torsk på en seng av stekt grønnkål med fetaost og avocado

Torsk på en seng av.. jo – jeg er enig i at det høres rart ut, men det er jo faktisk akkurat sånn det er! Torskefileten min ligger rett og slett på en seng av stekt grønnkål med masse, masse annet digg! Denne middagen vil jeg ha minst én gang i uken for tiden, det er så godt og så enkelt! Jentene og Lars-Kristian foretrekker kylling til, så det er et tips til deg som heller vil ha kjøtt 🙂 Salaten er også skikkelig god alene til lunsj, og du kan fint blande inn quinoa for enda et middagsalternativ uten kjøtt eller fisk 🙂 Denne salaten er med andre ord helt perfekt for alle ganer 😉 Her kommer oppskriften! 


du trenger 

♥ 2 pakker grønnkål – dvs. 600 g. ♥ 1 avocado ♥ 100 g. fetaost ♥ granateplekjerner ♥ solsikkekjerner, gresskarkjerner mandler eller andre nøtter – kan fint sløyfes ♥ salt + pepper ♥ torskefilet ca. 600 g. 


slik gjør du 

Del avocadoen i skiver, fetaosten i terninger og rens granateplet om du ikke har kjøpt ferdige kjerner. Anbefaler absolutt å kjøpe ferdige! Det har de bla. på Meny. Det blir så mye mindre gris, jeg klarer i hvert fall ikke å rense et granateple uten å bokstavelig talt slippe en rød bombe utover hele kjøkkenbenken OG hendene mine – ehe. Ha litt smør eller olje i en stekepanne, og stek grønnkålen på medium varme til den faller sammen. Ha det over i en stor salatbolle og bland salaten godt. Du trenger ikke noe ekstra olje til dette, det som er igjen fra grønnkålen er mer enn nok. Smak til med salt og pepper. Jeg vendte også inn solsikkekjerner. 


Salte og pepre torsken og stek den på medium varme til den flaker seg. Det går fort 🙂 Så er det bare å legge den på en seng av grønnkålsalat da 😉 Jeg ristet i tillegg noen mandelskiver på sterk varme i tørr panne, som jeg hadde over torsken før servering. NAM! Håper det smaker- det kan jeg faktisk garantere at det gjør 🙂 

2 kommentarer

  1. This recipe seems super delicious !
    Miki x

    https://www.littletasteofbeauty.com/

  2. Elisabeth h

    Dette så kjempegodt ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *