en av de beste julegavene

reklame: fotoknudsen 

Nå får du 50 prosent rabatt på julekort og kalendere hos fotoknudsen med koden JULEKORT50. En av de beste julegavene er de som varer evig! Det er ingen hemmelighet at jeg synes det, for hvert år lager vi Nelias og Naias årskalender som vi gir til nærmeste familie. Her velger jeg alltid bilder fra de aktuelle månedene, og så lager jeg alltid en hel side  med bilder. Fordelen med det er at disse da kan klippes ut og rammes inn når måneden er over – eller når året er omme. 

I år har jeg valgt en litt annerledes layout enn foregående år, så nå har jeg flere bilder på samme side i stedet for kun ett stort. Du kan velge layout selv, det finnes mange muligheter! Du kan også lage kalenderen helt selv uten en mal, men det går jo litt fortere når du får hjelp 😉 Et tips er også å skrive inn bursdager eller spesielle merkedager som kun er for de som mottar kalenderen – da blir den enda mer personlig ❤️ 


Husk å bestille i god tid før jul – gjerne allerede nå, slik at du vet at den kommer frem i tide 🙂 Klikk HER for å komme i gang! 

4 kommentarer

 1. Agnethe

  Jeg har sett presentasjon av slike kalendere tidligere, men Caroline sitt innlegg er det alle nydeligste. En bildekalender er en super julegaveidé. Man kan jo bruke bilder av kjæledyr, interiører hjemme og familie som har vært på besøk. Ingen grenser selv om barn selvfølgelig er det beste motivet. Årets julegave til de voksne!

 2. Hyggelig med nye innlegg på bloggen. Har vært savnet. 🙂 Ønsker økt aktivitet,men skjønner at det har vært mye en stund.

  1. Caroline

   Det gleder meg å høre <3

 3. Men hva er galt med bloggen for tida? Når man åpner bloggen i nettleser på mobil, kommer ikke nye innlegg opp, de kommer kun dersom man åpner fra Instagram.
  Og bilder i tidligere innlegg synes fortsatt ikke.
  Er bloggen så nedprioritert at det ikke blir løst?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *