den spanske flue 💃🏼

Jeg har hatt så fine dager siden sist! Alt fokus har vært på instagram, og på kveldene samt i hele helgen, har jeg spilt forestillinger! Vi hadde premiere på Den Spanske Flue på torsdag og det var så fantastisk gøy! Stappfull sal, veldig gøyalt publikum og i tillegg  verdens fineste gjeng å spille med 🥰 Helgen gikk kjempefort og plutselig var det hele over. Dette kommer jeg til å savne! I tillegg var det faktisk første gang i hele mitt liv at jeg har spilt en så søt og uskyldig rolle som Betty, så det var en ekstra utfordring, men jeg elsket det! Her kommer noen bilder 🙂 


Nelia og Naia var for å se på generalprøven på onsdag og akkurat denne kyssingen med noen helt andre enn Lars-Kristian synes i hvert fall ikke Naia noe om. Så jeg måtte forklare henne litt ekstra rundt dette 😉 

Se denne buketten! Som jeg kommer til å savne dem ❤️  Gleder meg allerede til neste gang! Og så blir det reunion allerede senere i uken når lag 2 spiller fredag – søndag, med avsluttende teppefallsfest etter absolutt siste forestilling 💃🏼 


Nå blir det fullt fokus på Norges Nye Megahit en stund fremover, det er jo premiere LIVE allerede 20. november! Og før den tid skal Nelia spille forestilling med barneteateret her hjemme, så det er mye teater om dagen og da koser jeg meg ekstra 🙂 Gleder meg til å lage jul også, tenkte å starte så smått denne uken og håper dere er klare for at stemningen kan komme litt snikende – det er i hvert fall jeg klar for 🎄 

13 kommentarer

 1. Violetta

  Så fantastisk 🙂 fine bilder, og du stråler. Må smile av Naia, så søt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Søteste <3

 2. Gratulerer med vel overstått(e) forestillinger! Og lykke til med Norges nye Megahit. Heier på deg!

  Jeg er veldig klar for julestemning <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. Johanne B.

  Teater er så gøy!
  Blir spennende å se deg på TV igjen, gleder meg 🙂
  Ha en fin dag videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, supergøy 😀

   Tusen takk! Ha en fin dag du også <3

 4. Guttemamma

  Jeg lurer på noe helt annet og håper dere kan ta dere tid til å svare 🙂 Du/dere skrev en gang (hvis jeg husker rett) at nivået på skolen er ganske mye høyere enn den norske. Vi skal trolig flytte (ikke til Sarpsborg, men annet sted) med lignende skole (samme program). Barnet vårt er et år yngre enn Nelia. Dvs. begynne i 3. klasse på ny skole. Kunne du skrevet noe om pensum i f.eks matematikk i år? Hva holder de på med? Håper overgangen skal gå bra, men kjekt å forberede seg litt 🙂 fortell gjerne også om andre fag.
  Setter pris på svar :-!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Nå i det siste har de gjort seg ferdig med gangetabellen opp til 9, og divisjon av tresifrede tall samt multiplikasjon av tosifrede tall. Men det hadde de en del av i fjor også, i hvert fall de to siste.

   Jeg tror nok kanskje den største overgangen er språket, om da ikke dere er engelskspråkelige da 🙂 Og de lange dagene, de starter jo 8 og er ferdig 14.30.

 5. Titter bare innom for å ønske deg lykke til på lørdag i Norges Nye Megahit! Ble så glad da jeg så du skulle være med! Kos deg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *