velkommen september

Så var det på tide å ønske september velkommen! Eller – det gjorde vi jo for snart 1 uke siden 😉 Men velkommen september og velkommen høst! Jeg er så lykkelig for at sommeren fortsatt er med oss! Tenk at disse bildene ble tatt i forrige uke, det er jo bare til å smile av! 

Jeg må dele mitt seneste innkjøp med dere, denne vesken fra Cala Jade. Jeg var i Oslo for halvannen uke siden og gikk forbi nettopp Cala Jade, denne vesken var utstilt og det var love at first sight! Har lenge vært på utkikk etter en enkel, sort veske uten detaljer i verken gull eller sølv, som kan dresses både opp og ned – og her var den altså rett foran øynene mine! Det ble størrelse medium og virkelig et spontankjøp av de bedre. Eller – DET BESTE – kan jeg vel si. Den har allerede blitt brukt sånn ca. hver dag siden 🙂

Månedene fremover byr på ganske mye gøy for min del, gleder meg til å dele med dere når tiden er inne 🙂 På privaten er det først og fremst er det en stor dag til helgen når Naia fyller år. 5 år! Hele hånden! Tenk på det ❤️ Vi er i full gang med oppussing her hjemme, så selve barnebursdagen må utsettes til oktober, men det blir bedre sent enn aldri! Ellers starter teateret for fullt i dag, jeg har en hovedrolle i Den Spanske Flue som Sarpsborg Teaterlag skal sette opp, og skal spille Betty. Det blir gøy å styre med på kveldene fremover. Vi er en skikkelig fin gjeng og premieren er allerede i november 🙂 Resten av innholdet for 2021 deler jeg når tiden er inne!  Håper dere har en fin mandag ☀️ 

7 kommentarer

 1. Hvilket program bruker du for å beregne kalorier?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg beregner ikke kalorier 🙂

   1. Men det ligger jo antall kalorier i alle oppskrifter på Netfit på Instagram…?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Beklager, jeg trodde du mente hvilket program jeg brukte til vanlig 😀 På Netfit bruker vi MyFitnessPal 🙂

 2. Så fint kors rundt halsen og i øret! Er du kristen? <3 🙂

 3. Kva pusser de opp?:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *