DIY kakaobomber

I fjor kjøpte jeg kakaobomber som jeg la i adevntskalenderen til jentene, og det var så populært at vi måtte ha mer! I stedet for å kjøpe flere, forsøkte jeg å lage det selv, og det er faktisk ikke så vanskelig 🙂 Kakaoen blir helt ubeskrivelig god med en sånn her oppi, og det er jo den perfekte gaven å gi bort til jul også 🙂 

Pakk den inn i en gjennomsiktig gavepose med en søt sløyfe på – de beste gavene er jo tross alt de du lager selv 🙂 Jeg postet akkurat en video av dette må instagram, klikk HER for å se fremgangsmåte 🙂 Formene til å lage halvkuler med fant jeg på Kitchn 🙂 


Håper du får det til 🎄 

4 kommentarer

 1. Ser veldig godt ut! Bruker du kokesjokolade her som du smelter? Er det kakaopulver du har oppi eller bakekakao?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bruker melkesjokolade :p Og jeg har kakaopulver oppi 🙂

 2. Hei Caroline! Hvor er de skjeene med anheng på fra? Takker for svar!

  1. Caroline Berg Eriksen

   de kommer fra kremmerhuset 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *