proteinshake juleedition

Hei fredag og bare 1 uke igjen til julaften! Håper dere er i stemning ✨ Jeg gjør i hvert fall alt jeg kan for å skape julemagi for jentene mine, og det er så gøy å se hvor spente de er hver eneste morgen! Jeg kjente stemningen komme snikende for alvor da vi pyntet ferdig juletreet her om dagen, det er noe eget over å se det ferdigpyntet. Synes det ble så fint i år, viser dere bilder av julestuen litt senere 🙂 

Ville bare tipse dere om denne proteinshakeversjonen, jeg har nemlig byttet ut min vanlige shake med denne og den er så god! Vanligvis er det en blanding av kaffe, banan og sjokolade, men dette er en peppermynteversjon og den smaker skikkelig jul og sukkertøystang 🙂 Her kommer oppskriften! 


du trenger 

❄️ 3-4 isbiter ⁣⁣🍦 30 g. vaniljeprotein ⁣⁣🤍 2 ss. gresk yoghurt ⁣⁣🥥 1.5 dl alpro kokos eller annen melk ⁣⁣🎄 1 dråpe peppermynteessens ⁣


Bland alle ingrediensene sammen, men husk og ikke bruke for mye peppermynte – da blir den fort intens 🥰👌🏻 Én dråpe er nok! NYT! Og ha en nydelig fredag! 

1 kommentar

  1. Hei,
    Hva har dere gjort med omvendt julenisse? Er dere ikke aktive der lenger? Bare lurer, siden det er så «stille» om det på bloggen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *