Dyson V15 Detect

reklame: dyson 

Vi er midt i oppussing her hjemme og jeg har vel aldri støvsuget så mye som jeg gjør akkurat nå! Jeg durer rundt på gulvet flere ganger om dagen, det er jo helt tullete hvor mye støv det blir i en sånn prosess! Misforstå meg rett, støv er det her hjemme hele tiden, med to barn som løper rundt og drar med seg leker hit og dit, pluss en ganske så hårete pelsvenn som gjør akkurat det samme, er jeg helt avhengig av å støvsuge flere ganger i uken – oppussing eller ei. Likevel kunne ikke Dyson lansert denne støvsugeren på et mer passende tidspunkt enn akkurat nå. 

Jeg fikk denne hjem for noen uker siden og jeg er helt forelsket! Nå er det jo gøy å støvsuge! Dyson V15 Detect (modellen jeg har heter Dyson V15 Detect Absolute Extra) er Dysons nyeste trådløse støvsuger. Støvsugerhodet er utstyrt med en nøyaktig vinklet grønn laser som lyser opp og avslører støvpartikler (!!!) som ellers er usynlige for det blotte øye. 

Det er integrert en akustisk piezo-sensor i støvsugeren, det betyr at denne sensoren måler partiklene som suges inn i støvsugeren og justerer automatisk sugekraften i henhold til gulvtypen og mengden støv som måles, slik at rengjøring alltid blir så tilpasset og enkel som mulig. LCD-skjermen viser antall og mengde partikler som suges opp, for å sikre at du har rengjort ordentlig. Kan det bli mer nydelig (og tydelig) enn akkurat det? 

Støvsugeren kommer med flere støvsugerhoder, blant annet High Torque-støvsugerhode som tar hånd om hår og fører det til beholderen. Perfekt for oss som både har masse hår på hodet og Ozo med enda mer hår. 


Om du har lyst til å bestille støvsugeren eller bare lese mer om den, kan du klikke deg inn HER. Du vil ikke angre 🙂 

4 kommentarer

 1. Margrete

  Hei! Hvordan synes du munnstykket til denne er ifht hår…? Fester de seg fast eller er det ikke noe problem…?:-)

 2. Altfor dyr dessverre, men sikkert flott

 3. Dyson is the best in every field!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 4. Hei jeg kommer over denne annonnsen på spleis. Ser er mange bloggere osm deler slike saker. Kunne du ha delt denne? Mvh Mia

  I år vil jeg gjøre noe for familier som sliter i julen. Jeg la ut annonse på finn.no at jeg baker julekaker,julebrød,brød osv. Og at jeg kan strikke votter og lester(sokker). Responsen var ekstrem stor. Jeg har sagt ja til å hjelpe tre barnefamiler,men det er så mange som trenger hjelp,og jeg vil så gjærne hjelpe flest mulig. Alle pengene går til innkjøp av julegaver til barn,gavekort på mat. Og det er ikke da kun tre barnefamilier. Da har jeg mulighet og hjelpe flere som sliter. Og det er mange i dette landet som virkelig går en bekymringsfull tid i møte. Håper virkelig det er flere enn meg som synes barn skal få oppleve en fin jul,med om ikke mange,så i hvert fall noen få gaver under juletreet og mat på bordet. Håper flest mulig vil hjelpe barna til å få en magisk jul.
  https://www.spleis.no/project/201991

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *