Halloweenverksted

Tradisjonen tro måtte vi ha Halloweenverksted i år også! Det er alltid så gøy, og selv om det krevde litt mer å gjennomføre i år, kun fordi jeg er så latterlig forkjølet og blir sliten av ingenting, så var det så koselig! Jentene gleder seg alltid til å se hva vi finner på å lage og ikke minst – få fri utfoldelse med maling, papp og lim til å lage akkurat hva de vil 🙂 Kostymene kom også på en uke før tiden, så fikk vi øvd oss litt på sminke og hår før det virkelig gjelder 😉 

I år laget vi noen skikkelig fine gresskarlykter som jeg viser dere senere, og i tillegg forberedte vi oss litt på å ta godt imot barna som kanskje kommer innom for knask eller knep. DISSE bollene har jeg jo allerede vist dere – de kan være gøy å servere når det ringer på døren! Deler et supersøtt triks til, som gjøres på 1-2-3, i løpet av morgendagen!  


Vi måtte utsette feiringen av Naia enda en uke ettersom jeg ble syk før helgen, men den som venter på noe godt! Egentlig hadde jeg tenkt til å droppe hele Halloweenpyntingen i huset, nå som ting ble som de ble, men det falt ikke i god jord hos jentene – så da får vi heller pynte til Halloween tidlig denne uken og heller ta det bort igjen til fordel for havfruebursdag når helgen kommer 😉 Tradisjon er tross alt tradisjon fikk jeg høre! Haha, de skjønne små 🤍 Håper dere får en fin uke og at dere holder dere friske! 

11 kommentarer

 1. Tone R.

  Jentene dine er så vakre! Ser både deg og LK i dem 🙂 Så herlig å gi de gode tradisjoner. Jeg har mange gode tradisjoner hjemmefra som jeg gleder til å introdusere for min sønn <3 Han er 14 mnd. Koselig m Halloween verksted og pynting. Bursdagens tema passet inn, alt passer inn hvis man vil det 🙂
  God bedring til deg, seig forkjølelse som går, jeg er på min tredje uke. Men tilbakeslag på jobb nå.

 2. Solveig

  Så koselig vi skal skjære ut gresskar til helga. Hvor har du kjøpt de kjekke redskapene på bildet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På Nille 🙂

 3. Trousers?

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are old, but from Gina 🙂

 4. Bollene er kjempefine, men her i huset blir hjemmebakt og uinnpakket snop kastet, rett i søpla, og jeg vet at flere av våre venner gjør det samme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig i at snop bør være pakket inn, så det gjelder jo boller også 🙂 Ser den! Kan spise dem selv da 🙂 Jentene synes i hvert fall det var veldig gøy 🙂

 5. Har du kjøpt et oliventre til 18000 kr.? Hvis det stemmer: er ikke det galskap – på flere måter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja og nei 🙂

  2. Hva så? Mange kjøper seg sofa til flere 20.000kr?

   1. Merkelig sammenligning!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *