Norges Nye Megahit

Kjempegøy å endelig kunne fortelle dere dette – jeg skal være en av seks deltagere i TV2 sitt nye program Norges Nye Megahit! Det har premiere 20. november og vi går live hver lørdag frem til finalen 18. desember. Programmet er en slags sangversjon av Skal Vi Danse – kort fortalt skal 6 kjendiser kjempe om å lage Norges nye megahit (derav tittelen – ehe) og vi får jobbe med noen av de flinkeste artistene og produsentene i landet. Tilslutt skal vi fremføre låta live for alle dere! Hver sending har et bestemt tema som blir utganspunktet for å skrive sangen. Mentorer gir poeng, seerne stemmer, og den som havner nederst på hitlista ryker ut – og inn kommer da en utfordrer, slik at det hele tiden er samme antall deltagere i programmet. 

Jeg har jo alltid elsket å stå på scenen, spille teater og synge, men dette er jo noe helt annet og jeg vet jo ikke hva jeg holder på med – sånn egentlig. Så vi får bare se hvordan det går! Jeg kan fortsatt stoppe opp, få litt lettere panikk og tenke på hva i all verden har jeg sagt ja til, men jeg tror det blir kjempegøy! En spennende reise hvor jeg er masse ute av komfortsonen og får oppleve nye ting med skikkelig flinke folk – kan jo ikke gjøre noe annet enn å glede meg! 


Låt 1 var ferdig for 1 uke siden og snart skal jeg i studio for å spille den inn – jeg digger den og håper dere vil gjøre det samme! Blir kjempeglad om dere vil følge meg på denne reisen 🙂 Har fått så mange fine meldinger av dere allerede og det gjør meg skikkelig glad! Tusen, tusen takk 🥰 

45 kommentarer

 1. Johanne B.

  Herregud SÅ gøy!!
  Skal definitivt se på 😀
  p.s du ser strålende ut!

 2. Violetta

  Skal definitivt følge med her, og jeg syns du er så tøff som går ut av komfortsonen på denne måten. Heier på deg! 🙂

 3. Så gøy 😀 Vil det ikke være litt urettferdig med de som kommer inn i programmet nærmest finalen («gratisbillett» til toppen)? Gleder meg til å se <3

 4. Hadde aldri følt meg bekvem i den outfit’en forran publikum… man ser jo rett inn men masse lykke til i programmet!

  1. – og alle andre hadde klær på.

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3 <3

  2. S.Helene

   Ser rett inn? I hva?? Her er det virkelig noen som sitter og leter og zoomer inn og har så dårlig tildekt misunnelse at det blir latterlig komisk Tenk så fælt å være skuespiller da, ofte man ser både rumpe og pupper på film, katastrofe!!

   1. Ja, alle som sier noe om antrekket er sikkert veeeeldig misunnelige. Det kortet der begynner å bli veldig frynsete nå. Å se ut som en billig hore på scenen er noe å misunne

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hahaha 😀 Dette <3 <3 <3 Tenker du det samme om for eks. Rihanna, Kylie Minogue, Beyonce, Shakira eller Jennifer Lopez? At de ser ut som billige horer der de står eller danser, opptrer og synger? Vær så snill og gjør meg den tjenesten at du googler stage costume 🙂 For en fantastisk ting å påpeke <3 Altså! Nå GLEDER jeg meg til å stå på scenen i nok et horete antrekk på premieren 🙂 Det blir så gøy det!

 5. Dette høres gøy ut, gleder meg!
  Og masse lykke til, heier selvfølgelig på deg 🙂

 6. Janne Skår

  Gleder meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også! <3

 7. LOL

 8. Oi, dette blir gøy! Gleder meg til å se deg der 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du sier det! Det blir kjempegøy 🙂

 9. Ingrid Grace

  Det høres kjempegøy ut! Dette gleder jeg meg til å se. Heier masse på deg!

  Ha en fin helg. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det er så gøy å høre 🙂 Håper du får en fin uke <3

 10. Blir gøy å følge deg. Men hvorfor ble du ikke invitert til Vixen? 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg var invitert til Vixen 🙂

 11. Så gøy å få være med på, stå på! Skal se på å heie 🙂 Gjør ditt beste og la det stå til….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, man kan ikke gjøre noe annet enn sitt beste <3

   1. Jeg skjønner seriøst ikke hvorfor du ikke var nominert i en eneste kategori på Vixen (nesten lyst å kalle det for Vitsen), du er en av de med lengst fartstid innen dette yrket, faktisk vil jeg påstå at du var en av de som var med å starte denne yrkeskategorien. Og du leverer kvalitet i dine sosiale medier, samtidig som du ikke er gjennomsponset som mange andre er, ergo fremstår du som mere troverdig når du reklamerer for noe. Hele gjengen der ute reklamerer jo for akkurat de samme greiene, noe som får meg til å ikke ville kjøpe det. Du lever heller ikke av barna dine sånn som enkelte andre gjør (f.eks Nyhus-foreldrene), noe jeg setter pris på. Greit nok så er barna med på enkelte bilder, men de ble ikke brukt. Så ja; at du ikke blir nominert til en eneste kategori samtidig som de inviterer deg til å komme å se på synes jeg er frekt gjort. Gni det inn liksom. Jeg hadde i allefall ikke kastet bort en kalori eller ei krone på å delta på Vixen da. Vixen fremstår som mere og mere useriøst, det er de samme som vinner hvert år. Klø-hverandre-på-ryggen-opplegg hele greia. Sorry for utbruddet, men ble bare harm på din vegne!

 12. Dette blir gøy! Så tøff du er som blir med, gleder meg masse til premiere! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult å høre! Det gjør jeg også, blir spennende <3

 13. Wiiiiii, heier på deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre! Tusen takk 🙂

 14. Må neste le. Alle har kule klær, men fri fotballfrue stiller i «badedrakt».
  Skjønner ikke greia med behovet om å kle av seg alle anledninger, men deg om det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Helt enig i at alle har kule klær 🙂 Kostymene er bestemt og plukket ut av TV2 sin kostymeavdeling, men jeg står selvsagt i min fulle rett til å si ja eller nei 🙂 Når det er sagt, så stod det mellom denne bodyen eller en skinnshorts med en rød kort magetopp til, og da var denne bodyen det beste alternativet – noe vi alle var enige i 🙂 Dette er et sceneantrekk og jeg følte meg dødskul! ELSKER den rosa fuskepelsen også! Ha en god uke 🙂

   1. Du reflektere ikke over hvorfor kun dine klær skal være så utfordrende?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Reflekterer heller over hva du mener er utfordrende med en badedrakt og fuskepels 🙂 Det eneste du ser er et par bein 🙂

  2. S.Helene

   Må nesten le av denne kommentaren. Hei misunnelse og latterliggjøring 😀

 15. Er du SÅ glad i å synge/fremføre? Med tanke på at du alltid blir syk når du skal opptre ‍♀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alltid syk når jeg skal opptre? For det første så skal jeg ikke opptre nå, det er det to uker til 🙂 Og for det andre så gjennomførte jeg både Skal vi Danse og Jesus Christ Superstar uten å være syk.

   Jeg har hatt veldig mange opptredener og forestillinger i mitt liv, og har vel bare vært syk ved én anledning (i hvert fall som jeg husker godt selv) og det var da vi hadde premiere på Boeing Boeing i fjor, og jeg ble syk av en hostesaft jeg tok. De resterende forestillingene gjennomførte jeg uten problemer.

   Dessverre er forkjølelse- og influensasesongen over oss nå og med to barn i hus er det ikke så lett å unngå smitte. Begge mine barn har hatt feber og forkjølelse den siste tiden og har vært hjemme fra både skole og barnehage pga. dette, så jeg har nok dessverre blitt smittet av dem. En grunn kan jo være at immunforsvaret er noe dårligere og at man er mer mottakelig for smitte i stressende / hektiske perioder.

   «Heldigvis» ble jeg syk nå og ikke midt oppi det hele, så jeg er frisk og rask til det virkelig gjelder 🙂

   Ha en fin mandag og hold deg frisk 🙂

  2. Hva er meningen med en sånn kommentar?? Du skjønner vell at Caroline ikke blir syk med vilje eller «faker» syk fordi hun ikke vil opptre? Folk altså

  3. Caroline var vel bare syk på premieredagen av Boing Boing, ellers har hun gjennomført. Husk at vi er midt i forkjølelse og Influensa-periode nå, i tillegg er vi alle ekstra mottagelige for bakterier og virus etter 1 1/2 år i lockdown der vi har holdt 2-meteren og hatt et voldsomt folks på håndvask og antibac, så kroppene våres har ikke blitt utsatt for bakterier og virus, ergo er immunforsvarene våres ekstra mottakelige nå. Tro meg, det kommer til å bli en bølge av forkjølelse, influensa, noro og rotavirus i høst og vinter. Tenk bare på alle barna som ble født under corona, og som bare har vært hjemme før de begynte i «sterile» barnehager og som ikke har fått bygget opp et naturlig immunforsvar siden de ikke har vært utsatt for bakterier og virus! Det blir de nå, og de igjen vil smitte videre.

 16. Jeanette

  Dette blir gøy! Gøy med et nytt konsept!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir kjempespennende 🙂

 17. Camilla

  En reflektion är att det skulle vara coolt om en man var lika avklädd. Stort lycka till, du är modig!

 18. Noen tanker rundt årets TV aksjon?

 19. sologstrand

  Dette kan bli gøy å følge med på 🙂

  Hvorfor tar du deg tid til å ønske noen «en god uke», «håper du holder deg frisk» osv når dette er kommentarer som jeg tror du tolker som usaklig kritikk? Nysgjerrig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alltid hyggelig å ønske noen en fin dag 🙂

   1. sologstrand

    Det er jeg enig i, men i den sammhengen der blir det litt merkelig. Men ha en fin dag, haha!

 20. Anneli Håkonsund

  Nå synes jeg det har gått for langt. Å kalle Caroline Berg Eriksen for en billig hore er fullstendig uakseptabelt. Rett og slett smakløst.

 21. Hei Caroline. Jeg kan være ærlig jeg.. . Jeg er misunnelig jeg hadde ikke turt det du skal.. også har du en kropp som rocker. Jenter.. la oss heie hverandre frem da.. hvorfor snakke nedsettende og være nedlatende til andre. Hva lærer vi unga??? Har du ikke noe pent og si.. ikke si det!!!! Handler om respekt for andre mennesker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *