en liten update på oppussingen

Hei bloggen! Godt å titte inn her igjen 🙂 Jeg hadde spørsmålsrunde på instagram for en ukes tid siden og spurte hvor følgerne mine helst vil ha juleinspirasjon – det var så gøy å se at de fleste vil ha både her og der! Så da blir det sånn 🙂 Det er jo fortsatt en stund til, selv om jeg alltid føler at desember er over oss før knask eller knep i det hele tatt har startet. Det er mye som skal skje før jul er her for alvor, så jeg håper ikke det går for fort!

Vi skal snart ha barnebursdagsfeiring for Naia som ble 5 år i september, men det blir utsatt nok en gang fordi vi ikke er helt ferdig med oppussingen. Jeg tenker i hvert fall det er greit å ha et lekerom når alle barna kommer 🙂 Der gjenstår det en del ting, men om et par uker håper jeg at alt er på plass. Ved siden av lekerommet og gangen oppe andre etasje, er det gangen ved siden av kjøkkenet og selve kjøkkenet som er under oppussing. Jeg har jo nevnt tidligere at vi skal ha slette vegger og slett tak overalt og nå er vi endelig der! Med nydelig spotter i taket og en kjempefin farge på veggene.  Altså – jeg elsker det!

Vi har endelig landet på fliser i den lille gangen ved siden av kjøkkenet også, samt nye fliser som skal på plass over kjøkkenbenken. De sorte og hvite skal altså byttes ut med disse mosaikkflisene og i gangen blir det disse i marmor 🙂 Videre tror jeg at jeg kommer til å bytte knotter på kjøkkeninnredningen, men det haster ikke. Fargen på kjøkkenet er chi, i taket og på lister (som ikke er på plass ennå) er det klassisk hvit og på veggene antikk hvit. Og så har vi fått de nydeligste barstolene på plass! De kommer fra By Crea og valget falt på den som heter Freja med trekk i lær – ivory. Det er genialt! Superenkelt å vaske av! Elsker hvordan de sklir under kjøkkenøyen og ikke tar opp noe plass. De er bare så lekre! Elsker!


En liten oppdatering på oppussingsfronten – er så mange som har spurt, så tenkte det var greit å samle litt om det her på bloggen 🙂

47 kommentarer

 1. Benedicte

  Første biletet ser veldig unaturleg ut. Eg skjønner at det er for å få fram jawline, men om det skal vere ”in the moment” og illustrere at du skal ete maten på gaffelen blir det veldig kunstig. Dessutan har de vore litt kjappe i vendingene under redigering, då du har fått eit hakk under haka! Trudde de var over tida med bilderedigering… men den gong ei. Synest óg innlegget bærer preg av å ha blitt skrive i hui og hast. Til dømes: setningen som byrjar med ”Ved siden av lekerommet…” der manglar det ein i samt at setningen videre var knotete å lese. Bør heller ikkje byrje ei setning med Og. “Og så har vi fått de nye barstoler på plass”. Det blir tung lesning… “Og“ er eit bindeord.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Benedicte!

   Jeg har et arr under haken fra da jeg var liten og falt og slo meg. Dessverre så er det arret som et lite hakk inn i huden under haken, og dermed ser det slik ut.

   Ellers takk for tilbakemeldingene.

   1. Når du få slike tilbakemeldinger på posering, syns du det er legitimt? Jeg mener, har du fokus på «jawline», og generelt poseringering for å fremheve kroppen på en gitt måte? Selvsagt poserer man på et bilde, men er det lagt mye tanke bak måten du poserer på når bildet tas?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg poserer på en måte som gjør at jeg føler at jeg ser fin ut. Slik som de fleste andre på bilder hvor det er meningen. Nei, det er ikke lagt mye tanke bak 🙂 Jeg har blitt tatt bilde av nesten daglig i 12 år, det faller meg helt naturlig å posere på den måten jeg gjør og jeg legger ikke noe tanke bak det.

  2. Grammatikk og rettskriving er viktig, men gidder du virkelig å bruke tid på og rette på det andre skriver? Kommentere på andres utseende er ugreit.
   Jeg blir flau på dine vegne.

   1. Anne S

    Er det ikke skummelt at den naturlig måten for deg å posere på er ved å dra frem haken, få de «riktige» vinklene på magen osv? Greit nok at an vil se mest mulig bra ut på bilder, men det må jo være en sammenheng mellom realitet og bildet? Her er du i en spisesituasjon, og da kunne du nok sett vel så fin ut ved å «spise» på en vanlig måte….

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, kjempeskummelt :p

  3. Stått opp på feil bein eller, Benedicte?

  4. At du gidder Benedicte. Litt lite å finne på om dagen? 🙂

  5. Kjære Benedicte, vi trenger ikke slik negativ tilbakemelding. Jeg blir så matt. Visst du føler deg så støtt av å lese og må lete så grundig etter negative ting, så gjør det heller et annet sted.
   «In a world where you can be anything. Be kind.»

  6. Kanskje du heller skulle bruke tiden til å vanne planter, tørke støv eller vaske bilen?‍♀️ Ikke vet jeg, men dette blir iallfall for dumt…trist

  7. Makan til surmaga kommentar, Benedicte. Det må være trist å være så kritisk til andre mennesker, selvom man er helt perfekt selv. For det regner jeg med du er, siden du sitter på din høye hest, og forsøker å belære andre både i norsk rettskriving og i fotobruk.

  8. Helt enig! Bortsett fra det men haken haha

  9. Benedicte….. Altså….. dette var unødvendig å kommentere om C sitt utseende!

  10. Agnethe

   Kjære Benedicte. Så vidt jeg husker er Carolines yrkesbakgrunn journalistikk. Hun kjenner nok kanskje rettskrivningsreglene bedre enn det du og jeg gjør. Et særtrekk ved sosiale medier som facebook, instagram og blog er at forfatteren er fri til å skape sitt eget språk og sin egen stil. Bilder behøver ikke være perfekte, og språket kan være tilnærmet muntlig om influenceren ønsker det. Å kritisere slik som du gjør, er unødvendig i mine øyne. Jeg påpeker dette fordi Caroline selv muligens er for høflig til å gjøre det. En herlig influencer!

 2. Johanne B.

  Ser så lekkert ut!
  Gleder meg til å se flere bilder etterhvert, er jo så gøy med oppussing! (Hos andre da, haha!)
  Fin kveld til deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fin kveld til deg også <3

 3. Ønsker flere innlegg om oppussing <3

 4. Du er så vakker og inspirerende ❤️ Blir nok kjempefint med forandringene.

 5. Spennende! 🙂
  Dette blir nok rålekkert… <3

 6. Hvorfor hvitt? Er jo så mange lekre farger å velge i og farger påvirker oss mye mer enn vi tror. Bare tenk hvor flott kjøkkenet ville blitt med en dus tåkeblå

 7. Ja takk til mer om oppussing, til bursdagsforberelser/ feiringer og ikke minst juleinnleggene dine Det blir ikke det samme uten♥️

 8. Det er mye reklame på bloggen din. Den dukker opp mellom avsnittene. Skal den det?

 9. Har du sluttet med oppskriftonsdag? 🙂

 10. Har du blitt inspirert av by Crea fra Instagram annonsen?:) ser nesten likt ut i stuen din nå, som på bildet fra dem i annonsen:)

  Er ikke marmor-look fliser litt 2019..? Tror du kommer til å angre om kort tid.

 11. Flotte barstoler . Men hvorfor skal dere bytte ut fliser etter så kort tid?

 12. Hvorfor ikke ha barnebursdag på lekeland, i parken eller på McDonald’s? Barn elsker jo det, og så slipper stakkaren å feire flere mnd forsinket

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det takler hun helt fint 🙂 Det er en del helger som dessverre har vært umulig å arrangere bursdag på fordi vi har vært opptatt, eller det har vært andre bursdager. Vi vurderte utebursdag, men været har vært så ustabilt siste tiden at vi slo det fra oss. Og så har ting tatt litt lenger tid med oppussingen enn planlagt.

   1. Wenche

    Tror nok hun får en helt vidunderlig bursdag selv om hun måtte vente ❤ Slik er livet av og til.

 13. Så delikat – du flinke deg! Du har sans for alt, og syntes det er herlig å følge med i blandt. Alt du tar i blir til gull Jeg gleder meg til juletema og inspo, eeeelsker førjulstiden. OG – lykke til med oppussing ☕️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie 🙂

 14. Vil også bare informere om at reklamene du har på bloggen (på mobil) gjør leseropplevelsen forferdelig. Den kommer i veien når jeg blar og blokkerer hele innlegget. Når jeg prøver å bla blir jeg videresendt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skal ta det opp 🙂

  2. Enig.

 15. Gøy! Håper på før og etter bilder når det er ferdig 🙂

  Du er superflink 🙂

 16. Lite tips…
  Anbefaler ikke marmor i en gang. Aaaaaalt av støv, skomerker og smuss viser, snakker av erfaring.

 17. Jeg liker godt innleggene om oppussing her på bloggen! 🙂 Og enig med hun over som nevner juleinspirasjon…! Can’t wait!
  God helg! 🙂

 18. Jeg håper ikke at dette blir oppfattet som kritikk og slettet, men føler du at dere kjøper mye av møblene på impuls? Når man følger med på blogg og IG så ser man jo at dere ofte skifter ut møbler som hos andre varer i åresvis. Eksempel spisestuestoler, møblene i ene stuen, sengene til barna og nå sist kjøkkenstolene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om vi hadde kjøpt det på impuls så tror jeg nok det hadde blitt byttet oftere 😀

   Noen skifter møbler oftere enn andre 🙂 Spisestustolene var det en feil på, så de måtte byttes uansett. Sengen til Nelia var hun i ferd med å bli for stor for uansett, og den kjøpt vi superbillig på opphørssalg.

   1. Dere er uheldig siden det er feil – på så mye.

 19. Har du mulighet til å skaffe rabatt kode fra By Crea?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan sjekke 🙂

 20. Det jeg elsker med bloggen til Caroline Berg Eriksen er at den er et fristed fra politikk, triste nyheter og sterke meninger. Det er koselig å bare lese om trivielle saker som oppussing, kosthold, trening, barnebursdager og interiør.

  Det muntrer meg stort sett opp helt til jeg leser kommentarfeltene og blir minnet om hvor smålige og ondskapsfulle folk kan være mot andre. Dette er langt fra saklig kritikk, dette er rene personangrep. Jeg er rystet over menneskeheten!

 21. Hei,

  Hvor er de nye flisene til kjøkkenet kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Flisekompaniet 🙂

   1. Er marmor flisene også kjøpt på flisekompaniet?

   2. Caroline Berg Eriksen

    De kommer fra Right Price Tiles trooor jeg 🙂 Det er ikke marmor, men altså en etterligning 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *