tips til egenpleie: ansiktsmassasje

Jeg vet jeg er sent ute med å teste dette fenomenet, men altså hallo! Jeg har hatt dette redskapet liggende uåpnet kjempelenge! Kjøpte det på Kicks i vinter en gang (eller var det faktisk før det også?) og hadde helt glemt at jeg hadde det, til jeg plutselig oppdaget det på bunnen av masse greier da jeg ryddet på badet for noen uker siden og gjett om jeg er glad for det! 

Jeg har en øyekrem med en kald applikator som jeg elsker, og nå kan jeg altså få samme følelsen i hele ansiktet! Dette er rett og slett en jaderulle og den er helt nydelig til ansiktsmassasje. Hvorfor ikke snike inn egenpleie der det er mulighet? Det er så viktig å gjøre sånne små ting for seg selv, og jeg bruker med glede 1-2 minutter ekstra hver morgen og kveld for å gi meg selv en litt bedre følelse. Jeg er alltid nøye på å fjerne makeup og smøre meg med kremer når jeg står opp og går og legger meg, og jeg føler faktisk det gir meg en ekstra boost å massere kremene inn med denne. 

Det skal visstnok stimulerer blodsirkulasjonen og gi ansiktet en sunn glød, og det er ikke tvil om at den kjøler ned, beroliger huden OG gir meg verdens deiligste zen-følelse i et par minutter eller så lenge jeg gidder å holde på. Bare et tips om du også føler behovet for litt deilig egenpleie OG vil føle deg litt ekstra fresh på morningen. Kostet 249,- og det er den verdt synes jeg 🙂 

5 kommentarer

 1. Johanna

  Hei Caroline,
  Hvordan bruker man dette og hvilke øyekrem med applikator bruker du?

 2. Jade roller really changed my beauty routine !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 3. Jeanette

  Denne har jeg og det er så digg! Jeg får litt utslett om vinteren i ansiktet som blir litt varmt og da er det så utrolig deilig å rulle den over! Det kjøler ned huden og roer eksemet. En ting som ikke har noe med innlegget å gjøre….ser du reklamerer for en nettbutikk på insta,her er det jo bare plagg i onesize?! Det passer jo ikke alle kropper så synes det er litt uheldig å reklamere for det. :/

 4. Ville bare si fra at det er penger å spare om man kjøper denne på normal. Den koster der 70kr. Og er helt den samme.

  1. Tonelise

   Takk! Takk! Artig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *