grønn omelett fylt med soltørkede tomater og fetaost

Jeg føler at jeg blir sunnere bare av å se på denne omeletten – hallo den er jo grønn! Og ja, den er faktisk sunn også 🙂 Grønn omelett viste seg å bli utrolig populært hos jentene, de trodde i tillegg det var pannekaker (haha) så det er bare å forsøke å servere dette til frokost i helgen for de aller minste også – eller til middag! Vi hadde det som middag, men lagde en god del røre, hadde masse deilig fyll og i tillegg godt brød med smør ved siden av. Her kommer oppskriften! 


du trenger – omelett til 4 

♥ 100 g. spinat ♥ 1 neve frisk gressløk ♥ 1.5 dl. melk (jeg brukte YT sin proteinmelk) ♥ 8 store egg ♥ 2 ss. olivenolje ♥ 100-150 g. soltørkede tomater ♥ 60 g. pinjekjerner ♥ 2 avokado ♥ 200 g. fetaost ♥ salt + pepper 


slik gjør du 

Ha spinat, melk og gressløk i en blender. Miks til du får en glatt blanding. Skrap ned det som klistrer seg til innsiden av blenderen etter hvert som du blander – alt skal med! Kakk eggene oppi og bland videre. Smak til med salt og pepper. Del opp avocadoene, finhakk de soltørkede tomatene og smuldre fetaosten slik at du har alt klart. 

Ha olje i en stekepanne og fyll hele pannen med nok røre. Stek på medium varme til omeletten blir gjennomstekt – ha tålmodighet, det kan ta noen minutter 🙂 Legg ingrediensene utover den ene halvdelen av omeletten og brett den andre halvdelen over. Serveres med godt brød (om du vil) og en salat, eller bare cherrytomater slik som jeg hadde! Det blir uansett skikkelig, skikkelig godt, veldig saftig og bare NAM! 


Håper det smaker 🙂 

22 kommentarer

 1. Elisabeth h

  Ser veldig godt ut! Ble det to omeletter, eller én tykk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ble fire stykk som på bildet 🙂

   1. Hvilket bilde?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det ble fire omeletter lik den på bildet 🙂

 2. Vi liker ikke spinat…kan det evt erstatte med vanlig salat?ser jo det ser kjempe sundt og godt ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke prøvd dette selv og jeg tenker at det burde gå bra 🙂 Me når det er sagt, så smaker det ikke spinat av omeletten 🙂

 3. Tonelise

  Beklager, men den fargen på en omelett? Jeg fikk ikke lyst på den.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da går du glipp av noe :p

 4. Når er Netfit oppe og går? Synes ikke instagram formatet dere bruker nå fungerer for meg, da bruker jeg heller andre kontoer. Men ser for meg at appen kan funke, da jeg synes jeg husker snakk om liveøkter og skreddersydde planer? Gleder meg i hvertfall!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi går i gang med betatesting nå i løpet av et par uker 😀 Gleder oss!

   1. Hvor lang tid tar betatesting da? Dere betatestet jo for et års tid siden også, så det gir jo et veldig vagt svar

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, men den betaen var ikke bra nok så vi ba de som lager appen om å lage den helt på nytt med bedre programvare.

   3. Skulle dere ikke i gang med betaversjonen for et år siden?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jo, den var ikke bra nok så vi ba de som hadde laget den om å bygge den opp helt på nytt med bedre programvare.

 5. Susanna

  Hei! Jeg er litt spent på veien videre for denne bloggen, som jeg har fulgt i over 10 år Det blir ferre og ferre innlegg. Jeg oppfatter også at en del relevante spørsmål ikke får svar, mens kritikk (f.eks angående Ozo) svares på. Hvorfor prioritere det- isteden for å prioritere nye innlegg eller å svare på ordentlige spørsmål..? Jeg forstår det ikke helt jeg 🙂
  En annen ting: jeg har ikke helt fått taket på NetFit. Er det små snutter på Instagram, eller komplette treningsvideoer man kan følge slik at man kan ta hele økta selv?
  Klem fra en trofast leser.

 6. Fjellgeita

  Ser utrolig godt ut 😉
  Forstår jeg deg rett så er oppskriften til en person 😉
  Så da ganget du oppskriften med fire,for å få fire omeletter 😉
  Pleier å bruke 3 egg pr person når jeg lager omelett med skinke,spinat,rødløk,paprika,mozzarella,parmaskinke,purre,løk,kremfløte og sopp!
  Jeg serverer den ofte med nylagde proteinrundstykker eller hjemmelaget eltefritt grytebrød og ruccula,tomater,gulrøtter,og sukkererter 😉
  Pleier da å ha stekepannen i stekeovnen,og steke omeletten på varmluft 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, hele den servert med brød er til fire personer (lunsj) og vi fikk fire omeletter (lik den på bildet) ut av de mengdene som står her 🙂 Om det skal være middag til fire personer så vill jeg kanskje økt mengden litt, men ikke mye.

   Ja, superdigg å servere med nystekte rundstykker/brød 🙂

 7. Elisabeth h

  Jeg elsker bloggen din, og har fulgt den «en liten evighet», men jeg har spurt før, og spør igjen, da du ikke har svart: er planen på sikt å slutte helt med blogg til fordel for Instagram osv? To innlegg på en uke er milevis unna aktiviteten på bloggen for bare ganske kort tid siden…. synes i såfall det er trist, men forståelig, vil bare gjerne høre hvordan dine/deres tanker og planer er omkring dette!
  Ha en fin uke!

 8. Et tips i all vennlighet: Hvis du bruker illustrasjonsfoto, pass da på at ingrediensene på fotoet stemmer med teksten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Eggene du tenker på? 🙂

 9. It seems so delicious and super easy to make . I should really make it myself !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   You really should 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *