grønn pasta 🌱

Jeg elsker en god pastarett og denne er intet unntak. Her har jeg faktisk brukt erter til å lage pastasaus, og det kan kanskje høres litt kjedelig ut, men det er overraskende godt! Toppet med enda litt flere erter som du steker i pannen sammen med litt hvitløk pluss et dryss parmesan over, så er det – mmmm – så digg 🙂 Enkelt er det også! Her kommer oppskriften 🤍 


du trenger til to 

♥ 250 gram Fusilli eller annen pasta ♥ 200 gram frosne erter ♥ 200 gram gul løk ♥ 3 hvitløksfedd ♥ 1 neve Basillikum ♥ 70 gram parmesan 


slik gjør du 

Kok pasta som anvist på pakken. Hakk opp løk og stek den blank i en stekepanne. Ha i frosne erter og stek videre noen minutter. Kjør løken og ertene i en blender sammen med ca. 1-1,5 dl av pastavannet. Riv parmesan og rør halvparten inn sammen med ertene. Resten kan du spare til topping. Rør ertepuréen inn i pastaen. Kan gjerne serveres med kyllingfilet om du spiser kjøtt, eller med torsk om du er mer glad i fisk 🙂 


Håper du vil teste den ut 🙂 

2 kommentarer

  1. Kjersti

    Laget denne her om dagen, og det var veldig godt! Kjekt å bli inspirert til å lage nye enkle retter. Takk for middagstips!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Bare hyggelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *