serietips til helgen

Intervaller foretrekker jeg å løpe inne og fordelen da, er jo at jeg får sett på filmer og serier! Noen ganger foretrekker jeg å høre på musikk, men har jeg bra tv-serie får det beina til å gå like fort 🙂 Den siste tiden har jeg rukket å få meg to nye seriefavoritter, og disse må jeg dele med dere i dag før helgen setter i gang for fullt! Det er jo i tillegg perfekt med litt innspill på seriefronten nå som høstværet kommer mer og mer også. Er det lov å si at jeg gleder meg litt? Å krype opp i sofakroken med tights, ullsokker, varm genser og kakao i koppen er ganske fint! Så nå er det bare å snurre serie! 

Liar – Laura jobber som lærer og har nylig blitt singel. Hun føler seg ikke helt klar for å starte med dating igjen, men da hun får en invitasjon om en drink fra Andrew, som er en en kjent kirurg og faren til en av Lauras elever, takker hun likevel ja. Dagen etter daten, våkner hun av ubehag og en følelse av at noe ikke er helt som det skal, samtidig som hun sliter med å huske kvelden i detalj. Hun har fått en tekstmelding fra Andrew hvor han takker for den fine daten og at han håper på en ny, men det er noe som ikke virker helt riktig for Laura. Etter hvert som hun får kvelden mer på avstand, er hun overbevist om at han har hatt noe i glasset hennes og forgrepet seg på henne, og hun nekter å gi seg før hun finner svar. Andrew på sin side nekter for å ha gjort noe galt, og hvem av de snakker egentlig sant? Jeg skal innrømme at jeg endret mening flere ganger underveis og var usikker på hvem jeg trodde på. En utrolig spennende serie som til og med har en sesong 2 jeg likte like godt! Anbefales virkelig! Finnes på HBO. 

Truth be told – Poppy Parnell er en journalist og podcaster, som for mange år siden dekket flere saker om mordet på Chuck Buhrman og rettssaken av Warren Cave. Warren var bare tenåring, men ble dømt for drapet og sitter fortsatt inne nå 19 år senere. Nye bevis dukker opp i saken og påpeker at det ser ut til at Lanie Buhrman, den ene tvillingdatteren til offeret, ble tvunget til å si at hun så Warren forlate åstedet med en kniv. Poppy blir overbevist om at han er feilaktig dømt og føler på mange måter at det er hennes plikt å renvaske ham. Denne prosessen dokumenteres som episoder i podcasten hennes. Jeg elsker skuespillerne som er med og spenningen i hele serien fra start til slutt. Ekstra pluss at sesong 2 ruller over skjermen (Apple tv+) i disse dager – de to sesongene er uavhengige av hverandre. Anbefales! 


En skikkelig god helg til deg som titter innom 🍿 

20 kommentarer

 1. Jeanette

  Liar er så sykt bra! Elsket den!

 2. Johanne

  Du må se «Nine Perfect Strangers»! Sykt underholdende 🙂
  God helg til deg og dine!

  1. Har lest den boka – og den kan også trygt anbefales! 🙂

 3. Greaat selection, thank you for sharing!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 4. Enig i at Liar er helt fabelaktig! Innenfor samme sjanger anbefaler jeg Mare of Easttown på HBO og Den som dreper på Viaplay.

 5. Tusen takk for serietips til helgen
  Tips tilbake er The white lotus(Veldig bra miniserie på Hbo!!)
  The sinner på Netflix og The marvellous mrs. Maisel på Amazon
  Ha en fortsatt fin helg

 6. Jeg legger merke til at dere har tv veldig høyt oppe på veggen. Sikkert et dumt spørsmål, men er det en spesiell grunn til dette? Tilter dere den litt nedover, eller ligger dere mye bakover når dere ser tv? Blir alltid så fascinert når en stue-tv er høyt oppe, ser ofte at f.eks amerikanere liker å ha tv over peishylla. Anbefalt høyde er vel at bunnen av tv ikke skal være høyere enn 60 cm fra gulvet, slik at man ser rett på tv når man sitter i en stol/sofa. Men skjønner jo at folk har egne preferanser. Og man slipper jo fingermerker fra barna når tv henger høyt Selv får jeg vondt i nakken bare av tanken på å måtte se oppover.
  Takk for serie-tips, skal absolutt legge til på høst-lista. Anbefaler dere å se Formula 1: Drive to survive. Knallgod doku-drama, som man blir hekta på selv om man ikke er interessert i formel 1.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi TV er et «bilde» når vi ikke bruker den og at det ser helt malplassert ut å henge den lavere mtp. brystningen 🙂

   Vi ser uansett utrolig lite på TV, og de få gangene vi gjør det så ligger vi i sofaen og da ser man jo opp 😀

   1. Ja, tenkte jo at brystpanelet kanskje spilte en rolle her. Det er ikke så lett å tilpasse store tv’er i en mer klassisk setting. Her i huset rekker vi heller ikke se mye tv, går mer i YouTube for de minste på den

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, og så kan du ikke henge «The Frame» på veldig mange andre måter enn hvordan du henger opp et bilde 🙂

   3. sologstrand

    Kan ha tv på en tv-benk rett under der dere har hengt den? 🙂 Enig i at tv’en henger høyt, så på story at barna satt og stirret opp.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Du kan ikke putte «The Frame» på en TV-benk, da er jo hele poenget borte :/

 7. Hei! Hørte på podcastepisoden av «Mitt liv med hund» det du var med. Gøy å høre mer om Ozo, men reagerte på en ting. Da sa at du gledet deg til han kunne være med å løpe. Men både du og Lars-Kristian har jo delt mange løpeturer det han har vært med allerede? Er det lenge siden episoden ble spilt inn?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han er med på noen korte turer inn i mellom, men jeg mente at jeg gleder meg til han kan være med fast og på lengre turer 🙂

   1. Ser du ikke på 4 km som lengre turer?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei 🙂 Det er jo minst halvparten av hva han løper på en gåtur i skog og mark med langline.

 8. Violetta

  Takk for serietips! Tror «Liar» blir prioritert først!

 9. sologstrand

  Skulle også legge til: Jeg har sett Liar sesong 1, trodde den var kansellert siden det gikk så lang tid, men da må jeg få med meg sesong 2 også. 😀

  Har et spm ang Ozo, er det ikke for tidlig å løpe med han på asfalt enda?

 10. Lene Anett Hamborg

  Takk for tips, digger spenningsserier/krim. Sett Liar, og den er såå bra! Men den andre har jeg ikke sett:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *