superenkel middag til supertravle dager

Long time no oppskrift-onsdag! Hverdagen er hektisk! Sånn er det for oss alle, og det finnes ikke noe bedre enn lettvinte middagsløsninger i ukedagene – derfor er denne middagen midt i blinken for oss og helt sikkert også for deg 🙂 Pasta i alle former og fasonger er sjelden feil i dette huset, vet ikke hvor mange forskjellige varianter jeg har delt oppskriften på nå, men det begynner å bli en del, og denne føyer seg lett inn i rekken av favoritter. Håper den kan bli en favoritt hos deg og dere også 🙂 Her kommer oppskriften! 


spagetti med tomater, hvitløk og mozzarella til 2 

♥ 200 g. spagetti ♥ 2 fedd hvitløk ♥ 500 g. cherrytomater ♥ 1 håndfull frisk basilikum ♥ 250 g. fersk mozarella ♥ salt + pepper ♥ olje til steking 


slik gjør du 

Finhakk hviltøksfeddene og surr dem i olje i noen minutter. Tilsett tomatene og stek dette sammen på medium varme til tomatene blir myke / faller litt sammen – ca. 10 minutter. Kok spagettien al dente. Når den er ferdig, blander du den inn sammen med hvitløk og tomater i stekepannen. Mos tomatene lett når du vender inn spagettien, slik at du får litt saus ut av dem. Smak til med salt og pepper. Server med mozarella og frisk basilikum – gjerne enda litt mer kvernet pepper også! Nammis 🤤 

36 kommentarer

 1. Ser veldig godt ut, takk for oppskrift 🙂 Kommer godt med for oss som har travle hverdager, med levering av barn og full jobb hver eneste dag og som synes at døgnet ikke har nok timer for at kabalen skal gå opp. Lite tid til matlaging, trening og egenpleie med andre ord 😉

  1. S.Helene

   Dette fremstår som et dårlig skjult stikk til Caroline og co. Jeg har selv full jobb, 3 barn og alt mulig i kalenderen, men hva man får tid til bestemmer man faktisk selv. Egenpleie, matlaging og trening går fint an å rekke over i en travel hverdag, det handler om prioritering 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Å lage mat for å poste oppskrifter jo absolutt en del av jobben min også 🙂 Bruker jo en evighet på det siden vi filmer også :p Egenpleie gjør jeg jo langt i fra hver dag, kanskje et par ganger pr. måned! Akkurat det tar jeg jo lett igjen mtp. at jeg jobber stort sett litt hver eneste helg og ferie 🙂

    Men jeg har gitt opp forsøket på å forklare mennesker som ikke kjenner til annet enn 8-16 jobb hvordan det er å drive for seg selv. Jeg tror de fleste skjønner det, men det er veldig mange som rett og slett bare ikke forstår det.

   2. Cecilie

    Helt enig. Jeg er alene med 4 barn, har hus som krever vedlikehold og oppussing, og altfor stor hage. Rekker både full jobb, trening 5 ganger i uka, egenpleie og «fjas», husarbeid, kjøring og henting av unger på kvelden til alle aktiviteter, Netflix-serier, kjærestetid ++. Alt handler om prioritering og hvordan man organiserer hverdagen, og det skader sikkert ikke å være medførst strukturert som person 😀 Har venninner som ikke fatter hvordan jeg rekker alt, så mulig jeg, som Caroline, er utstyrt med mye energi og et struktur-gen. I tillegg får jeg masse energi og motivasjon av å trene så den tida som går med til trening, får jeg tilbake dobbelt. Flere treningsøkter gjøres om morgenen kl 0600, eneste måten å få løst det på, samt at jeg smetter inn trening innimellom barna er på aktiviteter. «Arbeidsdagen» prøver jeg å ha ferdig senest 2130, da rekker jeg en halvtime serie/egentid før leggeTI (med selvfølgelige unntak).

    Hvis hverdagen slukes av jobb og hjem og man føler det ikke er tid igjen til seg selv innimellom, er det kanskje på tide å stoppe opp litt. Vi lever èn gang og ungene vokser så fort. Den tida ungene bor hjemme vil jeg bruke på best mulig måte, men ungene er tjent med en uthvilt, energisk og glad mor, da må man få tid til litt annet enn å jobbe og å være ansatt i eget hus.

   3. sologstrand

    En sak har to sider, og det kan være vanskelig for folk med «vanlige» jobber å forestille seg hvordan en influencers jobb fungerer. Men kanskje det går begge veier? Dere jobber hjemme, og kan f.eks sette på en vaskemaskin eller legge sammen klær. Dere lager middag og kan trene, i arbeidstiden, mens andre må ta det etter jobb. Egenpleie gjør du sjelden sier du? Vi ser stadig vekk at du er hos frisør og får nye negler. Jeg skjønner at det kan være mer jobb enn det virker som, men jeg synes du også kan være litt ydmyk i forhold til du sier over her. At du har gitt opp å prøve å forklare hvor mye jobb det er. Hvordan skulle du fått tid til alt du gjøre nå (trening, kafe, teater, egenpleie, tur med Ozo osv osv), dersom du hadde en «vanlig» 8-16:30 jobb? Blir nesten litt som å ha hobbyen sin som jobb. Samtidig ser jeg baksiden med å leve som influncer, å være et kjent fjes som folk har meninger om.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Enig i mye av det du skriver, men ikke si at jeg er «stadig vekk hos frisøren», i snitt er jeg der annen hver måned. Kafé er jeg så og si aldri på, untatt helger 🙂

    Teateret kommer selvsagt litt i veien for alt akkurat nå, så da blir det jo mindre jobb, men likevel mer travelt siden det totalt sett blir flere ting å gjøre.

 2. Johanne

  Har et innlegg-ønske! Ser folk har gjort det på story og YouTube, nemlig en sånn min dag time for time. Du snakker jo ofte om hvor travelt dere har det, men det virker ikke sånn på Instagram i det hele tatt. Så en time-for-time (eller liknende) hadde vært veldig spennende å se! Får sikkert et helt annet inntrykk da 🙂

  1. Johanne; i det ene øyeblikket får Caroline kjeft over å dele alt for mye av privatlivet sitt men nå skal dere jammen ha ett CBE minutt for minutt? Skjønner ikke folk at ingen er like. Noen jobber 8-16 noen 6-14, noen natt,noen kveld å noen har faktisk den muligheten at de Kan dele opp dagen sin.
   Men seriøst…. Ha ett minutt for minutt innlegg fordi folk skal ha full innsikt om ett persons liv
   Har ikke ord

 3. Har du forresten noe tips til vegetarisk erstatning for kjøttdeig som ikke smaker høgg?

  1. Aleksandra

   Hei! Jeg kan komme med et tips som kjøttelsker, men vegetarianer av miljø-og dyrehensyn: beyond meat – kjøttdeig! Den er litt dyrere enn andre lignende produkter, men veldig verdt det syns jeg!

  2. Et annet tips er å rett og slett spise mat som ikke er eller etterligner kjøtt, det er SÅ mye digg man kan lage med alle typene erter, linser, bønner etc!! COOP/änglamark synes jeg har de beste kikertene, bønnene ++ helt ferdig til bruk 🙂 Husk at en bør spise en eller annen kornsort (enten det er gjennom pasta, ris, quinoa, eller ei brødskive) vedsiden av linser/bønner til middag – det trengs så kroppen får optimalt opptak av alle proteinene og næringsstoffene. Husker ikke helt hvorfor, noe med enzymer… 😀

 4. Kristin

  Takk for middagstips!
  Kan du beskrive en typisk hektisk hverdag for dere? Som følger har man jo selvfølgelig ikke full innsikt i deres hverdag, men basert på det dere legger ut på Instagram ser det jo virkelig ut som at en hektisk hverdag for dere er noe helt annet enn for oss som har 8-16 jobber. Blir derfor litt nysgjerrig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi styrer jo arbeidstiden selv så kan jo fordele den ut over dagen slik vi selv ønsker 🙂 Men vi trener først, og er ferdig med det i 9-10 tiden. Noen ganger jobber jeg mens jeg trener, f.eks svarer jeg på eposter/kommentarer/meldinger/spørsmål når jeg har pauser på styrketreningen. Så er det jobb frem til 15-16, da henter vi barna 🙂 Og så blir det jobb fra 20-21.30.

   1. Jeg jobber 07-1630, henter i barnehage, så er det middag og annet husarbeid, barnet legger seg 19:00, så er det enda mer jobb fra 19:30 til 22:00, gjør klart til dagen etter (matpakker, sekk, klær) og så i seng. Føler ikke jeg får gjort noen ting tiltross for jeg får satt på en maskin klær siden jeg er på hjemmekontor..

    Kan du ikke legge ut tips til hvordan man kan komme seg gjennom «tidsklemma», det virker jo som du får gjort så innmari mye!

   2. Elisabeth h

    Beth, om du jobber fast fra 7-16.30, dvs 9t30m, jobber du faktisk mer enn det Arbeidsmiljøloven tillater, så da bør du enten ta en prat med din arbeidsgiver, eller se etter en annen type jobb. Det sier seg selv, at når en selv disponerer sin dag fullt og helt med tanke på NÅR man skal jobbe, og en del av jobben faktisk er å produsere innlegg til SoMe, som for folk flest går under «fritidssysler», da vil ens liv, som Carolines, fremstå veldig annerledes enn en vanlig arbeidstaker, i betydning «ansatt».
    Lurer på hva som egentlig ligger bak disse ønskene om en time for time gjennomgang av Carolines dag…. oppriktig interesse? Eller en mulighet til å kunne «ta henne på» at hennes arbeidsdag overhode ikke er like hektisk, travel, slitsom som «alle andres»?

 5. Så deilig. Skal mozerellaen varmes eller noe?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det trenger du ikke 🙂

  2. Eg varma den litt i ovnen, tykte det var godt! Kjempegod oppskrift!

 6. It seems super delicious !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 7. Mener du at du lager oppskriften fra bunn? De du poster her.
  Og egenpleie? Er det kun frisør, negler osv? Ikke å sminke seg, style hår, prøve outfits osv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser ikke på det som egenpleie, nei 🙂

   1. Men hva med oppskriftene? Kan du svare på det spørsmålet også?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det varierer 🙂 Noen ganger finner jeg på oppskrifter selv, andre ganger finner jeg flere ulike oppskrifter og setter de sammen til en ny, og noen ganger tar jeg oppskrifter og gjør noen endringer på ingrediensene som forhold og mengde.

 8. Johanne B.

  Ser nydelig ut! Elsker mozarella jeg da 🙂
  Fin kveld og god helg til deg og dine! <3

 9. At det kan komme sånne tåpelige kommentarer som enkelte her kommer med ut av et innlegg om en oppskrift kan jeg bare ikke forstå.
  Jeg har jobbet for meg selv for mange år siden, og selv om det var lærerikt så aldri igjen. Du har på en måte aldri helt fri, og Caroline gir oss mye innhold i flere kanaler.
  Skulle på generelt grunnlag ønske at vi kunne gi hverandre mer «slack», pust inn og la det fare, istedenfor å henge seg opp i og pirke på hver eneste ting dere kan lete i sjelen deres for å klare å reagere på!
  If you can be anything, be kind <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner ikke helt hvorfor enkelte er så opptatt av hvor mye andre jobber? Det er jo temmelig gammeldags å kun tenke 8-16 og rigide arbeidstider, spesielt mtp. den nye hverdagen med hjemmekontor og større frihet.

   1. Enig, og mitt inntrykk er for hva det er verdt at du jobber hardt!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg skjønte det 🙂 Og så må det være lov å si at hverdagen er travel, uten at det nødvendigvis må handle om kun jobb 🙂

 10. Camilla

  For en tålmodighet du må ha, Caroline. Så mye meninger om alt som er! Jeg har fulgt deg i mange år og har hatt stor glede av bloggen din. Det første jeg gjorde hver morgen var å sjekke bloggen din, Facebook og VG.
  Det er så høy kvalitet på bilder, og veldig gjennomførte innlegg.
  Nå er det ikke slik at jeg sjekker deg fast lenger, og det er egentlig litt trist. Det handler om at det er sjeldnere innlegg, og at det ikke fenger meg like mye mer. Tror det har med at du har blitt litt mindre personlig, og at innleggene har blitt litt mer kjedelig. Du har helt sikkert gode grunner for at du legger ut det du gjør, og uansett så er du kjempeflink på utrolig mye. Håper å kunne følge deg litt mer etterhvert igjen.
  Mvh Camilla

 11. Kjersti

  Hva skjer med bloggen? Jeg håper ikke dette blir ansett som kritikk, men jeg lurer oppriktig på om bloggen er på vei ut? Slik som det er nå så gidder man jo knapt å sjekke innom, 1-2 innlegg pr uke samt nesten døde kommentarfelt gjør at jeg faktisk glemmer ut hele deg. Instagram syns jeg ikke noe om, det blir for mye selfies og barn, men bloggen savner jeg oppriktig. Kan du si noen ord om planene dine videre mtp dette?

 12. Kordan tilbereder du mozzarella osten. ? Så kjempe god ut. Du skulle lqget egen oppskrift bok. Hadde kjøpt den med en gang.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gjør ingenting med den 🙂

 13. Denne var en stor hit til middag i dag. Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *