reisedagbok siste del: Loen og Ålesund

Hei 🥰 Jeg håper dere har hatt en fin helg 🙂 Til info er ikke bloggen på noen som helst måte avsluttet eller lagt ned, det er bare jeg som trenger å komme meg a jour etter sommeren og som har en god del å gjøre i andre plattformer akkurat nå. Det blir mer blogg fremover, men jeg kan ikke love antall innlegg eller poster per uke, bare vit at jeg er her og jeg forsvinner ikke! Jeg er så glad for at dere fortsatt følger med, for jeg liker fortsatt bloggen min og skal fortsette å holde liv i den, selv om det ikke blir eller er like hyppig som før. Dere finner meg absolutt alltid på instagram, så ikke nøl med å kommentere der om jeg ikke skulle svare her 🙂

Jeg vil gjerne dele de siste bildene fra sommerferien vår! Jeg savner sommeren allerede, det er snart september?! Jeg skjønner aldri noe når den måneden banker på døren. Hva skjedde med august? Uansett er det så innmari fint å se tilbake på de fantastiske sommerminnene våre, og de er det heldigvis mange av! Forrige gang jeg fortalte om sommerferien var vi innom Elveseter og Brimi Sæter, og fra Elveseter dro vi innom Lom og derfra videre til Loen. Hjelpes meg, for en nydelig plass! Vi har faktisk vært her før, en gang for mange år siden bodde vi på hotell Alexandra, men det å campe her og være enda tettere på naturen her, det ble liksom noe annet 🙂 Det er jo ingen hemmelighet at dette er et populært reisemål og et sted som fort blir fullt, og ettersom vi reiste med camperen vår, var vi helt avhengige av et sted vor vi kunne campe. På grunn av dette spurte jeg følgerne mine på instagram noen dager før vi dro, om de opplevde det som vanskelig å få plass, og tilbakemeldingene var ganske forskjellige. Noen mente det ikke var noe særlig med folk akkurat da, ettersom det var etter fellesfeiren, mens andre mente det var ganske folksomt. La meg bare si det sånn: dette er nok svært individuelt! Vi kjørte gjennom og jeg har aldri sett så mye folk på et sted før tror jeg! Haha! Teltene lå jo omtrent oppå hverandre og vi fikk skikkelig festivalstemning av det hele, til tross for at det i store deler av Lodalen faktisk ikke er lov å campe. Ikke skjønner jeg hvordan vi skulle fått presset oss inn mellom noe som helst noe sted, så jeg var (og er) så takknemlig for en nydelig og fantastisk følger som tilbød oss plass på eiendommen deres! De hadde et paradis helt innerst i Lodalen, hvor vi kunne få låne landstedet deres! Tenk.å være så generøs! Vi hadde jo med oss camperen, så vi endte opp med å campe nede ved deres private brygge, og var veldig glade for at vi kunne få lov til å bruke både dusj og toalett da vi var der 🙂 Det ble tre helt nydelige dager – bare se her! 

Etter at vi hadde vært her, gikk turen videre til Ålesund. Her bodde vi hos svigerforeldrene mine og hadde etterlengtet kvalitetstid med dem. Det ble også krabbekveld med gode venner som vi ikke har sett på altfor lenge og skikkelig fine løpeturer i fjellet! 


Dette blir siste del av sommerferieoppsummeringen 2021 for min del 🙂 For en fin sommer vi har hatt! Jeg har vært klar for høstsesongen helt siden vi kom hjem, og det er jo et godt tegn – selv om jeg ikke er klar for selve høsten og kulden som følger med helt ennå 😉 Håper dere har en nydelig start på uken! Vi sees snart her inne igjen 🙂 

44 kommentarer

 1. Helsing frå Loen.

  Hei Det hadde vore fint om du kunne informere om att camping på Breng i Lodalen ikkje er tillatt( der det var mykje telt) Det står skilt om dette fleire plassar i dalen. Kjekt at du kosa deg i Lodalen, det er ein fin plass

  1. Caroline Berg Eriksen

   Slik jeg har forstått det så er det mange steder i Lodalen hvor camping ikke er tillat, men folk gjør det fordet? Så blant annet noen bobiler som brukte møteplasser til camping.

 2. Susanna

  Prøver igjen jeg!
  Hei! Jeg er litt spent på veien videre for denne bloggen, som jeg har fulgt i over 10 år… 🙂 Jeg oppfatter også at en del relevante spørsmål ikke får svar, mens kritikk (f.eks angående Ozo) svares på. Hvorfor prioritere det- isteden for å prioritere nye innlegg eller å svare på ordentlige spørsmål..? Jeg forstår det ikke helt jeg
  En annen ting: jeg har ikke helt fått taket på NetFit. Er det små snutter på Instagram, eller komplette treningsvideoer man kan følge slik at man kan ta hele økta selv?
  Klem fra en trofast leser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg har skrevet litt om det i dette innlegget 🙂

   Angående Netfit så er det foreløpig kun en instagramkonto, men vi er i ferd med å lansere en app med mer innhold 😀

 3. Men fordi om andre gjør det gjør det ikke mer lov for det. Man bør ikke reklamere for noe som ikke er lov, eller?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Minken: Vi campet lovlig 🙂 Stod på privat grunn med tillatelse fra eier.

   1. Minken

    Da bør du opplyse om det, slik at du ikke påvirker andre til å campe hvor som helst ‍♀️

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvis du leser innlegget så ser du at det står der.

  2. Hvis du skal kritisere noe så kan du i hvert fall gjøre både deg selv og oss andre den tjenesten at du leser innlegget først. 🙂

 4. Lom eller Loen??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Loen 😀 Rettet opp i det nå.

 5. Helsing frå Loen.

  Er heilt klar over at du ikkje gjorde noko ulovlig, sidan du stod på privat grunn med tillatelse. Og det stemmer det att alle berre camper i Lodalen utan eigentleg å bry seg. Men, dette kjem ikkje fram i innlegget ditt, å skrive om festivalstemmning er vel kanskje å vinkle det heile litt vel positivt? Hadde eg ikkje vore frå området her så hadde eg trudde det var lov å campe i Lodalen utifrå innlegget ditt. Det er snakk om ei setning, som kan informere folk, og det handlar ikkje om deg, for alle veit at du hadde lov til å stå der du gjorde.

  1. Caroline Berg Eriksen

   La til en liten tekst om det nå 🙂

   1. Helsing frå Loen.

    Så bra! Tusen takk

   2. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig 🙂

 6. Hva syns dere om camperen? Var den praktisk og fin å bruke, og ikke minst å kjøre? Nå som dere sere tilbake på ferien, var dette en positiv opplevelse, mt på plass og mobilitet og praktisk bruk? vil du anbefale den videre?

  vi har lite erfaring med å kjøre med camping vogn, så vi ønsker ikke å leie en svær vogn, men denne camperen virket jo helt super. Merker at telt begynner å bli litt mye styr, barna våre er litt eldre enn deres, så vi tenkte å prøve en sånn camper neste år.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi likte camperen veldig godt 🙂 Vi hadde veldig god plass, og jeg vil si at det fint hadde gått med to voksne og tre barn.

   Kjøkkenet er mer enn bra nok til å lage enkel middag (to brennere), men kjøleskapet er litt lite, så ikke stapp det fullt med for mye mat. Da ender det raskt opp med frosne matvarer i bunnen.

   Vanntanken er stor så vannet varer lenge, men jeg savnet jo en dusj da :p Vi hadde med oss en portabel dusj hvor du fyller en bag med vann og henger den opp i f.eks en gren. Men den testet vi aldri 🙂 Vi hadde heldigvis såpass fint vær at vi kunne bade i sjøen.

   Vår camper varen off road variant med ganske store dekk, så den slukte drivstoff, men velger du en med mer normale dekk skal den ikke trekke så mye.

   Bare å spørre om det er noe du lurer på 🙂

   1. Takk for informasjon. Dette savnet jeg i de reklamemerkede innleggene av vognen. Man lurer jo fort på om det er mulig å bruke kjøkkenet til mer enn å koke kaffe og sminke seg 😉

    Hvordan var oppbevaringsmulighetene for klær og annen bagasje?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har vist frem alt på IG 🙂

    Det er litt skapplass inne i vognen, men bagasje må være i bilen 🙂

 7. Vi har aldri hørt om Loen.. men datteren min var der i fjor å forelsket seg helt.Så det ente med vi dro opp hele familien med barna og hunder… Kan bare si loen må jo være det vakreste jeg har sett i Norge..vi var der 4 dager bodde på hytte i Stryn men tok så kort tid å kjøre dit..kaldt å bade men såå hvert det .. anbefaler alle å dra dit som er opptatt av natur.Raksetra, skylift,bare nyte å se på det nydlige vannet ja du hvet … Du var jo der…Å var jo ikke langt fra Ålesund for deres del! Flotte bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er kjempefint der 🙂 Oldendalen som ligger like ved er også verdt et besøk!

  2. Takk for svar 🙂 jeg ser ingen bilder av verken kjøkkenløsning eller ‘innendørs-løsningene’ noe sted på IG?

   Har dere med dere noen form for transportabelt toalett når dere camper utenfor godkjente campingplasser?

   1. Caroline Berg Eriksen

    La ut masse på story 🙂 Ligger også noe på leverandøren sin hjemmeside og sosiale medier.

    http://Www.xcamp.no

    Ja, vi hadde med biotoalett med pop up telt 🙂

   2. Ok. Jeg ser aldri på storyene, så da er det derfor jeg gikk glipp av det. Ikke for å være frekk, men det er da litt dårlig reklame når den forsvinner etter 24 t 😉 men jeg skal sjekke leverandørens sider 🙂

   3. Caroline Berg Eriksen

    Instagram story er pdd. det beste stedet å reklamere, til tross for at det forsvinner etter 24 timer 🙂

 8. This place is Paradise !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   It truly is 😀

 9. Hei, så stor Ozo har blitt nå! Veldig fin hund altså 😀
  Jeg lurer på hvilken skomodell du bruker når du løper i fjellet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, han vokser så fort 😀

   Jeg bruker Hoka Torrent 2 🙂

 10. elisabeth

  Fantastisk fine bilder. Blir i godt humør av å lese bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 11. Oldedalen er helt magisk flott, et av de fineste stedene i Norge 🙂 Veldig fint at du skal fortsette med bloggen, har fulgt deg siden Nelia var liten :- )

 12. Violetta

  For et nydelig sted og flotte bilder! Så snilt at dere fikk campe på privat område, og det var jo idyllisk der 🙂

 13. sologstrand

  Hei! Fredagstaco er en koselig tradisjon, men dere har ikke på annet enn det som vises på some? Hva med feks: tomat, løk, mais, salat, agurk, bønner, paprika. Lover at den blir bedre og freshere 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tomat, rødløk og hvitløk i guacamolen 🙂 Pluss honning, koriander, lime og avokado. Så mer enn nok ingredienser 🙂 Agurk og paprika er godt, men ikke på taco.

   1. sologstrand

    Skjønner, høres godt ut det. Bare tenkte det var godt med noe i tillegg som ikke var most, så det ble litt mer å tygge på.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ingen av de ingrediensene er most 😀 Guacamole skal jo være chunky! 🙂

   3. sologstrand

    Man spiser det man vil, det bare ser så «nakent» ut på tacofatet deres. Men det var litt mer enn jeg trodde, haha.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg kan forstå det når alt av grønnsaker er blandet inn i guacamolen :p Bønner har jeg aldri prøvd, kanskje neste gang 😀

   5. sologstrand

    Jeg bruker kidneybønner og synes det er et flott alternativ i stedet for kjøtt. Freser litt hvitløk i en panne, ca. 1 minutt. Drysser over tacokrydder og freser videre i 30 sekunder. Skyller og har i bønnene og rører i ca. 2 minutter. Knuser bønnene lett med en sleiv og har over i en skål. Knallgodt 🙂

   6. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tips! Det skal jeg prøve neste gang 🙂

  2. Enig

 14. bikini brand? 🙂

 15. Bare helt ubeskrivelig vakre bilder. For en plass… <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *