sommerferien 2021: Hunderfossen Familiepark

Hei bloggen! Long time no see 🙂 Men nå er jeg tilbake igjen, så jeg er kjempeglad for at akkurat du titter innom! Her har vi startet hverdagen for fullt i dag, Naia er tilbake i barnehagen og dermed i gang med sitt siste år før hun blir skolejente neste år, og Nelia har startet i 3. klasse. Herlighet som tiden flyr, det er ofte jeg må ta et skritt tilbake for å forstå at vi virkelig har kommet helt hit. Hvor ble det av språkutviklingen, bleieskift og de første skrittene? Jentene vokser altfor fort, men jeg nyter hvert steg på veien selv om jeg aller helst skulle trykket på STOPP noen ganger. I sommer har jeg vært flink til å gjøre nettopp det, og for min del har det å ta en pause fra skrivingen og bloggen vært avgjørende for å koble av med familien min. Vi har hatt det så fint sammen! 

Jeg har vært tilgjengelig på Instagram og har oppdatert mye i både feed og i story der, men dersom du ikke har fulgt meg i de kanalene, håper jeg du vil like innleggene mine fremover. Jeg tenkte å ta dere med tilbake til sommerferien vi nettopp kom hjem fra, og poste noen bilder samt litt informasjon om hvor vi var og hva vi gjorde. Vet det er mange som har lurt på diverse, så da tenke jeg det kan være fint å samle litt her inne 🙂 Hunderfossen var første stopp på den siste delen av sommerferien vår, så her kommer noen bilder og litt informasjon fra det! 

Jeg har ikke vært i Hunderfossen Familiepark siden jeg satt i vogn selv tror jeg, så dette var ganske nytt for oss alle, og jeg må innrømme at jeg likte det kjempegodt og at vi garantert skal tilbake 🙂 Vi rakk ikke engang å komme oss gjennom alt vi hadde lyst til på 2 dager, men nå skal det nevnes at vi endte med å ta noen attraksjoner flere ganger i stedet for å prøve noen nye, fordi de var så morsomme 😉 Min favoritt var Il Tempo Extra Gigante og Reodor Felgens hyperakselerator – jentene signerer den siste der! Noe jeg likte spesielt godt, er at hunder var velkommen inn i parken! Ozo var derfor med og koste seg så masse – kjempefin trening for ham å være blant så mye folk – og det gikk jo så bra 🙂 

Vi kjøpte 3-dagerspass, noe som ga oss to dager i parken, en dag på barnas gård og overnatting på Nermo Hotell. Det viste seg at Barnas gård faktisk var hakket mer populært enn selve Hunderfossen (her var det ikke lov med hund) så dette er virkelig noe jeg varmt kan anbefale! Her hadde de alt fra sauer og geiter til alpakkaer, kaniner, hamster, dåhjort og alt mellom! Barna kunne leke skogvoktere og kjøre bil i terrengløype, nesten alle dyrene kunne klappes og koses med, rømmegrøten var helt nydelig og vi hadde ikke lyst til å dra derfra 🙂 

Nermo Hotell var en utrolig hyggelig plass å bo med kort vei til Hunderfossen, god mat og nydelig vin med enda bedre utsikt ute på terrassen, og superhyggelige ansatte 🙂 Et lite treningsrom hadde de også! Anbefaler å bo der om du planlegger et besøk til Hundefossen 🥰 


Mer fra sommerferien kommer snart 🙂 Håper vi sees da! 

22 kommentarer

 1. Koselig å se deg tilbake på bloggen. Gleder meg til å se flere feriebilder. 🙂 Skal si Ozo har blitt stor. Vakker hund.:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3 Ja, han vokser! Spent på å se hvor stor han blir som voksen! Godgutten <3

 2. Juhuuu, endelig er du tilbake med blogginga! Absolutt vel unt med en pause og fri fra skrivinga, men som trofast leser er det fint å «ha deg tilbake».
  Flotte bilder og god tekst, som alltid!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, V! Tusen takk <3

 3. Tusen takk for at du deler bilder og tekst med oss. Jeg har savnet innleggene, så nå koste meg meg veldig en stund. Så fort som Ozo vokser – jøje meg! Du, Caroline – er jo så fresh og nydelig, at det er en fryd å se bilder av deg. Jentene blir nok også (er selvfølgelig) noen nydelige frøkner <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så hyggelig å lese dette, tusen takk <3 Og takk for så fin ord! Du er god <3

 4. You and your family look so happy , I adore you all!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much Miki <3

 5. Hvor hadde dere Ozo siden han ikke kunne være på «Barnas gård»? Er det E ikke redde for at han ødelegger eller gnager på ting hvis dere må la han være alene et sted dere overnatter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han lå i buret i bilen 🙂

   1. Dere lot Ozo ligge i buret i en bil alene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, er det noe galt med det? Han trives i buret 🙂

   3. Det er helt normalt og vanlig at hunder ligger i buret i bilen, så lenge vi passer på at det ikke blir for varmt og at bilen står i skyggen. Tviler på at Caroline la Ozo i buret i bilen og var borte i flere timer uten å følge med på hvordan han hadde det.

 6. Violetta

  Veldig hyggelig med blogginnlegg og flotte bilder igjen. Har vært på Hunderfossen mange ganger, med en haug med forskjellige barn. Det er veldig fint der, og barn trives. Besøk på barnas gård er også topp! 🙂 fine bilder du har lagt ut fra begge steder. Ser fram til flere bilder. Dere ser så avslappet og glade ut, og Ozo er virkelig blitt stor og flott.
  Barn vokser så fort, syns største jenta di akkurat begynte på skolen jeg. Håper hverdagen blir fin for dere alle framover! 🙂

 7. Har vært så fint å følge dere på ferie, dere tar de beste bildene. Så flott at du har latt bloggen ligge og kost deg på tur med familien i sommer. De aller fleste av oss har sommerferie hvor vi legger bort jobb, så det skulle bare mangle om ikke du også skal få lov til det. Er allikevel så glad for at du fortsetter å blogge, er så glad i bloggen din og den er som et magasin til inspirasjon for meg. Takk til deg.

 8. Hunderfossen er artig 🙂
  Unner deg virkelig en pause fra bloggen, får jo uansett med de fine storys og innlegg på insta!
  Ozo er heldig med familien sin, han får jo bli med overalt hvor han kan få være med <3

 9. Mange fin bilder, har lyst til å ta en tur dit! Hyggelig at du er tilbake på bloggen, gleder meg til oppdateringer 😀 <3

 10. elisabeth

  Fantastisk at du er tilbake på bloggen! Kjempefint innlegg om sommerferien

 11. Marianne

  Ozo ser så lykkelig ut!

 12. Marit: Nei, hunder skal ikke ligge i bil alene! Så det er absolutt ikke «helt vanlig og helt normalt» nei. Ihvertfall ikke på slike varme dager selv om det tilsynelatende er i skyggen og «bare» 20 grader og lettskyet» Lurt å sjekke opp slike ting på forhånd hvor det er lov å ha med hund og ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wenche: Hunder kan helt fint ligge alene i en bil 🙂 Angående været, så må man selvsagt gjøre en vurdering ut i fra temperatur og solforhold.

  2. hundene kan fint ligge i bilene alene, min hund vil heller ligge i bilen enn å være hjemme alene, til din informasjon så er det er mange har på ac i bilen selv om bilen står stille og ikke går….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *