en oppdatering siden sist

Hei der til deg som klikker deg inn 🙂 Nå!! har jeg hatt en lang pause, og den var ikke helt planlagt, men det har skjedd så mye på andre fronter at det var nødt til å bli sånn. De aller fleste følger meg på instagram og i såpass travle perioder med mye tid i bil og tog på grunn av reisevei, og mye tid hvor jeg ikke sitter stille i det hele tatt, men holder på med noe hele tiden, er det lettest å forholde seg til en plattform, og for meg er den instagram – både feed og story. Men jeg kan love at dersom den dagen kommer, hvor jeg ikke skal oppdatere her i det hele tatt lenger, da sier jeg selvfølgelig ifra 🙂 

Nå er jeg klar til å dele juleinspirajson- og stemning! Jeg startet for fullt tidligere denne uken, men har ikke fått delt noe ennå, fordi vi har hatt litt utfordringer med bloggen siden rett før helgen. Det er en del bilder som mangler fra en tid tilbake, i tillegg til at bildene jeg har forsøkt å laste opp har vært i elendig kvalitet. Oppå dette har noe eller noen endret passordene våre slik at vi ikke fikk logget inn, men jeg håper at vi nå har løst det. 

Jeg har jo nevnt at jeg har vært med på Norges Nye Megahit, og selv om jeg måtte takke for meg etter bare to runder, synes jeg det var kjempegøy å få være med! Jeg elsker å stå på scenen og jeg elsker å synge, og det å få jobbe med så flinke og fine folk var skikkelig gøy! Skal si det var tungt å snekre sammen en låt med tekst og innspilling av vokal på bare to dager, men fy søren, det var moro!

Den første låta hadde vi ganske mye bedre tid på enn den andre, og jeg må jo innrømme at det er den første som er favoritten min – selv om låt nummer 2 også ble veldig gøy. Jeg har også elsket sceneklærne jeg har hatt på meg – for når får man ellers muligheten til å gå med slike klær? Jeg fikk til og med æren av å åpne programmets første sending, og det var helt vilt! Å synge live på TV i beste sendetid, det er ganske voldsomt å ta innover seg, men herregud så gøy! Jeg er stolt over at jeg har gjort det og også stolt over å si at jeg koste meg så mye med det! Jeg trodde jeg skulle være mye mer nervøs, men jeg hadde det så gøy og kunne gjort det hundre ganger til! 

Jeg hadde verdens beste heiagjeng i salen begge sendingene, med fant t-skjorter, banner og masse kjærlighet! 


Det er aldri topp å ryke ut av noe som helst, men for å være helt ærlig, så har jeg vært så mye borte på grunn av både teater og nå dette i lang tid, så det føles med hånden på hjertet helt fint. Det er fantastisk godt å være hjemme med familien min, og veldig deilig å komme i gang skikkelig med jobb igjen – og ikke minst! Lage jul! Håper dere har det bra og at dere er i stemning 🙂 Tusen takk for alle meldinger og heiarop jeg har fått i Megahit-tiden! Jeg har satt så stor pris på det! 

14 kommentarer

 1. Det nærbildet av deg i sminkestolen her, eller hvor det er tatt – wow!! Så utrolig pen og ekte <3 Synes forresten du gjorde en bra figur i megahit 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

 2. Veldig godt å se deg tilbake på bloggen og høre at du er klar for juleforberedelser♥️
  Håper det blir veldig lenge til du slutter å blogge!! Er noe eget med fine blogginnlegg og virkelig verdt å klikke seg inn for😄 Kos dere i førjulstiden♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, kjempeklar for å dele masse juleinspirasjon <3

   Håper førjulstiden din blir fin også 🙂

 3. Birgitte

  Håper virkelig ikke du slutter å blogge med det første! Har lest bloggen din helt siden 2009 og syns det er veldig gøy å følge deg og du inspirer masse <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det skal jeg ikke 🙂 Tusen takk for at du har fulgt meg så lenge!

 4. Hei,
  Bare lurer på hva du mener med å komme skikkelig i gang med jobb igjen? Fikk du ikke et honorar for å være med?
  Er ikke dette en del av jobben din som influenser? Og gjøre diverse ting for å å tjene penger? Enten det er reklame for et produkt, designe vesker/undertøy eller andre oppdrag? Du har jo delt masse fra Megahit-tiden på Instagram. Hvilken jobb skal du komme skikkelig i gang med igjen? Blir det masse innlegg her på bloggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Joda, det er jo absolutt jobb det også 🙂

 5. Kan tenke meg det var gøy å være med!! Skrev du tekstene selv eller hvordan bidro du med sangen? Fikk du bestemme tema/tekst selv?

  Og bare av nysgjerrighet – du skriver at det skal bli deilig å komme i gang skikkelig med jobb igjen – hva tenker du at er jobb for deg? For oss som følger med er det umulig å skille mellom hva som er jobb og hva som er privatliv for deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skrev tekstene sammen med mentorene, men det var jeg som bestemte det til slutt 🙂

   Jobben min er jo å være meg og dele fra livet mitt, så det er ikke noe klart skille 🙂

 6. Hei! Kjempegøy å sjå deg på Megahit! Er du aktiv på snapchat og kva heiter du der i tilfelle?

  1. Caroline

   TAKK 😀 Nei, dessverre! Jeg er på instagram carolinebergeriksenno 🙂 Håper du vil følge meg der <3

 7. Johanne B.

  Du var så flott på skjermen, kjempegøy å se deg!
  Men ja, nå vil vi ha julestemning på bloggen 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre! Tusen takk <3 Julestemning er på vei!

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *