helg, farsdag og norges nye megahit

Hei der 🙂 Håper dere har hatt en fin helg som var – nå er det jo snart onsdag og midtveis i uken allerede! Det er fullt tempo for meg om dagen, og mye frem og tilbake til Oslo for kostymeprøver og lydprøver og pressedager med Norges Nye Megahit – for allerede på lørdag er det premiere og vi skal LIVE! Jeg er så spent og håper håper så inderlig at dere vil se på og heie litt der hjemme fra stuen! Jeg vet i hvert fall at seerstemmene er så viktige, så jeg håper dere vil like sangen jeg har laget 🙂 Krysser alt jeg har! Det hadde jo vært så fantastisk gøy å få være med litt mer enn én runde!

Når det er sagt – vi har tid til litt kos mellom slagene, og selv om jeg ikke har fått laget jul ennå (som jeg trodde at jeg skulle få tid til i forrige uke) så feiret vi farsdag på søndag og det er alltid like koselig! Jentene går som vanlig all in og overrekker ikke bare én tegning, men en hel tegnebok til pappaen sin! Og så ble det stor og lang frokost med masse digg pluss pannekake og kaffe på sengen. Litt gøy at han ble vekket på rommet til jentene akkurat denne dagen, ettersom begge to hadde forvillet seg inn til meg i løpet av natten og sparket han inn i prinsessesengen – haha 🙂 


I natt blir jeg over i Oslo, men i morgen når jeg kommer hjem!!! DA – DA skal jeg bære all julepynten ned fra loftet og så starter moroa! Gleder meg – og det er så innmari gøy at jeg vet at dere gør det samme 🙂 

77 kommentarer

 1. Herregud, Nelia er f……meg sminket! Ellers er foto kraftig redigert. Ikke kom med det tullpratet om at naturlig ditten og datten som du alltid gjør…… man er ikke blind. Seriøst??? Dette bildet burde sendes avisa….. nå har du gått av skaftet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du burde kanskje spørre før du kommenterer slik du gjør?

   Nelia var sminket fordi hun skulle på teater.

  2. Ingen grunn til å sende dette til avisa, men du burde begynne å lese noen for da hadde du vel lært en ting eller to om det å være ett nettroll!
   Syns oppriktig vondt av alle dere som skriver dritt til andre på nett!

  3. Lærte ikke du at har du ikke noe pent å si, skal du holde munn. ‍♀️

 2. Sminker dere Nelia?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, hun skulle på teater 🙂

   1. Er hun med i teaterstykket?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, hun skal synge solo 🙂

   3. Vi brukte aldri sminke på teater. Gjør alle barna det? Og hva slags sminke?

   4. Caroline Berg Eriksen

    De bruker sminke når det er forestilling 🙂

   5. Mente forestilling, ikke øvelser selvsagt haha. Men hvordan sminker dere da? Skal alle se like ut?

   6. Min stedatter danser og ved forestillinger blir de sendt i sminkestolen. Det har noe med scenelyset å gjøre. Helt vanlig ved litt «proffe» forestillinger.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er det virkelig 😀 De har solgt over 3000 billetter, så det er jo en stor forestilling.

  2. Hei Hanne.
   Eg har spelt masse teater og delteke i mange ulike musikalske forestillingar gjennom heile barndommen og ungdommen. Vi brukte sminke/teatersminke frå tidlig alder, og det var skikkelig stas og ein stor gøy-faktor når vi skulle ha framføring. Eg er 32 år, så dette var på 90- og 00-talet.

   Så gøy med solo-framføring. Håper Nelia koste seg!

   Og lukke til med din eigen framføring på laurdag, Caroline!

   Thea

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Thea <3

 3. Sminker du barna?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke til vanlig, nei 🙂 Nelia har sminke fordi hun skal på teater.

   1. Ingeborg

    Hvorfor må hun ha sminke for å være på teater? Har alle barna det?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja 🙂

   3. Du har jo skrevet tidligere at Nelia av og til får bruke sminke, husker flere kommenterte et bilde i fjor, mulig det var fjorårets julebilde av dere fire samlet.
    Er forøvrig ikke uvanlig at 8-årige jenter begynner å interessere seg for sminke, ikke nå til dags. Helt uaktuelt for 20-30 år siden, men samfunnet har endret seg

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, her hjemme kan hun ta på seg sminke for gøy, men ikke ute på skole og i hverdagen ellers 🙂

 4. Your girls grew up so much <3
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 5. Lykke til meg hit-laging. Håper du synger med din egen stemme og ikke sånn remixet data stemme da. blir spennende å høre!

 6. Koselig innlegg Gleder meg såå mye til juleinnleggene dine!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også 😀

 7. Lykke til med hit- laging, gleder meg til å se
  En skikkelig god pappa ofrer selvfølgelig sengen sin for de yndige små og nyter en god natt søvn i prinsesseseng❤️
  Takk for at du fortsatt blogger Caroline, det er ikke så mange igjen føler jeg, men bloggen din inspirerer og motiverer!
  Stå på❤️

 8. Veldig spesielt at dere lar en så stor hund som Ozo få lov til å hoppe opp slik som på det ene bildet. Hva om han gjør det på et barn eller en person som er redd hunder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han hopper opp når han blir kommandert til å gjøre det 🙂 Det er noe helt annet å hoppe opp på fremmede når han ikke skal gjøre det.

   1. Du viser jo på Instagram story idag at han hopper opp på deg selv om du ikke ber han om det? Ikke helt trent enda kanskje?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det hender han gjør det av og til når han er ivrig eller om vi står med mat rett foran han.

    Kun på meg da, aldri på Lars-Kristian 😀

   3. Ingeborg

    På videoen du la ut på story i dag hvor du skriver at han har lyst på shake, er det tydelig at han ikke blir kommandert til å hoppe opp?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Vedkommende spurte om dette bildet og om vi «lar Ozo hoppe på folk». Ikke hva som skjedde på story.

    Det hender han hopper opp når han skal hilse når vi kommer hjem, eller om jeg står rett foran han med mat, men det får han ikke lov til.

    Blir han kommandert til det så er det selvsagt greit 🙂

  2. Caroline

   Altså, folkens. Ozo er ikke ett år engang….. uansett hva de lar han gjøre eller ikke, man kan ikke forvente at en så ung hund er ferdig trent uansett. De blir vel egentlig aldri helt ferdig trent? Hundetrening er ferskvare og må vedlikeholdes hele hundens liv 🙂 og de er da bare hunder, og ikke roboter og vil alltid en gang i blant gjøre ting de ikke skal. Fine Ozo, jeg tror dere er veldig flinke med han, jeg 🙂

 9. Hei! Hvor er det fine treet i stuen fra? Det var helt rått! Rålekkert

 10. Violetta

  Fine og stemningsfulle bilder 🙂 jeg skal selvfølgelig heie på deg til lørdag. Blir så spennende å se!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 11. Johanne B.

  Så spennende med Norges nye megahit, gleder meg til å se og høre!
  Og gleder meg masse til å se ditt julehus igjen, alltid så hyggelig og stemningsfullt 🙂
  Har lyst til å pynte litt selv også, men får ikke lov av mannen enda, han synes det er for tidlig :/ Hørt sånn tull, hehe!
  Ha en fin dag, fine Caroline 🙂

 12. Jeg blir helt matt av alle rare kommentarer her inne. Det er ikke måte på hva folk skal henge seg opp i! Du fortjener en medalje for å klare å svare så hyggelig på alt!!!
  Jeg har lest bloggen i maaaange år, og klikker meg håpefult inn nesten daglig for å se etter nye innlegg. Elsker å lese dine hverdagsinnlegg, som alltid har så fantastiske bilder, og alltid en koselig stemning.
  Lykke til med første sending på lørdag! Og kos deg med julepynt 🙂

 13. Jannike

  Må bare kommentere dette innlegget. Har vært mye på teater og ja barna der har sminke på seg. Skjønner ikke hva som er problemet til folk? Og om de får leke med sminke hjemme også.. hva så? En av mine beste barndomsminner er å få rote i mammas sminkepung og smykkeveske.. ble folk av meg og;-)
  Flotte jenter dere har❤️

 14. Koselig innlegg <3 Tusen takk for at du fremdeles blogger og lykke til på lørdag! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 15. Jentene våre elsket å sminke seg da de var yngre Selvfølgelig var det helt i orden for oss. Alle små jenter liker vel det‍♀️ Jeg syntest at det er så tåpelig, at nesten hver gang Caroline legger ut noen bilder, så kommer det negative komentare. Det virker som at enkelte personer sitter å venter på å skrive noe dritt! Jeg skjønner ikke at de titter inn på denne bloggen når de ikke liker den. Slutt med nett mobbing

 16. Jeg velger å svare på innlegget ditt og hva det handler om.Flotte bilder av en vakker familie og masse lykke til på lørdag!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Britt <3

 17. Elisabeth h

  Så hyggelige bilder med farsdagsfeiring og frokost…og det folk henger seg opp i er at Nelia har sminke….uten å vite hvorfor.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De fleste er nok bare ute etter å finne noe å plukke på 😉 Sånn er det dessverre bare for enkelte.

 18. Tenk å måtte stå til rett for om hunden hopper/ikke hopper tror jeg dævver!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, her må man passe seg 😉

   1. Dersom en hund hopper opp på meg ber jeg bare om navn og adresse til hundeeieren og sender renseriregning. Hopper den opp på barnet mitt kjefter jeg selvsagt – fordi jeg blir redd og vil beskytte barnet mitt. Poenget er: Alle hundeeiere skal ha kontroll på hunden, særlig store og tunge hunder.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Maria: Beklager, men jeg ser ikke helt sammenhengen? At en hund hopper på fremmede med møkkete labber er selvsagt ikke greit, men det er jo ikke det dette handler om.

 19. Omg så mange slitsomme, teite kommentaren du får! Øynene mine ruller langt bak i hodet.

  Kjempefint innlegg ! Gleder meg til julepynten!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 20. Camilla

  Jeg leser svært sjeldent blogg, men kom hit via juleshopping på nett. Synes det var et veldig hyggelig innlegg, men hjelpes så slitsomt det må være å drive blogg hvis alle innlegg har kommentatorer som enkelte over!! Her skal alt være helt riktig og perfekt til en hver tid!

  Her må du være perfekt mamma, med perfekt oppdragelse, perfekte meninger osv. virker som folk ikke har vært barn selv.. jeg elsket selv sminke som barn, ikke så interessert nå lenger. Men mammas sminke var ofte raidet av en liten frøken. Har selv to gutter, men hadde jeg hatt jenter hadde de fått teste ut sminke i ny og ne om de hadde interesse for det.

  Og hopper hunden i blant av glede? Nei fy skam.! Her må man ha hundeinstruktør utdannelse for å ha hund og samtidig drive blogg.

  All ære at du holder ut med nett-trollene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Takk for besøket! <3 Ja, det kan være litt slitomt inn i mellom 🙂

 21. Violetta

  Så bra i kveld. Du gjør det veldig bra live, og har så søt sjarme 🙂 du gjør deg godt på skjermen, og liker godt standpunkt i sangen. Dette var bra Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 22. Digga sangen din!! Utrolig bra! Og du har en kjempefin stemme! 🙂 Du er proff til fingerspissene og jeg krysser fingrene for at du vinner hele greia 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 23. Johanne B.

  Herregud så flott du var på TV i går!
  Sååå flink, ble veldig imponert 🙂
  Masse lykke tilvidere, blir så spennende å følge med!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 24. Gøy å se deg på lørdag. *voted* 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig å høre! 😀

 25. Jeanette

  Sang dere live på lørdag? Synes ikke det så ut som noen gjorde det,men det var jo reklamert at det skulle være live så jeg er litt forvirret . Sangen din var utrolig bra og wow for en kjole!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sang live, men det var det ikke alle som gjorde. Reklamen sa vel at programmet var live, ikke at alle skulle synge live 🙂

   Tusen takk! 😀

   1. Synd at de mixer live-vokalen med den forhåndsinnspilte. Hadde vært gøy å høre skikkelig live. Men skjønner at de gjør det mtp at deltakerne er hanket inn pga sangstemmen sin haha. Er bare så gøy på Maskorama å høre de helt ekte stemmene!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det tror jeg kunne vært morsomt :p

 26. Violetta

  Så bra du var på Megahit. Du har det viktigste av alt Caroline. Mange er vakre, mange er dyktige og mange er spesielle. Men uansett så er karisma det viktigste. Uansett hvordan man ser ut og hva en driver med. Ønsker alle lykke til uansett jeg, men karisma er ofte det som vipper i ens favør. Det har du virkelig. Du er søt, litt rampete og seriøs og litt sånn fingern opp. Tror du går ut over egne grenser, og det er sjarmerende og modig! Du gjør deg godt på TV. Heier veldig på deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

 27. Jeg så ikke på programmet da jeg ikke engasjeres av slike program, men det må være slitsom å konkurrere mot Maskorama.

  Sånn ellers, hundetrening er ikke alltid lett, og vi jobber med at hunden ikke får hoppe, den får ikke hoppe på kommando en gang. En annen ting vi jobber med er å distrahere når det ringer på døren. Hunden vår får ikke bli med sånn at folk overfalles fordi den er så glad for å treffe folk. Hundetrening er ferskvare, og det de kunne, glemmer de i puberteten.
  Vi er plaget med at denne unghunden stjeler mat fra benken, og strever med det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det høres ut som kjente problemer 😀 Det ligger litt i naturen til Samojeden å ville hilse, så det kan være litt vanskelig å trene bort, men man må legge ned en innsats.

 28. Det tar tid å trene opp en hund,så nå må dere skjerpe dere.Er veldig sikker på ozo har det kjempe fint ,har en på 15 mnd ..gått to kurs ..så ting tar tid ☺️og lykke til med mega hit

 29. Hei, fine! Hvorfor har aktiviteten på bloggen blitt så redusert? Synes den har tapt seg veldig. Savner den. Forstår at det er tidkrevende og at du sikkert blir møkka lei nettrollene.. Er bloggen på vei ned? Håper ikke det!

 30. Heihei! Jeg leser i arkivet ditt, men bildene mangler i alle postene fra midten av 2020 og bakover. Er det noe galt eller er bildene fjernet? Veldig synd i så fall, ikke så trivelig å lese lengre da 😕

 31. Har du slutat att blogga!?

 32. Elisabeth

  Hva skjer egentlig med Netfit? Litt merkelig at det, etter så mange år, fortsatt ikke er på markedet. Det bør være et unikt produkt hvis dere får det ut på markedet iom. at det har tatt mange år å utvikle.

 33. Kjersti

  Håper du skriver et nytt innlegg snart😊Ønsker dere en riktig God Jul!🧑🏻‍🎄🎄😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *