brokkolisalat med ristede valnøtter

Denne brokkolisalaten er kjapp å lage og smaker helt fantastisk! Perfekt med godt brød til som lunsj i en hektisk hverdag – eller i helgen om du vil 🙂 Den smaker dessuten – om mulig – enda bedre etter en dag eller to i kjøleskapet, så lager du ekstra mye, har du lunsj i noen dager 🙂 Legg gjerne til en proteinkilde som for eks. kylling om du spiser kjøtt, eller tunfisk mo du spiser fisk 🙂 Her kommer oppskriften! 


du trenger 

♥ 1 stor brokkoli ♥ 1 stor gulrot ♥ 1 eple ♥ 1/2 rødløk ♥ 50 g. pekannøtter ♥ 60 g. tranebær 

dressing 

♥ 115 g. lettmajones ♥ 120 g. drømmelett ♥ 2 ss. sitronsaft ♥ 1/2 ss. sukker eller sukrin ♥ salt + pepper 


slik gjør du 

Rist valnøttene i tørr panne på høy varme. Del opp hele brokkolien, stilken også. Del opp rødløken og eplet, og riv gulroten på et rivjern. Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen og hell den over salaten. Tilsett tranebær og bland godt sammen. 

Nammis! 


Håper det smaker! God helg og god lørdag 🥰 

8 kommentarer

 1. Denne var skikkelig digg! Det ble pinjekjerner og rosiner istedenfor eple da det var det som var i hus her. Kjempe godt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt sikkert nydelig det også 🙂 <3

 2. Hei! Jeg lurer på om det bare er for meg at bildene i gamle innlegg er borte? Jeg skulle gjerne tittet på innleggene i «graviditeten», gjett hvorfor, hehe, men det er jo litt synd når det bare er tekst. Er dette noe du kan se på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg prøver å få hjelp med dette, men det er vanskelig virker det som. Håper det løser seg snart i hvert fall <3

   1. Tusen takk for svar! Det hadde vært supert!

 3. I google translated it and made it for the first time today ❤️ I started «reading» your blog long before you had children and it’s still my favourite even though I don’t understand much 🥲 Thanks for all the inspiration through the years 🙌

 4. Shonna Hertz

  Hello-
  I think this recipe would be wonderful to make. I love reading your blog but I am in the USA and sometimes I have a hard time translating the ingredients (Google translate allows me to read the blog because unfortunately I don’t speak Norwegian😳) but some of the ingredients don’t translate. In this case I have no idea what 120 g. of Dream Light would be. Just wondering if you could tell me a bit more of what that ingredient is? Thanks 😊

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 I do see the problem :p It’s low fat sour cream!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *