åpent igjen – dinner and a show

Popper innom for å ønske dere en god helg 🙂 For min del tror jeg akkurat denne helgen kommer til å bestå av mye innekos, for hit har høsten kommet for fullt! Regnet øser ned og det blåser så mye at trærne nesten står i vinkel 🍁 Lars-Kristian har reist avgårde for å delta på løp i morgen, så jentene, Ozo og jeg er alene – det betyr JENTEHELG 😉 Da blir det kakao og varme rundstykker til frokost og helt sikkert en film i morgenkåpen før vi spiller spill, tegner litt og baker brownies! 


På onsdag fikk Lars-Kristian endelig bursdagsgaven sin! Vi dro på standup med Tore Sagen sammen med storesøster og kjæresten, og så spiste vi middag etterpå. Herregud, showet var SÅ gøy, jeg lo så jeg gråt. Det var godt! Ikke minst var det gøy å se en så stappet sal, jeg ble nesten litt satt ut av at det var så mange folk på et sted! Rett og slett deilig å både se og føle på. Middagen tok vi på St. Raw hvor jeg ikke har vært på flere år – det var en helt nydelig kveld! 


Ha en deilig kveld og helg uansett hva du skal ❤️ Vi sees snart igjen! 

26 kommentarer

 1. Hva jobber søstera di med?

 2. Hva jobber mannen din med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Personlig trener, fotograf for mine sosiale medier og for Netfit 🙂 Han har tatt noen fotojobber utenom også, men prøver å gjøre så lite som mulig av det.

   1. Hvorfor prøver han å gjøre så lite som mulig av å være fotograf utenom?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Har dessverre ikke tid, og andre ting frister mer 🙂

   3. Går det an å booke han som PT? Jeg finner ingen opplysninger om tilbudet noe sted?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Send han en melding på instagram, men mener på at han er fullbooket fremover :/

   5. Reklamerer han ingen steder? Jeg liker best å lese om tilbudet, priser osv før jeg tar kontakt.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nei, fordi hver kunde er forskjellig og krever ulik arbeidsmengde 🙂 Umulig å si en pris uten å kartlegge behov og målsetning.

   7. Renate

    Hvor mange kunder tar han om hangen?

   8. Caroline Berg Eriksen

    Ikke noe fast antall, kommer an på hva slags kunder han har 🙂

   9. Hvor jobber han som PT ?

   10. Caroline Berg Eriksen

    Online 🙂

   11. Jeg tenkte mer på at man kan lese litt om hva han tilbyr, hva som kreves og rett og slett hvorfor man skal velge han over andre. Men om det går mest på kjennskap og vennskap så er slik reklame sikkert unødvendig. Men jeg velger en annen 🙂

   12. Caroline Berg Eriksen

    Han har ikke noe behov for å markedsføre seg noe mer enn han gjør akkurat nå 🙂

 3. Violetta

  Å, så gøy. Tore Sagen er helt amazing. Har også vært på stand up med han nå, og han skuffet ikke nei 🙂 han har vært en favoritt hos meg i noen år, fordi han er både smart, ydmyk og sinnsyk morsom 🙂 bedre blir det jo ikke.

  Måten så god ut, såå hyggelig med mega kvelder. Nyt jentehelgen <3

 4. Elisabeth

  Jeg ønsker meg et gjesteinnlegg fra LKE og kanskje en av kundene hans? Arbeidsmetode, progresjon, priser osv.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei Elisabet! 🙂

   Jeg følger opp kunder online via Truecoach og/eller Trainingpeaks! Umulig å si noe om arbeidsmetoder da alle kunder er forskjellige og krever ulikt! Noen er selvgående, andre krever mer oppfølging. Priser er vanskelig å si noe om, det spørs hvor mye programmering og oppfølging som kreves. Følger jeg f.eks opp en løper som vi ha både styrke- og løpeprogram krever det jo veldig mye mer enn kun én av delene. I tillegg er det noen løpere som jeg planlegger sesongen sammen med, sjekker ut løp, løper gjennom traséen, og noen ganger deltar i løpet sammen med.

 5. For en nydelig topp!! Har du kjøpt den nå nylig, hvor i så fall? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den er fra House of CB 🙂

 6. This dinner seems so delicious !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   It was 😀

 7. Du skrev tidlig i høst / sen sommer at nå ble det mindre tid til blogging fordi det skulle skje så mye denne høsten. Hvor blir det av alle disse tingene? Vanskelig å se at du har så mange tidkrevende oppdrag – ting som tar mer tid enn det vanlige du alltid har drevet med. Men vil kanskje vise seg senere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Vi er på siste innspurt av Netfit-appen, jeg er med på en teateroppsetning som tar halvparten av kveldene mine i løpet av uka, pluss en spennende ting til som jeg ikke kan fortelle ennå 🙂

  2. Cathrine

   Men hun har vel ikke meldeplikt om hva hun driver med?? Bloggen er gratis og frivillig å lese, så den kan hun skrive akkurat så mye eller lite hun ønsker! 🙂

   1. Takk- det visste jeg ikke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *