så den vil alltid ha en spesiell plass <3
  klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone <3

 20. Et lite ønske: Kan dere ordne slik at det går an å se eldre innlegg i sin helhet? Altså at man kan se bildene også? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Men vi har dessverre en liten utfordring med det tekniske pdd. :/ I tillegg så sitter de som har det tekniske ansvaret med bloggen i Ukraina 🙁 Og akkurat nå er det ikke akkurat riktig tidspunkt å mase på de for å fikse noe sånt.

   1. Marita

    Oi! Håper det går bra med dem! ❤️

   2. Caroline Berg Eriksen

    <3

 21. Hei Caroline <3
  Dette var rett og slett en deilig følelse. Jeg har fulgt deg i mange år og nå har jeg vært innom hver dag og like skuffet har jeg vært 🙁
  Jeg elsker denne bloggen din og de helt fantastiske bildene dere tar. Den stunden jeg sitter her og leser, titter på bildene – det er min egen flukt fra alt det vonde i hverdagen i mange år. Ikke det at jeg har det så fælt, men alt som foregår rundt i verden, tynger meg. Det gjør meg deprimert og bekymret. Jeg drømmer meg derfor bort her på bloggen din. Disse dagene har vært tunge.

  Når det er sagt, så skjønner jeg deg så godt. Som du sier, tiden forandrer seg og jeg vet at du har mye å henge fingrene i. Det skjønner jo alle. Med stort hus, to små jenter, en hund, netfit osv., men jeg ble superglad for at du skal fortsette bloggen. Én gang kommer du nok sikkert til å legge den ned, men . . . da står det til liv en stund til. Åååhhh, så godt!

  TUSEN TAKK! You made my day <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lisen <3 Det er utrolig koselig å høre 😀

 22. Å så koselig at du er tilbake – har savnet bloggen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre at du har savnet den <3

 23. Hurra for at du ikke legger ned bloggen. Har savnet oppdateringer her inne, men forstår at du trenger pause. Moro å følge deg på insta også, men blogg er best. Nydelige bilder som vanlig. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så koselig å høre! Tusen takk, Lene <3

 24. Cecilie

  Nå ble jeg glad! Synes alltid det er så hyggelig og inspirerende å klikke innom her. Har vært innom hver dag siden forrige innlegg, men nå tenkte jeg at det sikkert ikke kom noe mer, så det var en hyggelig overraskelse. Har fulgt deg her siden 2012ca, og er ikke på IG, så veldig koselig at du vil oppdatere bloggen i blant! ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, dette gjør meg så glad! Jeg smiler når jeg leser! Tusen takk for at du vil følge, Guro <3

 25. Sååå hyggelig at du vil fortsette å blogge selv om det ikke blir helt som før!!!!Har begynt å følge deg på instagram, men ingenting er som dine blogginnlegg om julepyntet hus, interiør, oppussing og herlige familieturer ♥️♥️♥️ Trodde nok at det hadde tatt slutt nå, og savnet deg allerede, så dette er dagens gladnyhet for meg😄 Så mye trist i verden og nå krigen som er så nær, så noen små lyspunkter er veldig godt å få med seg i løpet av dagen! Og dine blogginnlegg er virkelig lyspunkter!!
  Alt godt og takk til deg<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese dette, Mia <3 Det gjør meg glad! Ja, nå er det veldig mye tragisk som skjer i verden. Vi må bare håpe på lysere tider <3

   Ønsker deg og dine en god helg <3

 26. Nå ble jeg glad! Ingenting er som bloggen din. Du skriver godt og med unikt fine bilder. ( De beste! )
  Bloggen har en egen harmoni, gir masse glede og gjør verden til et vakrere sted.
  Har fulgt deg siden 2010. Tusen takk for alt du gir oss <3
  Du bestemmer intervallene. Vi er med deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg smiler når jeg leser det du skriver <3

 27. Så godt å høre at du vil fortsette å ha blogg, jeg elsker å lese bloggen din! Artig å følge også på instagram, men bloggen gir liksom mer dybde. Er så artig med blogg og bilder med lange kommentarer, jeg koser meg veldig med å lese! Hurra! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, mer dybde absolutt, det har du rett i <3 Tusen takk, Ingunn <3

 28. Så bra at du har besluttet å fortsette bloggen. Synes det er så inspirerende å grave meg ned i de flotte bildene, ideene og alt som ligger i denne bloggen. Det blir nesten som å lese et blad som bare har koselige ting. Caroline-mindfulness 🙂 For meg så blir instagram litt for mye mas og jag og det er lett å falle for fristelsen og bare scrolle langt ut over det du egentlig hadde tenkt å se på. På bloggen din går jeg inn fordi jeg har lyst til å se på fine bilder og bli inspirert av deg og den fine familien din. Gleder meg til flere innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for denne kommentaren, det varmer å lese dette! <3

 29. Så gøy å høre. Trofast blogg-leser gjennom mange år. Hatr nettopp blitt mamma og leser gjennom innleggene dine fra da du var gravid og hadde baby og synes det er veldig gøy. Bloggen er fremdeles relevant og gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Koselig at du synes det <3

 30. hurra! har savnet oppdateringer på bloggen! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre <3

 31. Cathrine

  Jeg har fulgt deg i alle år, syns du er den eneste som fortsatt klarer lage innhold som engasjerer og motiverer meg etter så lang tid. Du har de vakreste bildene , meget gjennomførte innlegg, du har en så god og positiv utstråling og motiverende tekster. Det er en grunn til at jeg aldri sluttet å følge med på deg. Håper du «aldri» gir deg:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig å høre <3

 32. Ååh hadde gitt opp å finne deg igjen her…. nå ble jeg glad❤

 33. Monica M. B

  Så fine bilder og så fin en gutt. 🙂 Ja, det er fint i skjærgården i Østfold. 🙂 Hvaler, Skjærhalden, osv. *Mimrer tilbake til sommerferiene som barn i plankebyen. 🙂 *

 34. Du må aldri, aldri slutte å blogge! Utrolig glad for å lese ordene dine igjen🥰❤

 35. Hei 😊
  Velkommen tilbake. Har savnet bloggen din … Den har liksom sakte men sikkert fadet ut… Følge deg på Instagram men syns det er veldig mye trening..
  Når en sitter i rullestol så er ikke akkurat løping og trening noe som jeg er så opptatt av…
  Har bare en brukbar arm også…. Selv om du lever et liv so, for mange av oss, virker « luksuriøst»… Med flott hus, fine møbler, klær, ferier ..Alltid strøkent og perfekt osv..
  Så ja, det er et friminutt fra en ellers ganske trist hverdag…

  Det er godt , å slipper les om sykdom og triste ting..Selv om det er en del av livet..

  Savner interiørtips…F eks til badet…Vegetaroppskrifter ..og Sånne hverdagslige oppdateringer..
  På Instagram, så ligger det storys på rekke og rad…

  Sveiper innom og så vipps er de borte 🥺Mye bedre med blogg der en kan kose seg med bilder, lese osv..

  Så ja, har savnet bloggen din 💖Håpe du vil oppdatere fortsatt..
  Og om du tar en pause… Så er det nok lettere for leserne dine om du gir beskjed… Kan bare skrive det da..
  « Tar en pause « eller « Strax tilbake « eller no…

  Kjedelig å klikke seg inn til gamle innlegg…

  Så, håper du fortsetter…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *