power cookies

Lyst på noe enkelt og skikkelig digg å sette tennene i? Disse kjeksene har jeg laget i en liten evighet nå, barna elsker dem og det gjør vi også! De forsvinner alltid på 1-2-3 og da er det så deilig at noen nye kan smelles sammen på under 30 minutter 🙂 Alt du trenger er 2 ingredienser, men for å gjøre dem ekstra gode liker jeg å tilsette tranebær. 

Egentlig kan du putte oppi akkurat hva du vil – nøtter, sjokoladebiter, rosiner – bare fantasien setter grenser for hvordan du kan gjøre denne cookien akkurat slik du vil! Sjekk i kjøleskapet etter bananer og i skuffen eller skapet etter havregryn, jeg er sikker på at du har begge deler. Hvis ikke er det bare å komme seg på butikken 😉 Her kommer oppskriften! 


gir ca. 10 kjeks 

♥ 2 modne bananer ♥ 3 dl. havregryn ♥ 1 neve tranebær eller valgfri ingrediens 


slik gjør du 

Sett ovnen på 180 grader. Ha bananer og havregryn i en bolle. Mos bananene med en gaffel og bland godt sammen. Rør inn tranebær eller annen kos, og bruk hendene dine eller en skje til å lage kjeks. Legg dem utover på en bakeplate med bakepapir. Stek i ovnen i 15-20 minutter. Kjeksen blir ikke sprø, men skal være myk 🙂 


Håper dere får en god helg 🙂 Vi får besøk fra Ålesund og skal feire familiebursdag for lillesøster som allerede blir 5 år i morgen ❤️ 

3 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med 5 åringen, ønsker dere en strålende fin feiring og helg 🙂 Disse kjeksene må prøves ut. Nå som det plutselig ble høstvær her på Østlandet passer disse perfekt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Really need to make these cookies myself!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *