4 serietips til helgen

Hei bloggen! Jeg har noen serietips jeg må dele med dere, og ettersom det er fredag, passer det jo midt i blinken å dele disse nå! Jeg har delt en haug med tips før, så søk bare i søkefeltet mitt etter «serietips» om du trenger noe mer å sette øynene i, men dette er altså det jeg har sett på den siste tiden – alle sammen er gull når du for eksempel løper på mølle – hehe 🙂 

The Witcher – jeg er kanskje over snittet glad i hekser, magi og alt sånt, så dersom du også er det, er denne serien perfekt for deg! Elsker kulissene, kostymene og selvfølgelig hovedrollen som spilles av Henry Cavill – me oh my! «The Witcher» er opprinnelig en bokserie. (videre tekst hentet fra filmpolitiet) Vi befinner oss i et eventyrunivers der det meste av fabeldyr og monstre virkelig eksisterer. Her beskytter monsterjegere kalt «witchere» menneskene mot de mange uhyrene som vandrer på jordas overflate – selvfølgelig mot betaling. Witchere blir skapt gjennom magi og nådeløs trening. Med sine unaturlige krefter og alt annet enn en ni-til-fire-jobb, er de både fryktet og forhatt. Kun i den ytterste nød velger folk å benytte seg av deres tjenester. Geralt får livet sitt snudd på hodet når skjebnen griper inn, og kaster ham sammen med en mektig, men stormfull magiker og en ung prinsesse. 

Stay close – jeg har både sett og lest krim av Harlan Coben før, og synes alle bøkene som har vært ganske bra, denne også! Ble bare litt forvirret da forstadsmoren er samme skuespiller som Luca Quinn i The Good Fight! En veldig annerledes rolle, men hun passer den også – i hvert fall når jeg ble vant til det – haha! Uansett! Serien handler om henne, som har en mørk og farlig fortid, en fotograf som en gang var lovende, som nå har endt opp med å ta liksom-paparazzibilder av rike barn og en etterforsker som ikke klarer å gi slipp på en gammel sak. Tre vanlige mennesker som viser seg å ha en del med hverandre å gjøre! Se den!

Selling sunset – altså hallo drama! Jeg startet å se på dette fordi jeg tenkte jeg skulle ha et avbrekk fra eventyr og krim, drømme meg litt bort i store, deilige hus – og det kunne jeg, men skal si jeg fikk en god dose drama med på kjøpet! Nå har jeg sett til og med sesong 4, og makan! Hahah! Jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke har det sånn med mine venninner, her betviles alt du sier og baksnakkingen vil jo ingen ende ta. Jeg blir helt matt! Men det er gøy å se på drama, så lenge jeg slipper å være en del av det selv. Dramaet er det altså eiendomsmeglerne som klarer å lage seg imellom. The Oppenheim Group holder til i LA, drives og eies av to tvillingbrødre, og har kun kvinnelige ansatte – som alle er veldig dyktige til å selge millardærboliger. Dessuten er de venninner på fritiden – i hvert fall noen ganger. 

Hvem drepte Sara – elsker faktisk at den er på spansk! Kort fortalt: Alex har sittet uskyldig i fengsel i 18 år for drapet på søsteren sin. Han ble lurt av faren til sine beste venner, som lovet ham 2 måneder i fengsel, økonomisk trygghet og ikke minst – at moren hans skulle få hjelp til å bli frisk. Ingenting av det han lovet hendte, og i stedet fikk han 30 år i fengsel for noe han ikke har gjort. Etter 18 år slipper han altså ut, og nå er han fast bestemt på å finne og ta hevn på dem som faktisk gjorde det. Har ikke kommet lenger enn episode 5 på sesong 1, men føler meg trygg på å anbefale, for jeg gleder meg ekstra mye til hver løpeøkt inne fremover nå – haha 🙂


🍿

41 kommentarer

 1. Takk for tips!
  Kan anbefale Shadow & Bone på Netflix, siden du liker hekser og magi og sånn.
  Fortsatt god helg 🙂

 2. Jeanette

  Elsker stay close! Så spennende!

 3. Kan anbefale Archive 81 som handler om Dan (Mamoudou Athie), en ekspert på å restaurere gamle VHS-videoer, som blir hyret inn for å sette i stand en samling gamle opptak som ble delvis ødelagt i en brann.

  Mens han restaurerer de gamle VHS videone blir vi vitne til en rekke uforklarige og mystiske hendelser. Hva er virkelig og hva er innbildning?

  Er du en fan av skumle serier og uforklarige hendelser anbefaler jeg denne på det sterkeste
  Dersom du er veldig følsom og var er ikke denne serien å anbefale da det er veldig mange sterke og skumle sener i den.

  Jeg elsker denne serien fordi det er ikke som noe annet jeg har sett. Veldig altoppslukende og sykt sykt spennende, jeg bare elsker elsker elsker den

 4. Vigil på NRK nett … Er å anbefale på det beste !

 5. Lite å lese på denne bloggen, og det virker som at den går en sakte død i møte.

 6. Bloggen din har tapt seg 🙁

 7. Anne Kristine

  Du og mange med deg i bransjen har nesten sluttet å blogge. Ny trend tydeligvis. Andre arenaer, som Instagram, snap og podcast er mer i fokus. Synd…

 8. Kjersti

  Anbefaler Chesapeake Shores ♥️Fin serie.

 9. Savner bloggen! Hva er planene fremover?

 10. Hva er planen for bloggen fremover?

 11. Er så glad bloggen ser ut til å forsvinne! Ikke sett på lenge og kikket her og det samme……fantastisk!!!! Har ikke instagram, hvilket er bare så deilig, så hvis dette forsvinner er det topp. #klapper :-)))))))))))))

 12. Sjekk ut Trines treningsglede. Svai rygg kan styrkes. Mange tips for å trene seg til en rett og fin rygg. Lykke til!👍

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle rygger kan styrkes, men du kan ikke trene bort en rygg som er svai og det er heller ikke noe poeng å gjøre.

 13. Er det slutt på bloggen?😫😭

 14. Shelene

  Hei
  Er bloggen stoppet helt opp? Jeg savner innleggene dine! <3

 15. Veronika H

  Hei gode vakkre Caroline🤗 Kjenner jeg savner nye blogginnlegg.
  Jeg har lest hele bloggen din. Fordi du er norges beste blogger..Ønsker blogginnlegg om:
  * Sarpsborg (ønsker å dra dit) Hvordan er byen? Uteliv? Hva man kan gjøre? Hvordan ser det ut. Historiske fakta osv osv. Turmål i området. Butikker, Cafeer, Museum etc Gjerne med masse bilder.
  * Produkttester make-up
  * Gjenbruk av klær/møbler Oppussing av diverse ting/møbler etc.
  * Redesign
  * Tips anngående å ha hund
  * Hobbyer (utenom trening) Feks for deg, ungene og for familien.
  * Bøker/lydbøker
  * Gode apps du liker
  *Dine favorittartister. Feks en sang son betyr mye for deg.
  * Teste ut ulike aktiviteter i Sarpsborg og omegn
  * Diverse arrangement i Sarpsborg og omegn for voksne, barn og familier.
  * Frivillighet: Vær frivillig i/på firskjellig arrangement, hos Frelsesarmen/Røde Kors osv osv. Kontakte Frivillighetssentraleni Sarpsborb.
  * Tips til nettsteder du «MÅ» innom.
  * Skjønnhetstips billige/dyre
  * Hvordan gjør du husarbeid. Gode tips om diverse produkter du bruker, slik som vaskemiddler.
  * økologiske produkter.
  * Hage (dyrking av urter, krydder,¨.osv osv. (Dyrking i kasser på verandan osv.

  Håper du vil sette pris på forslag da jeg ønsker deg og familien det aller beste. Takk kjære Caroline for det du skriver og deler med oss lesere her og på Instagram. Vær stolt av deg selv. Du er best. Masse gode klemmer til deb🤗❤️

 16. Redbull

  Hallo, er det noen som jobber? Hva med et lite forsøk på å holde bloggen i gang, godkjenne, evt se over kommentarer. Ut i fra det som vises på SoMe ser det ut som det kun går i spa, trening, egenpleie, drikking av kaffe osv. Når jobber dere mon tro?

 17. Camilla

  Hej! Gillar din blogg och undrar om du kan ge besked om ifall du ska fortsätta? Så slipper man gå in i onödan.

 18. Juliane

  Er bloggen lagt ned?

 19. Sluttet å blogge? Da kan du godt si fra til leserne dine. Litt kjedelig å klikke seg inn her og bli møtt med det samme gamle innlegget hver gang..

 20. Kan anbefale Station 11.
  Har du forresten sluttet helt å blogge? Liker å lese blogger og heldigvis er det noen som fortsatt blogger. Er også på instagram, men der følger jeg kun venner/familie og interiørkontoer. Snap er kun for familie og venner.

 21. Holder du på å legge ned bloggen, blitt så kjedelig innpå her?

 22. Ragnhild

  Blogger du ikke lengre? 🙁 <3

 23. Er bloggen lagt ned? 😔

 24. Hei
  Savner de daglige oppdateringene dine..
  Kommer du til å gå mer bort fra bloggingen og heller bruke Instagram ?

  Takknemlig for svar..Kjedelig å klikke seg inn til gamle innlegg dag etter dag….

 25. Savner bloggen din, jeg. Hva skjer, egentlig? 🙁
  Jeg pleide å gå inn i arkivet og lese eldre innlegg, men nå er ikke det så stas lenger siden bildene er borte…
  Savner hverdagsinnlegg, tips til pynting av bord, bilder fra turer og ferier o.l. Nå som det går mest i trening (i hvert fall på instagram) må jeg være ærlig og si at jeg faller litt av, for det finnes jeg ikke interessert i.
  Håper bloggen kommer tilbake som før <3

 26. Anbefaler «Inventing Anna» på Netflix!

 27. Hvorfor så lite aktivitet her, legger du ned bloggen?

 28. Hei,
  Er bloggen avviklet?

 29. Bloggen nedlagt ja?

 30. Jeg lurer bare på på om du har sluttet å blogge?

 31. Benedicte

  Hei Caroline! Er planen din å legge ned bloggen, nå som du ikke har blogget på halvannen måned?

 32. Har du lagt ned bloggen? Jeg pleide å klikke meg inn her daglig og savner blogginnleggene dine. Instagram er ikke det samme, synes jeg.

 33. Hvorfor ikke si at du har slutta med bloggen?

 34. Charlotte

  Savner nye innlegg her 🙁

 35. Jessica Björk

  Hej Caroline! Saknar dina inspirerande inlägg om pynt och förberedelser inför diverse högtider. Du har vart en sån enorm inspirationskälla för mig, din blogg har vart lite som den bok man löser innan man ska sova. Hoppas på uppdatering snart! Allt gott till dig och trevlig helg!

 36. Hei Caroline!

  Du har så kul svart skinnjakke, jeg lurer meg ihjel på hvor den er kjøpt? Setter veldig stor pris på svar:)

 37. Har du sluttet å blogge?

 38. Slutta å blogge?

 39. Har bloggen din daua👩😢

 40. « Mary kills people»..Går på Tv 2 play. Utrolig spennende !!
  Første episode er litt sånn…
  Ja, treg..Men så tar det helt av !! Vil ikke røpe innhold, du kå bare se 😆
  Sykt spennende !!

  Family law på Tv2 play er også veldig bra. Vil du ha en god latter så er dette serien , spennende er den også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *