langs kyststien på Kråkerøy

Et tips om du vil nyte en løpetur og få skikkelig sommerfølelse – løp på svabergene! Altså! Det er SÅ sommer og utsikten er jo bare helt nydelig! Finnes nesten ikke noe vakrere enn den norske skjærgården, synes jeg 🙂 I dag kjørte vi til Kråkerøy og løp langs kyststien. Vi løp en del på svaberg og ganske mye på sti, så ble det også litt asfalt og grus på vei tilbake – totalt 21 kilometer. Vi stresset ikke underveis, men tok en bollepause i solen, litt bilder og hadde en så fin tur! Her kommer noen av de nevnte bildene 😉 

En plass langs kysten stod disse kassene, som var låne- og byttekasser fylt med spill og bøker! Noe så koselig! Jeg ble helt varm om hjertet, fikk umiddelbart minner fra barndommen min  ❤️ 

Å løpe her! Noe så fint! 


En skikkelig deilig tur! Ellers er jeg glad for at hverdagen er tilbake igjen, det føles godt med rutiner, og jeg gleder meg over noen rolige uker nå før høsten braker løs! Da skjer det mye gøy 🙂 

71 kommentarer

 1. Cap brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Varsity 🙂

 2. Har magen din endret seg noe etter to graviditeter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Mie! Nei, det har den ikke.

 3. Hei 🙂 Har du eller Lars-Kristian mye erfaring med ulike modeller av Hooka? Er dette noe dere kunne skrevet om på privat eller Netfit sin Instagram? Ha en riktig god helg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian løper bare med Hoka og har veldig god erfaring med de ulike modellene 😀

 4. Ikke rart man får løpe glede i de vakre omgivelsene der 🙂 Nydelige bilder, god helg 🙂

 5. Violetta

  Vakre omgivelser, og fine bilder!

 6. Hei. Hvordan løste dere det med Ozo i bilen og varme når dere var i Hulderfossen? Du svarte aldri på den kommentaren.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ikke spesielt varmt den dagen, kanskje 20 grader og lettskyet. Så vi satt den i skyggen og hadde alle vinduene på gløtt 🙂

   1. Jøss, for en sjans å ta! Lettskyet blir fort til penvær, 20 grader blir fort til 25-30 og skyggen flytter jo på seg. Og dere har en polarhund. Dette var ikke greit å lese.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Heidi: Når du står parkert i skyggen av trær og solen har passert, så er det umulig for bilen å havne i solen igjen 🙂 Jeg har aldri vært borti at 20 grader på en penværsdag, helt plutselig blir 25-30 grader :O Men om det hadde skjedd så hadde vi selvsagt gått tilbake til bilen 🙂

   3. Det har ikke stort å si. Det blir FORT varmt i en parkert bil i skyggen på sommeren.
    Hadde en episode selv for noen uker siden hvor jeg måtte tilkalle brannvesenet. Bilen stod også i skyggen, men jeg kunne jo ikke vite når sola ville snu.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg skjønner ikke helt hva du mener med at solen snur? Solen snur aldri, og der vi stod var bilen godt dekket av trær fordi solen hadde passert.

   5. https://www.naf.no/tips-og-rad/bilferie-og-reise/reisetips/test-av-parkert-bil-i-solen/

    Her er helt andre anbefalinger enn det dere gjorde. Kommentar?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Å parkere i solen på en varm dag er selvsagt ikke anbefalt :O Det ville vi aldri gjort!

   7. Håper dere vet at det blir mye varmere i bilen enn utenfor. Så 20 ute kan fort bli det dobbelte inne (selv i skyggen)
    https://www.naf.no/tips-og-rad/bilferie-og-reise/reisetips/test-av-parkert-bil-i-solen/
    Dette er ikke noe å bagatellisere da det kan få tragiske konsekvenser.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Ja, når bilen står i solen blir den fort varm, men det var jo da ikke tilfellet her 🙂 Vi var (selvfølgelig) innom flere ganger og sjekket og temperaturen, den var ikke høyere enn ute.

  2. https://www.naf.no/tips-og-rad/bilferie-og-reise/reisetips/test-av-parkert-bil-i-solen/

   Ikke bra å la verken dyr eller barn være alene i bilen uten a/c på! Flere hunder og barn dør av dette hvert år, vær så snill å ikke forlat noen alene i bilen.

   Det hjelper ikke med vinduer på gløtt, luften inni en bil er helt uten bevegelse og selv om det blir nok oksygen er det varmen som tar livet av dem.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Her må man se an situasjonen 🙂 Det går helt fint an å la dyr være alene i en bil når temperaturen ikke er for høy og solen ikke treffer bilen. Å sette vinduene på gløtt har ingenting med oksygentilførselen å gjøre, men sørger for gjennomtrekk og stabil temperatur med utemiljøet.

    Er det varmt og solen treffer bilen så lar du selvsagt ikke et dyr være alene i den, da hjelper det ikke med åpne vinduer.

    Angående barn, så ville jeg absolutt aldri latt dem være alene i bilen.

 7. Jeg er enig i at hunder godt kan ligge i bilen, men 20 grader er varmt, Caroline. For varmt for en hund i bil, og det hjelper lite med vinduene på gløtt .
  Vi parkerer konsekvent i skyggen, og der vi vet det blir skygge hele dagen- og vi har ved noen anledninger låst buret og hatt bakluken åpen.

  Før du går rett i forsvar så vil jeg si at vi har lang erfaring med hund, og vi _kan_ dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjønte ikke helt den kommentaren, Trude? Vi stod i skyggen vi også.

   Jeg vil vel si at vi har ganske lang erfaring med hund 🙂

   1. Minken

    En hund skal sp klart ikke være i bilen, ikke i solen og ikke i skyggen. Klarer du å skrolle nedover siden på NAF ser du det tydelig. Hunderfossen er en stor park så dere hadde uansett lange avstander til bilen når dere var der.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Minken: En hund kan helt fint være alene i bur i en bil så lenge forholdene tilsier det. Det er normalt å sende hunder i bur på fly, f.eks. Så lenge hunden trives i bur og man er sikker på at forholdene er trygge, går det helt fint.

    Vi var på Barnas Gård og parkerte så nært som mulig, så nei, det var ikke lange avstander. Det tok oss 3-4 minutter å gå til bilen, så vi var aldri langt unna.

    Da vi kom tilbake til bilen var temperaturen behagelig og Ozo hadde det helt topp 🙂

   3. Minken

    Man snakker ikke om flyreise her. Også snakker vi ikke om barnasgård, men Hunderfossen.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Minken: Jo, vi snakker om Barnas Gård? På Hunderfossen er det lov å ha med hunder, så da var Ozo med oss 🙂 Det var da vi var på Barnas Gård at han lå i bilen.

    https://www.carolinebergeriksen.no/2021/08/17/sommerferien-2021-del-1/

    Jeg vet vi ikke snakker om flyreiser, men vi snakker om å ha en hund alene i et bur i et transportmiddel.

   5. Minken

    Du må holde deg til diskusjonene og ikke begynne å slette kommentarer.

    Det er en diskusjon om Hunderfossen OG å ha en hund i varm bil.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Minken: Se svaret mitt over, du har tydeligvis ikke helt satt deg inn i hva som diskuteres.

    Barnas Gård er en del av Hunderfossen, og det diskuteres IKKE om en hund skal være alene i en varm bil. En hund skal ALDRI være alene i en varm bil, det er udiskutabelt.

   7. https://www.agria.no/hund/artikkel/sykdommer-og-skader/hund-i-varm-bil/

    Du får ta deg en kikk på tabellen her inne Caroline. Det blir varmt i bilen uansett om bilen står i skygge.. 18 grader og skygge blir fort 38 inne i bilen. Synes dette er svært uforsvarlig av dere

   8. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er jo fryktelig rart at dette ikke skjedde med vår bil 😀 Basert på den artikkelen der så skulle det jo ikke gått veldig bra med Ozo, men han er jo her den dag i dag og har det helt fint. Merkelig det der altså.

    Jeg kommer til å slette nye kommentarer om dette temaet, det blir litt som å si at det regner ute når solen skinner og det er helt tørt.

  2. Trude, og resten av «ekspertene»: Dette blir for dumt. Nå har vi fått med oss at dere har sterke meninger om noe C har gjort, men de eneste som var tilstede var C og familien. Ektefølt, konstruktiv tilbakemelding gis uten arroganse og sleivspark.

   1. Jeg vet ikke hvorfor du drar inn mitt navn, for jeg er vel en av dem som sier at hunder kan ligge i buret i bilen – om forholdene er lagt til rette.

  3. Unnskyld meg Trude.. du skriver» vi parkerer konsekvent i skyggen og der vi vet det blir skygge hele dagen»
   Det er jo akkurat det Caroline gjorde.
   Pluss at det er jo ikke en så stor park at de ikke kunne gå tilbake til bilen og lufte han en gang pr halvtime

   Hva er forskjellen på deg og henne?

  4. Caroline: «Å sette vinduene på gløtt har ingenting med oksygentilførselen å gjøre…» Hva? Gjennomtrekk? Gjennomtrekk av hva? Luft? Som inneholder livsviktig oksygen, kanskje?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Bea: Ja, det er oksygen i luft, helt riktig! 😀 Men det er ikke derfor du setter vinduene på gløtt 😀 Oksygen er det nok av uansett, bilen er ikke kjemisk tett. Det er ikke sånn at du svimer av pga. oksygenmangel om du slår av AC og kjører bil med vinduer og takluke igjen.

    Å ha vinduene på gløtt sikrer gjennomtrekk av frisk luft som holder temperaturen stabil. Det er derfor du setter disse åpne, ikke for å sikre nok oksygen :p

   2. Det stemmer ikke,Caroline: Man bør derfor ikke forlate små barn eller kjæledyr inne i bilen om ute-temperaturen er mer enn 17-18 grader, selv for kjappe ærender. For inne i bilen dobles temperaturen i løpet av kort tid.

    En liten gløtt på vinduet hjelper hjelper heller ikke mye.

    – Nei. Strålingen av varme fra bilens oppvarmede interiør stiger mot taket. Med mindre det er en sterk vind, er det ingenting som «skyver» eller «drar» den varme luften ut. Dermed vil en liten vindus-åpning utgjøre kun en ørliten temperaturforskjell, mener Broom-Benny.

    https://www.tv2.no/a/14037760/

   3. Caroline Berg Eriksen

    Silje: «Det stemmer ikke». Så arrogant, akkurat som du vet bedre enn oss hva som skjedde 😀

    Sist jeg sjekket så satt takluken i taket 🙂 Ref. det punktet om at varmen fra interiør stiger mot taket. Som nevnt over her, takluken var åpen.

    Men hvorfor diskuteres dette egentlig? Vi var der, vi vet at bilen ikke ble varmere. Hva enn av artikler det linkes til så endrer ikke det fakta, og fakta er at det gikk helt fint 🙂 Bilen ble ikke varmere, den holdt derimot en stabil temperatur i 3 timer.

    Om Lars-Kristian hadde merket at bilen ble varmere de 20-30 minuttene han gikk på tur med Ozo, så hadde ikke han plassert han i bilen. Men siden temperaturen var stabil, så la han Ozo der, og gikk tilbake 20 minutter senere for å sjekke igjen. Helt stabil temperatur.

 8. Your outfit ensemble is amazing !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 9. Ser nydelig ut! Hva slags treningstøy bruker du her?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her bruker jeg I Can I Will 🙂

 10. Digger dine turtips! Hvor parkerte dere? Og keep it coming, Østfold er nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi parkerte ved Glufsa 🙂

 11. Da må jeg kopiere inn spørsmålet du fikk « Hei. Hvordan løste dere det med Ozo i bilen og varme når dere var i Hulderfossen? Du svarte aldri på den kommentaren.»

  Og nei, vi snakker ikke om å ha hund i bur. Vi snakker om å ha hund i bil. Om hunden sitter i bur eller er løs i bilen er hipp som happ.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Minken: Barnas Gård er en del av Hunderfossen, og spørsmålet du henviser til kom i forbindelse med at jeg svarte at Ozo lå i bilen da vi var på Barnas Gård. Kanskje greit å ha et litt åpent sinn og ydmyk holdning når man hiver seg inn fra siden i en diskusjon og ikke kjenner til konteksten.

   Jeg har skrevet et helt innlegg om selve parken hvor det står både i tekst og vises frem på bilder at Ozo var med 🙂

   1. Minken

    Det spørres eksplisitt om Hunderfossen.
    Åpent sinn og ydmyk holdning?? Det er du som sier hunden ligger flere timer i en bil.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Minken: Igjen, i det opprinnelige spørsmålet (det henvises til et tidligere spørsmål hvor vedkommende ikke fikk svar) spørres det om Barnas Gård, ikke parken. Dagen før postet jeg også et fyldig innlegg fra parken hvor man ser at Ozo er med, så hvorfor spørre og diskutere det da, når du tydelig ser at han er med i parken og ikke ligger i bilen?

    Jeg har aldri sagt at han lå flere timer i bilen. I og med at det var så kort avstand gikk vi regelmessig for å sjekke at han hadde det fint.

   3. Ida Marie

    Jeg er ikke noe fan av pirkeri som mye av dine kommentarfelt bærer preg av, men her må jeg si meg enig i at å ha hund i bilen om sommeren er uaktuelt. Vi har 2 hunder selv, og er det mer enn 18-19 grader ute så er det ikke snakk om å la dem være igjen i bilen alene. Spiller ingen rolle om det er sol ute eller ikke da det er varme i luften og biler varmer seg opp sykt fort om sommeren. Det merker man jo godt selv om sommeren, så nei, hund i bil om sommeren er no no, sol eller ei.

    https://evidensia.no/kjaeledyr-husdyr/hund-i-varm-bil/

    Jeg siterer fra artikkel:

    «Så nyt varmen utendørs, men tenk på at bilen blir varmere enn du tror – også på dager hvor det er overskyet.»

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ida Marie: Da har vi ulike praksiser, og det er helt greit 🙂 Så lenge jeg er trygg på at bilen ikke blir for varm, har jeg ikke noe problemer med å la han ligge litt der. Heldigvis er det sjeldent vi har den utfordringen 🙂

  2. Minken:
   Barnas gård og Hunderfossen er 2 forskjellige parker (samme eiere).
   Hunderfossen er ganske stor, relativt store avstander. Det er også lov å ha med hund inn på Hunderfossen. Her lå ikke bikkja i bilen.
   Barnas gård er en egen park, mye mindre, ligger ca 200 meter unna Hunderfossen. Her er det ikke lov med hunder, og bikkja lå i bilen, som igjen sto i skyggen, leser jeg.
   På Barnas gård bruker du ikke en hel dag engang. Du er ferdig etter ca 2-3 timer.

 12. Man løper ikke i dyrket mark…..skjerpings!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjorde vi heller ikke 🙂 Kyststien går tvers gjennom.

  2. Å herregud, ikke nok med hundepoliti her kommer også Dyrket mark politiet. Nå må dere ta dere en bolle eller ti, puste med magen og heller finne på noe mer hyggelig enn å slenge dritt her.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Anne: Det går i hvert fall an å spørre, og ikke bare anta at vi tråkket oss gjennom levebrødet til bonden :/

 13. Jannike

  All ære til deg<3 Flott familie og sikkert utmerket kapable til å ta vare på både hund og barn uten alle disse trollenes meninger.
  I noens øyne kan man aldri gjøre rett.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hyggelig å høre <3 Det vet vi heldigvis at vi er 😀

   1. Elisabeth h

    Jeg bare VENTET på debatten her…det er greit at folk har fornuftige meninger om dyr i bil, men en forutsetning for å kritisere/delvis gå til angrep på Caroline her, er å ha sett hva det opprinnelige spørsmålet EGENTLIG dreide seg om, og ikke (, kanskje med vilje?) misforstå Cs svar.
    Og løpe i åker….seriøst, tror du virkelig oppegående og naturglade mennesker som C og LK ville gjøre det, Anne S? Spør først, «slå» siden.

 14. Hahaha, kommentar-feltet her! Må jo bare le.
  Hundepoliti, dyrket mark-politi, hva blir det neste? Taco-politi?

  Slapp av folkens, og pass på dere selv og deres.

  1. Nok om det. Ozo i bilen en norsk-sommerdag på 18-19 grader er utilgivelig. Det blir ikke noe gjennomtrekk av vinduer på gløtt. Anbefaler deg å prøve selv, i så fall. Bilen blir en trykkoker med mye høyere temperaturer enn utenfor, selv på en lettskyet dag. Jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke bare kunne ha på A/C. Det gjør jeg, når jeg forlater hunden min i bilen, og selvsagt ikke for en dag i park, mer snakk om en bitteliten tur innom butikken. A/C på, bilen går (elbil), låser og går. Og jeg har ikke noen polarhund, akkurat! Faktisk droppet vi hele Barnas Gård nettopp pga dette, og tok Hunderfossen hjemmefra for å reise på hytta dagen etter isteden. Hadde passet bra med Barnas gård på vei hjem fra hytta, men ville ikke ha hunden min i bilen i flere timer. Og Hunderfossen passer ikke for ham uansett (vet det er lov med hunder der), han får helt noia av så mye folk og hunder og unger, og vi har mer enn nok med å passe ungene om ikke en må stå og passe bikkja mens alle andre kjører karusell.

   Syns ikke noe om at dere svarer som at dere vet best, når det er imot alle anbefalinger å hensette dyr i bilen, selv på «kjølige» sommerdager.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Maria: Merkelig hvordan du vet alt dette om hvor varm en bil blir og legger det frem som en slags fasit, og så var det på ingen måte det som skjedde med vår bil?

    Vi hadde vinduer og takluke på gløtt, parkerte i skyggen og bilen hadde samme temperatur inni som på utsiden da vi kom tilbake.

    Stikk o strid med hva du påstår.

   2. Ida Marie

    Caroline, da anbefaler jeg at du leser artikkelen jeg linket til igjen

    https://evidensia.no/kjaeledyr-husdyr/hund-i-varm-bil/

    Her står det TYDELIG at temp ute på 20 grader på en «blandet» dag (overskyet i ditt tilfelle) tilsier at det kan bli opptil 58 grader inne i bilen. Om det ikke er klart nok for deg så må du kanskje gå noen runder og tenke på om det virkelig er verdt å kverulere imot i denne debatten. Alle fakta tilsier at bilen i dette tilfelle var altfor varm til å forlate en pelsdott i. Spesielt når du selv har sagt hva slags værforhold det var denne dagen selv.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ida Marie: Jeg bare gjentar jeg at det er fryktelig rart at vår bil ikke ble noe varmere i løpet av de timene den stod parkert der.

    Kanskje den testen i artikkelen du linker til ikke gjenspeiler de forholdene som gjaldt der hvor vi parkerte bilen vår?

    Det er for øvrig ingen kilder i artikkelen du linker til. Så du vet ingenting om forholdene temperaturen er målt i.

   4. Minken

    Merkelig rart at deres bil oppfører seg annerledes en andre biler. Er bilen dere alltid like vamt inne i som uten på? Den er aldri varm inni? Jeg kan med hånden på hjerte aldri huske at bilen har vært kaldere/like varmen utenfor. Bilen er da vittigere alltid varmere inni en på utsiden. Om man ikke skjønner det har man gått glipp av et par naturfagstimer.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Jo, selvsagt blir den det når forholdene tilsier det 🙂 Men i dette tilfellet, med vinduer og takluke på på gløtt for å sikre sirkulasjon av frisk luft, og en god parkering, så ble den ikke det (vi målte ikke med termometer, så kan godt hende det var noen små grader varmere i bilen enn utenfor, men det var i så fall marginalt)
    🙂

    Blir bilen din aldri kaldere på innsiden enn utsiden? Har du ikke AC? 😉

 15. Ida Marie

  Caroline, argumentene dine er utrolig tynne så det gir meg egentlig det svaret jeg trenger, du vet du tar feil her men er for sta til å innrømme det.

  Kilder? Seriøst? Evidensia er ikke troverdig nok for deg? Artikkelen er skrevet av en veterinær, og Evidensia består av fastleger og spesialister på dyr. Men nei, ikke bra nok *riste på hodet*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror du trenger et kurs i kildekritikk, Ida Marie.

   Du linker til en god side, det er jeg helt enig i. Men det står ikke hvilke metoder som er brukt for å måle temperatur i artikkelen du linker til. Med andre ord vet ikke du om resultatene fra den artikkelen er overførbare til vår situasjon. Temperaturene i artikkelen du linker til kan for alt du vet være fra en bil som står i skyggen, men med lukkede vinduer og omkringliggende gjenstander som reflekterer sollys på bilen. Da er det ikke rart det blir varmt selv om det er skygge.

   Bare det faktum at vår bil ikke ble noe varmere i løpet av de 2-3 timene vi var på Barnas gård, burde være nok til å fortelle deg at det var helt andre forhold i vår situasjon.

   1. Men dere tok sjansen? Eller visste dere før dere forlot hunden i bilen akkurat hvordan forholdene ville bli denne dagen? Har dere utført tester med deres bil under lignende forhold på forhånd og vet hvordan temperaturen utvikler seg? (beklager på forhånd for det siste spørsmålet som er utrolig pirkete, men når dere drar fram metoder for å måle temperatur, så…)

    Synes det er virkelig stas at dere har fått en ny hund i familien og som hundeeier selv liker jeg veldig godt innleggene der Ozo er med! Men her skuffer dere veldig!!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Helga: Nei, vi vurderte vær og forhold til å være helt trygge for å la han være i bilen 🙂

    Bilen stod i skyggen fra både skyer og trær, solen hadde passert, det var ingen kilder som kunne reflektere sollys på bilen (som f.eks en stor hvit bygning) og temperaturen ute var behagelig. Lars-Kristian gikk en 20-30 minutters tur med han først, og kjente så på temperaturen i bilen etter turen. Den var ikke noe høyere enn da han startet turen. I tillegg gikk vi tilbake og sjekket hver halvtime for å se at han hadde det fint og at temperaturen var fin.

    Så nei, vi tok ingen sjanse. Det hadde vi aldri gjort 🙂

    Du må gjerne være skuffet, men jeg skjønner ikke på hvilket grunnlag i så fall.

  2. IDA MARIE og alle andre kranglefanter. At dere gidder! Snakk om å finne noe som C skal tas på uansett. Blir så flau på deres vegne. Fy som voksne kan oppføre seg når de får være anonyme på nett.
   Og til L over her. Taco pilitiet har du på KG, der ble det diskutert mengde og grønnsaker som ble vist her om dagen. Men det er veldig gjenkjennelig hva som diskuteres der inne og de som kun er ute etter å lage kvalme her inne i kommentarfeltet.
   Ufattelig at voksne klarer å holde på sånn, dag etter dag, år etter år. Men ifølge seg selv så er de både oppegående og velutdannede, så forfølge CBE og LK i SOME er nok bare en veldig krevende hobby . LOL.

 16. Ida Marie

  Mer kilder til deg Caroline, siden det er så viktig for deg (selv om du kan ikke bidra til en eneste kilde for å motbevise selv).

  Temperaturen stiger fort i en parkert bil. Denne tabellen viser hvor fort det kan utvikle seg til en alvorlig situasjon, og er ment som en illustrasjon. (Tidsforløp og temperatur vil varierer med værforhold, hvor bilen står plassert, hvilken farge bilen har osv.) Kilder: The Animal Protection Institute/www.hittadjur.se/NKK.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ida Marie: Jeg må da ikke ha en kilde for å dokumentere om bilen vår ble varm eller ikke..? 😀

   Bilen vår ble ikke varm 🙂 3 timer på et skyggefullt sted med vindu og takluke på gløtt resulterte i ingen økning i temperatur i bil.

   Jeg er helt enig at en bil som står på et ugunstig i ugunstige forhold, vil bli varm, og at en hund aldri bør være alene i en slik situasjon. Men det var ikke tilfellet her.

 17. Hei:) Jeg som selv har 2 hunder må si det er kjempe positivt at det er så mange der ute som er så bekymret for hunder. Jeg regner med dere ville sagt fra til enhver hundeeier og kontrollerer alle biler med bur i.
  For det ville dere gjort ikke sant? Utenfor en kommentarfelt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *