jul på tv-stuen

Siden julen i fjor har vi jo rukket å ommøblere litt her hjemme. Vi har fått nye møbler på stuen i midten og de møblene som stod der, har nå blitt flyttet inn på tv-stuen. Jeg synes det ble så mye lysere og luftigere, selv om det er to sofaer og to stoler her nå, i stedet for én stor sofa. Jeg elsker forandringene! Her kommer en liten titt på akkurat det og på årets julepynt her inne. Viser resten av julehuset før julaften er her 🙂 


Elsker å snurre film her inne og se julekalenderen med jentene hver kveld! Årets serie på NRK – Kristiania Tivoli Theater – er skikkelig fin på alle måter synes jeg. Helt magisk, rett og slett! Spent på hvordan den ender 🙂 

19 kommentarer

 1. Flotte bilder. Hadde vært fint å sett de samme bildene i lysere versjon. Kan fortsatt være lune og formidle julestemning om de ikke er så mørke. Synes bildene deres generelt er så mørke og dunkle. Blir noe trist over det. Tenker alltid på det men aldri kommentert det før nå. Uansett, ha en flott adventstid!

 2. Jeanette

  Så utrolig fint og gjennomført!

 3. Så nydelig ☺️ hvordan går det med ozo å juletre?Spent på min egen som ikke har sett det før …. Kos dere!

 4. Så fint det ble med endringene i stuen. Den store lampen i hjørnet var knallfin og virkelig prikken over i’en. Vakkert og koselig pyntet. Alltid flott juleinspirasjon fra deg og her fikk jeg en ide og kanskje to 😉 Fortsatt god førjulstid til deg og dine.

 5. Redbull

  Gøy å se hvordan andre pynter til jul, det ble ganske fint. 😃
  En ting som stikker seg ut negativt er hyllene rundt vinduet, har dere vurdert å fjerne dem? Evt fylle dem med bøker? ☺️ God førjulstid. 🎄

  1. Nei, ikke fjern hyllene! De var jo kjempefine, og «gjorde» rommet enda mer:)

   1. Redbull

    Hadde vært enig om man ikke så de mindre pene hullene, de gjorde seg ikke. Men fyllt med bøker hadde vært lekkert tror jeg.

 6. Caroline

  Så utrolig fint! Syns dere får det bare finere og finere i huset deres, og må si at endringen dere gjorde med å gå bort fra det mørke dere hadde i starten er noe av det lureste dere har gjort 🙂

  Et spørsmål! Hvordan har dere fått skjult ledninger bak Samsung-TV-en? Er dette noe dere la opp for da dere pusset opp eller er det et annet smart triks?

 7. Modern Gentlewoman

  Veldig flott! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de fantastiske putene med dyremotiver?

 8. Andrine

  Hei Caroline!
  Du viste frem et speil på instastory for et par dager siden – glemte å lagre linken & skulle gjerne ha visst det til mamma❤️
  Ønsker dere en fin jul og godt nytt år 🌟

 9. Ble kjempefint. 🙂 Mye luftigere. (Men heter det ikke i stuen mon tro? Ikke på?)

 10. Så utrolig flott du har pyntet! Kan jeg spør hvor du har kjøpt den store soldaten og det svarte toget? Veldig stilig!

 11. Kor e det fantastisk fine «vindu» speilet ditt fra? Nyydelig var det.

 12. Ingrid Grace

  Veldig flotte bilder, for et vakkert hjem! Og så moro med de bildene på veggen av deg som spiller piano, de var kjempefine! Ha en riktig fin og god førjulstid alle sammen. Klem Ingrid.

 13. For et nydelig julehjem du har! Kan jeg spørre hvor den flotte bordlampen ved vinduet er fra? Jeg får forresten ikke opp de siste innleggene dine på tlf (iphone), kun når jeg går inn via pc.

 14. Så vakkert – og inspirerende! Så mye flott julepynt, spesielt de nøtteknekkerne! Skikkelig julestemning!

 15. Elsker å se hjemmet ditt julepyntet hvert år! Det får meg alltid i julestemning og gir meg masse inspirasjon. Vil nesten påstå og si at det har blitt en tradisjon å titte innom bloggen din i julen.
  Ønsker deg og din familie en riktig god jul, vakre Caroline <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, det er så koselig å høre 🙂 <3

 16. Lurer også på hvor toget er fra? Kjempe fint😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *