to fine Halloween DIY

Det enkel er ofte det beste! Vi tegnet på cellofanposer da vi hadde Halloweenverksted, fylte dem med popcorn og knøt dem sammen på toppen. Det ble rett og slett små spøkelser, eller gresskar, som vi kan dele ut til barna når det ringer på døren til søndag – eller vi kan rett og slett kose oss med det selv 😉 

Alt du trenger er cellofanposer, hvit gavetåd og en tusj, så er det bare fantasien som setter grenser. Jentene lagde sine egne varianter, så det ble alt fra kattefjes til små monstre 🐱

🎃🍿

En annen ting som er hyggelig å lage med barna, er Halloweenlykter! Å grave ut sitt eget gresskar pleier i hvert fall å være stas her hos oss, og i år fant vi frem drillen og boret fine mønster i dem i stedet for å skjære ut ansikter i dem! Det ble skikkelig fint, vi likte spesielt godt blomstene 🌼 Så nå står disse på trappen og ønsker gjesteen våre velkommen og Happy Halloween 🙂 


🎃

6 kommentarer

 1. Strålende tips, tusen takk! Leste innlegget først i dag, men skal ha tipsene i mente om et år:-) Er litt lei disse ferdig-posene med godteri man får kjøpt på butikken, for det gjør jo at ungene stort sett får det samme overalt. Så popcorn-ideen var veldig god!:-)

 2. Heidi H.

  Hei, skulle ikke NetFit komme med
  Beta-versjon snart? Spent på å prøve 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beta-versjonen har kommet, men den er ikke offentlig 🙂

   1. Heidi H.

    Hvorfor ikke? Er litt ‘grønn’ når det gjelder sånn, men når skal publikum teste den ut?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi kjører bare interne tester, og slipper den når den er klar 🙂 Ingen fasit, mange måter å gjøre det på.

 3. Hei!
  Er det slutt sånn egentlig på bloggen din?Er veldig lenge siden noe ble utgitt her Savner jule ideer fra deg, men om d har sluttet så skjønner jeg jo hvorfor det ikke er noe innlegg.Lykke til med det du gjør.Du vill bli savnet♥️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *