juletre ut – oliventre inn

Jeg elsker julen mer enn noen annen høytid, men når januar kommer, er det jammen godt å bli kvitt den! Alt blir så tomt med en gang, men likevel – så veldig luftig og deilig! Verdens fineste oliventre har flyttet inn i denne stuen og jeg elsker gruppen med de runde bordene og de stilrene stolene rundt. Det har blitt så veldig fint her! Her kommer noen bilder 🙂 

Dette speilet og disse krukkene gjør så mye! Det nye bildet vi har hengt opp på veggen også, så i akkurat den kroken er det ingenting annet, og vis a vis er jo kakkelovnen vår 🙂 Elsker dette rommet, roen det gir meg å sitte her og hele atmosfæren! 

Daybed har jeg egentlig savnet litt helt siden vi solgte vår da vi bodde i Siljan, så det er skikkelig deilig å ha en igjen. Denne passer perfekt under karnappvinduet og det å ligge her og lese for jentene, det er så koselig 🥰 


Håper dere har en fin torsdag! Jeg er snart klar for helg igjen, og i morgen er det bare 2 uker igjen til jeg har bursdag! Det gleder jeg meg alltid til 🙂 

58 kommentarer

 1. Så fint! Hvor er speilet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det er fra Ellos 🙂

 2. Trine Lise

  Lekkert👌Får en følelse av Villa i Toscana 💃🏻

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Birgitte

  Hei,
  Hvor er speilet fra?

  Mvh
  Birgitte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ellos 🙂

 4. Hei er oliven treet ekte ? Var utrolig fint fikk lyst på et slikt selv kan jeg spørre hvor det er kjøpt? God helg til deg og dine,,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kunstig fra kunstigeblomster.no 🙂

 5. Flott stue og fine møbler, men for meg virker det litt «tomt». Vi er også en familie på fire, og jeg er opptatt av at det skal være ryddig og pent, men det er alltid innslag av kurver med magasiner og pledd, grønnplanter (som overlever mine anti-grønne fingre), vaser med friske blomster eller strå etc. Lyskilder på gulv og vegger for å gi varme i rommet er også kjekt (for meg). Jeg ser at du ikke har noen lyskilder ved daybeden, slik at man f.eks kan slappe av med et magasin (og deilig pledd) når dagslyset ikke er til hjelp. Nå fremstår jeg sikkert kritisk, og det er egentlig ikke intensjonen (hver sin smak, det er ditt hjem), det er egentlig bare en refleksjon og nysgjerrighet rundt interiør generelt. Og ikke minst; veldig imponert over hvite møbler med hund og barn i hus
  😮 Jeg hadde blitt småtullete, sliter alltid med flekker, sikkel, snutemerker (på vindu/glass/speil), fingermerker og generelt kliss på det meste, hallo kaos 😀 Så all kred til deg (dere) for det. Og enig; deilig å få jula ut. Nå blir det, bokstavelig talt, lysere tider!
  Ser du forresten serien Yellowstone? Anbefales!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for gode innspill 🙂 Helt enig med deg 😀

 6. Hver sin smak, for i min verden er der veldig rart med et kunstig oliventre i stua.
  Og så tror jeg rommet, som er et fint rom, og som har fine nok møbler, hadde blitt lunere og varmere med levende grønne blomster i vinduene.
  Beklager å si det, men hele rommet fremstår kaldt og upersonlig. ,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Elsker det treet 😀

  2. Jeg er helt enig. Rommet er fint, men mangler i mine øyne varme, kos og sjel. Plastikktrær gjør destillert lurere. Hvorfor veldige plastikk når det finnes så mange fine grønne planter ?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Fordi det ser helt ut som et ekte tre og man trenger ikke gjøre noe for å ta vare på det 🙂

 7. Wow så flott! Hvor høyt er treet? Og hvor har du kjøpt det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kjempefint! Ca. 240cm høyt fra kunstigeblomster.no

 8. Hva må å faktisk ha planter i pottene? Det er så tomt slik de står nå og det er den oppfatningen jeg har av rommet generelt. Litt halvferdig, er inntrykket jeg får, ellers har rommet potensiale. Lysekronen er vakker, skulle gjerne sett interiør som matchet den.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, slik som oliventreet mener du? 🙂

   Liker rommet slik det er, er ikke så glad i for mye krims krams.

   1. Jeg mente pottene i vinduene. Oliventreet er ganske fint, selv om det er kunstig.

    Det er stor forskjell på mye krims krams og slik ser ut nå. At dere selv liker rommet betyr jo alt, men om du også har som mål å inspirere så når det ikke frem til meg desseverre.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er umulig å tilfredsstille alle, da hadde jo alle hjem sett like ut 🙂

   3. Er ikke alt her krims krams? For meg er det ikke noe personlighet her. En plastikkblomst, tomme Potter og billig pynt er da vitterlig krimskrams?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Krims krams handler for det meste om overflod av ting, for eksempel masse dekor over alt 🙂

   5. Eveline

    For meg handler krims krams om ting uten sjel og mening. Heller ting som betyr noe for meg, som jeg har arvet, fått av ei venninne ol. enn en vaske som passer inn i forhold til farger og som er kjøpt på en billig butikk ( og skiftes ut etter et par måneder.) jeg heier på kvalitet foran kvantitet 😀

   6. Caroline Berg Eriksen

    Da må du søke opp definisjonen 🙂 Har ingenting med sjel å gjøre.

 9. Hei, som gammel Blekkulf- miljødetektiv, strandrydder og mor til to; tenker du det er problematisk at dere stadig bytter ut alt av interiør? Og hvorfor ikke levende planter istedenfor et plastikktre som bare blir søppel den dagen du går lei av det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det tenker jeg ikke 🙂 Det er helt normalt å bruke litt tid i et nytt hus på å bo seg inn og finne de riktige møblene.

   Synes plastikktrær av så god kvalitet er mye bedre enn ekte trær 🙂 Ser ikke forskjell og slipper arbeidet med å ta vare på det.

   1. Ja, men er det ikke mer vanlig å da beholde de gamle til man har bodd seg inn? Ikke stadig kjøpe nye for å «prøve ut»?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo vi angrer litt på at vi var så raske med å selge møblene fra Siljan 🙂

   3. Vigdis

    Plasttrær er bedre enn ekte??

    Og nei, det er ikke vanlig å skifte helt stil mange ganger når man flytter inn i nytt hus.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja når plasttreet ser ut som et ekte tre så er det bedre synes jeg.

    Jo, det er helt vanlig å prøve seg litt frem i starten, og vi har bare byttet stil én gang.

 10. Så fint! Kjekt å få følge med deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Kommer aldri til å forstå de som velger plastikk framfor ekte, grønne planter…🤔

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forstår ALLE som velger uekte fremfor ekte 😀 Så lenge det uekte er av god kvalitet så velger jeg det fremfor ekte hundre av hundre ganger.

   1. Men da burde du virkelig kjøpe noen kunstige til de tomme pottene du har i vinduet også.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Absolutt! 🙂

  2. Kristin

   Jeg har bare kunstige planter. Jeg har ikke tid og interesse å ta vare på planter som alenemor. Jeg har kjøpt billige planter også, da det ikke er noe jeg vil legge mye penger på. Ingen bryr seg uansett.

 12. Du må nok bare godta at de fleste andre ser at dette ikke er et ekte tre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen av de som har vært på besøk har sett det før de har blitt fortalt det 🙂

 13. Helt nydelig. Kunne flyttet rett inn. Oliventreet er jo kjempefint- blir du lei av å ha det inne kan det jo bare flyttes ut i hagen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 14. Synes dette ser så stilig ut, gir meg Italia/Spania-vibber! <3
  Man kan sikkert klage på plastikk, men jeg har kun plastikkblomster og tenker at jeg bruker så ufattelig mye mindre penger nå, enn når hver eneste ekte blomst døde mellom mine fingre.
  Jeg kjøper en gang, og så har jeg de for alltid, noen av de har jeg hatt i 10 år og de er like fine 🙂 Så jada, det går vel utover miljøvern når man kjøper plastikk, men det er hvert fall ikke bruk og kast.
  Så smak og behag, alle gjør slik de ønsker 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

   Ja, jeg er helt enig med deg! Har ikke tall på hvor mye penger vi har kastet bort på ekte blomster og planter :O

 15. Hei, veldig flott møblert og fin dekor i dette rommet, skjønner godt at du finner ro her:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, elsker å synke ned i stolene med et glass vin og bare slappe av 🙂

 16. Hvor er stolene, bordet og de to store bildene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stolene og bordet er fra Six Bond Street, mens bildet er fra Slettvoll 🙂

 17. Kristine

  Såå lekkert, Caroline!! Drømmestue! Hvor er krukkene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Boozt og Royal Design 🙂

 18. Personlig syns jeg det er altfor mye hvitt, og stilen gjor ikke huset ditt justice. Men det er min personlige mening. Ogsaa mer fan av levende planter selv, OG det er sunt med levende planter 🙂

 19. Har du sluttett med oppskrift onsdag ? Lenge siden du har hatt ren ordentlig. rutine på det

 20. Hvor er daybeden fra? Veldig fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Six Bond Street 🙂

 21. Hvor mye tid ca hver dag tror du at du rydder? Bare lurer siden du alltid har det så fint hjemme

  1. Det treng faktisk ikkje lang tid å rydde kvar dag om alt i huset har «sin plass». Eg har to små barn og ein mann på reisejobb, og eg klarar fint å halde huset ryddig kvar dag. Det tek meg ikkje mykje tid, og når barna er lagt er det maks ti min for å rydde siste rest av leiker og div. Nå er ikkje barneroma og slikt rydding heile tida- men stove, kjykken, bad og gang er alltid ryddige. Om alt får sin plass er det like kjapt å legge ting tilbake på sin plass enn å berre legge det frå seg. Men, trur dei med lite plass i huset har større problem/vanskeligare å ha det ryddig då det er vanskeleg å finne oppbevaringsplass..;-)

 22. I alle dager, det er så mye merkelig kritikk her inne. Synes du virker som en flott person, Caroline! Og kudos til deg som er så høflig og grei i alle svarene dine. Dere skal da ha det akkurat som dere vil! 🙂

 23. Monica M. B

  Hvor er daybed’en fra? 🙂

 24. Jeg må bare si at jeg elsker alle innleggene dine som handler om interiør. Det var slik jeg fikk interesse for bloggen din. Da min familie og jeg flyttet fra leilighet til hus ønsket vi en stilforandring. Det kom egentlig veldig naturlig. Det var ikke to ungdommer som flyttet inn denne gangen, men et voksent ektepar med to barn. Mye forandrer seg med årene, men det viktigste er at man innreder sitt hjem slik man selv ønsker det.

  Ta gjerne en titt innom BHG.com/ElegantHomes
  Der kan man virkelig drømme seg bort.
  Kos dere masse med innredningen av det nydelig huset deres.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *