tur i høstværet og banan på grillen

reklame: twentyfour

Lite er bedre enn å komme seg ut i den friske høstluften! Tur er digg uansett vær, men spesielt deilig er det jo de dagene sola skinner og varmer litt. Tidligere denne uken var en sånn dag, så da tok vi med oss Ozo på en tur i lunsjen for å knipse noen bilder av de nyeste klærne til Twentyfour. Nå har de så mange nydelige høtsnyheter at det er vanskelig å velge blant alle de fine fargene og modellene. 

Jeg falt virkelig for dette settet i rødt, jeg føler meg jo som høsten! Den nye fleecen, som nylig er lansert, er også så utrolig fin og helt perfekt som et mellomlag. Jeg liker mønsteret i den, som er både synlig og anonymt på en gang, og det at den er litt romslig i modellen slik at du enkelt får plass til ullundertøy under. Har på meg både softshell jakke- og bukse også 🙂 Bruker du koden Chøst får du akkurat nå 250,- rabatt på ordre over 999,-! Sjekk alle mine favoritter samlet HER

Det andre settet jeg vil vise dere, er dette sorte! Sort er aldri feil, jeg er veldig glad i det både når jeg skal kle meg i vanlige klær, treningsklær og turklær, så dette settet liker jeg skikkelig godt! Liker å kombinere det med noe lyst under, slik at jeg får litt kontraster i plagget 🙂 Og Ozo da! Han er også nydelig til sort – hehe 🙂 Verdens beste turkompis! 

Vi tok med oss noen vedkubber og  grillet litt snacks til lunsj denne dagen! Et tips om du skal på tur i helgen og har lyst på noe skikkelig digg på grillen, er å pakke med bananer, litt sjokolade og ellers alt annet av tilbehør som du skulle ha lyst på. Del bananen i to, skrap litt i innholdet, dytt sjokoladebiter og for eksempel jorbærbiter og minimarshmallows oppi, pakk en og en banan inn i aliminiumsfolie og bakepapir, og varm dem over flammene i rundt 5 minutter. 

Altså! Det blir så digg! Ekstra kos å være på tur når du kan ha noe godt i sekken til kaffekoppen 😉 


Snart helg! Håper du tar med deg tipset, det er verdt å prøve! 

8 kommentarer

 1. I truly adore this kind of posts!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 2. Greit å ikke ha råd til så fine klær, så slipper jeg å velge

 3. Hvor er antrekket/klærene du har på deg på de fire første bildene i fra?

  1. sologstrand

   Nå må du gi deg, det står jo i innlegget

 4. Johanne

  Sååå fin du var i den røde!

 5. Jeanette

  Er dette din naturlige hårfarge? Den er så utrolig fin!

 6. sologstrand

  Dette er noe av det bedre jeg har sett fra Twentyfour, veldig lekre antrekk og flotte, naturlige bilder 🙂

 7. Violetta

  Elsket turklærne i rødt og høstfarger! Helt nydelige. Fine bilder ellers også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *