havfruebursdag for 5-åringen vår

reklame: ballonger festlige ting + kake soulcake 

Jeg håper alle har hatt en kjempefin Halloweenhelg! Det har vi 🙂 Vi fikk endelig feiret 5-årsdagen til Naia på lørdag, den ble først utsatt fordi vi ville bli ferdig med oppussingen av lekerommet før alle barna kom på besøk, og da vi endelig var klare, så ble jeg syk. Men på lørdag var det endelig dags og det var så innmari fint! Det kan fort hende at dette blir den siste barnebursdagen her hjemme på en stund, jeg vet hvor populært det er å feire på badeland eller lekeland, jump, svev eller klatreparken når de starter på skolen, så jeg koste meg nesten litt ekstra på lørdag. Måtte liksom dra inn alle inntrykkene og ble nesten litt vemodig av tanken. Men plutselig er det ikke sånn, og så blir det snart hjemmefeiring igjen likevel 🙂 Tiden får vise! 

Havfruebursdag var i hvert fall veldig populært! Denne gangen ble ballongpynten en havfruehale som stupte på vei ned i havet 😉 Og noen av havfruens venner kom også på besøk. 

Jeg har fått en del spørsmål på instagram om hvor ting og tang er fra, og det meste av pynt er fra Fest & Moro, Bursdagskongen og Temashop. Vimpelrekken bestilte jeg fra Etsy, ballongene kommer fra Festlige Ting (reklame) og kaken + donuts fra Soul Cake (reklame) Har du sett noe så fint som denne kaken? Og så hiimmelsk god den var – sjokoladekake med oreofyll. Mmmm! 

Jeg hadde tenkt til å arrangere stoleken, men det var gøyere å være på lekerommet, så da ble det i stedet masse frilek og slå på pinata – det er alltid like gøy 🙂 


Denne uken har vi premiere på Den Spanske Flue med Sarpsborg Teaterlag, jeg gleder meg til torsdag og til hele helgen! Håper de av dere som holder til i området vil komme og se på 🙂 

27 kommentarer

 1. Så nydelig<3 Hva valgte dere å servere av mat? Ha en fortsatt strålende uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi serverte kyllingpølser med brød eller lome, pluss kaker og godteri 🙂 Naia fkk velge meny 🙂

 2. Så nydelig! Og ja, de epokene med barn forsvinner altfor fort.
  Vi har en stor gutt nå, og der har hjemmebesøk kommet tilbake – men nå med «ironisk» spilling av gamle spill (Super Mario, Worms osv) som selvvalgt aktivitet

  Til slutt må jeg si tusen takk for gode avbrekk fra hverdagen – alltid deilig med kaffe og et nytt blogginnlegg fra deg.

 3. Utrolig fint og gjennomført! Vil tro det var en kjempefin bursdagsfeiring kan jeg samtidig spørre hvilke tanker du har om forbruk og miljø? Tenker spesielt etter klimarapporten som ble lagt frem for noen uker siden. Ikke ment som et stikk, er bare nysgjerrig på hva influencere som lever av bl.a. reklame tenker rundt dette ha en fin dag!

 4. Violetta

  Så fint. Barn elsker dette, og det var alltid de bursdagene vi husket best da vi var små. Alle bursdager var fine å være gjest i, selvfølgelig 🙂 men så var det alltid noen som hadde det litt annerledes og flott. Ingen var misunnelige, og alle hadde det gøy. Barn er ukompliserte sånn. Veldig fint dette, og ser frem til bår du skal dekorere til jul 🙂
  Så spennende med premiere!

 5. Så nydelige farger!

 6. Hvor stor andel av pynten (typisk plasten dere bruker) gjenbrukes år fra år?

 7. Feires bursdagen i gangen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har alle bordene i gangen, så der spiser de, og så leker de på lekerommet 🙂

 8. Og oliventre i plast!!!! Det er ikke mye botanisk hage over det altså. Mer caféen på Obs! Hvorfor ikke kjøpe et ekte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi det kommer til å dø, og fordi det i plastikk ser helt ut som et ekte tre 🙂

   1. Syns du det altså…?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja 🙂

   3. Men det finnes jo mange andre store planter som tåler å stå i en stue. Levende planter gir liv til et rom, plast gir inntrykk av et venterom. Selv om du mener at det ser ekte ut, så vet jo alle at det er plast iom at et ekte oliventre selvsagt ikke hadde overlevd lenge der.

    Jeg ser at du spør på insta, så jeg våger meg å si at det treet verken ser ekte ut eller passer der det står.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg ser ikke forskjell på et levende tre eller et tre i plastikk, jeg synes det er en vel verdt investering 🙂

   5. Poenget mitt er jo at man skjønner at det er plast siden man vet at et oliventre aldri hadde vokst seg så stort i en stue? Og hvorfor ikke investere i ekte planter heller? Bedre for miljøet også.

  2. Hvor i all verden ser du oliventre her?

 9. Altså wow! Skulle ønske jeg ble bedt i en slik bursdag! Så gjennomført! Hun må da ha blitt svært lykkelig?

 10. sologstrand

  Sikkert god plass i gangen men kan jeg spørre, er alt dere har av dekor i gangen de sort/hvitt bildene av kjendiser? Hver sin smak og alt det der, men dere har et herskapelig og flott hus og det kunne blitt så lekkert og hatt så mye mer sjel om det så ut som et…hjem. Nå tenker jeg først og fremst på gangen, den er så naken og kald. Har dere planer om å skaffe noe mer interiør? Synes interiør er spennende og interessant, derfor engasjement fra min side.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Merkelig at du spør og konkluderer i samme kommentar før jeg i det hele tatt har rukket å svare.

   Nei, vi har et rundt bord med blomster og noe dekor på og bilder av hele familien på veggene. I tillegg er det en sittebenk der og en grønnplante 🙂

   1. sologstrand

    Da beklager jeg måten jeg spurte på, og takk for svar. God helg 🙂

  2. Synes dette bare er så flott, jeg! Tenk å få feire bursdag her Er veldig nysgjerrig på hvordan dere har det hjemme dere som kritiserer plantevalg og kald og naken gang – må jo bare være en drøm av noen hjem! Det viktigste er vel at vi trives i hjemmet vi har skapt, hvorfor komme med stikk til andre☺️

 11. Veldig fin bursdag ❤️ Hvordan lager du veggen bak ? ( er det tøy eller wallstickers?)

 12. elisabeth

  Så flott bursdag! Nydelige bilder av dekorasjoner og kaker.

 13. For en nydelig 5 åring, kos deg med bursdager også i fremtiden, disse små vokser fort.

 14. Henriette

  Hei! Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt stoler og bord?

 15. God overstått bursdagsfeiring.
  Jeg kan altså ikke med min beste vilje skjønne hva et plast oliventre har i en (norsk) stue å gjøre.
  Dere har mange pene ting,men ofte blir det et sammensirium av ulike stiler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *