Ozo fyller 1 år: let’s pawty

Jeg har, så lenge jeg kan huske, feiret hundebursdag for de firbeinte pelsdottene mine – det fortjener de 🙂 Det er så innmari koselig å gjøre ekstra stas på dem! 

Nå har Ozo bodd hos oss i 10 måneder, og i går fylte han 1 år! Tenk på det! Den lille pelsdotten på 5 kilo som vi med store sommerfugler i magen og kjærlighet i hjertet, hentet hjem i mars, har blitt en stor gutt på snart 24 kilo. Og kjærligheten vår til han vokser hver eneste dag! Han er virkelig en så fantastisk flott hund og vi kunne ikke ønsket oss noen annen enn akkurat han! Det er så deilig å kjenne at vi valgte riktig type hund for oss og vår familie ❤️ Han er så tålmodig at han ikke kunne brydd seg mindre når jentene ligger oppå han for å klemme den levende bamsen sin, han elsker å leke med dem og kommer alltid opp for å kose og si god morgen når han hører at vi er våkne om morningen. Inne er han stille og rolig, ligger stort sett og slapper av, tygger i filler lekene sine og er litt rampete innimellom, men ute har han en haug med energi. 

Nå har han vært med på flere løpeturer sammen med oss, og det er så gøy! Verdens beste turvenn! Gleder meg til alle årene vi har med han fremover – måtte han leve for evig! Det gjør vondt å tenke på at det ikke er sånn, men nå er han heldigvis kun 1 år og flere bursdager skal feires i fremtiden ❤️ Og ja! Han er virkelig så blid og energisk som han ser ut! Haha! Skjønningen vår ❄️ 

HER finner du oppskriften på kaken som jeg lager 🙂 Den er en stor hit! Han får ikke hele altså, den kan fint fryses, eller så holder den seg også i kjøleskapet og kan brukes som godbiter og snacks utover i uken for eksempel. 


Håper dere har hatt en fin torsdag! I morgen deler jeg oppskriften på brokkolisalaten som flere har etterspurt 🙂 

12 kommentarer

 1. Så utrolig herlig ozo er gratulerer med dagen , blir han mye større i størrelse og vekt ? 😊

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Han er så herlig!

   Jeg tipper han kommer til å legge på seg en del mer muskler og dermed øke litt i vekt, men ikke så mye i størrelse.

 2. Så herlig for barn, hund og voksne å gjøre noe så koselig! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaaa 😀

 3. Hva er de jobbmessige planene og drømmene dine for 2022?

  Blir bloggen kun en oppsummering av Instagram slik det har vært i det siste? Hva vil du i så fall bruke tiden din på isteden for bloggen? Du må jo ha mye ekstra tid nå i forhold til tidligere da det var både ett og to innlegg om dagen, masse flotte bilder av antrekk, mengder med kommentarer osv.

  Bloggen din skilte seg ut og var utrolig mye bedre enn det de andre leverte tidligere. På Instagram er det så utrolig mange og der syns jeg ikke du utmerker deg på samme måte dessverre.

 4. Flott kake! Linken virker ikke?

 5. Johanne B.

  Han er så skjønn!
  Gratulerer med dagen <3

 6. Jeanette

  Han er så fin! Heldig hund som kom til dere ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 7. vi vurderer en slik hund vi også ,er det mye pels stell og hvordan får du badet/dusjet han? går det i en vanlig dusj /badekar ?,kan du ikke lage et innlegg om ozo hadde hvert veldig hyggelig ha en fortsatt fin helg ,,,,

 8. Nydelige Ozo-gratulerer🎉🎉🎉
  Har så lyst å lage kaken når vår jaktlabrador snart blir et år, men link til oppskrift virker ikke. Kan du ordne det🙏🏻♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glemte tydeligvis å legge den inn :O

   https://www.carolinebergeriksen.no/2017/09/11/pawty-kake-til-de-firbeinte/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *