sommerminner jeg har samlet på siden sist 🍓

Hei fine lesere! Håper dere har en fantastisk sommer – det har vi! Siden sist har vi vært en hel uke på hytta hvor vi fikk strålende solskinn og varme absolutt hele tiden, og det var så magisk! Vi startet dagen med et morgenbad, varmet oss i solen før vi spiste frokost og så badet vi enda mer. Vi spiste is hver eneste dag, kjørte båt og spilte spill – det var bare oss fire og Ozo, og det var skikkelig fint! Norsk sommer på sitt beste ☀️ Her kommer noen bilder! 


Etter hyttebesøket dro vi hjem, og her har vi hatt besøk av venner, vært i parken, vært med mormor og morfar og ryddet. Ryddet masse! Skap, skuffer og kjeller har fått seg en skikkelig rensk, og virkelig: den følelsen! Så befriende deilig! Da blir det liksom ekstra greit å starte hverdagen igjen når sommeren er over, for vi reiser nemlig i morgen og blir borte helt til ferien går mot slutten for skolebarna. Vi sees snart igjen og bloggen blir oppdatert mer jevnlig etter sommeren – enn så lenge finner du meg på instagram og instagram story, det har jeg ikke tatt ferie fra 🙂 Ønsker dere fortsatt en kjempegod sommer! Hverdagen kommer så plutselig, så huske å nyte nå! 

9 kommentarer

 1. Kunne du tenke deg å lage et innlegg der du oppdaterer oss om hvordan det går med Ozo, med utfordringer og slikt dere har hatt hittil?

 2. Sett det meste før – for å si det sånn.

 3. For en deilig sommer vi har 🙂 Nydelige sommerbilder! Norsk sommer er ikke å forakte 🙂 Kos deg/ dere videre. Klem fra Tone

 4. Your girls look like two dolls, so cute! <3
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 5. sologstrand

  Har fulgt med på instagram og de fine stedene dere reiser til i sommer. Men du, er det nødvendig å legge ut at du drikker vin hver eneste dag? Jeg vet ikke om det er for å provosere eller hva det er, men du gir i alle fall et inntrykk av at det er vin og som påvirker bør du tenke deg litt om. Om du legger til godviljen og klarer og se det utenfra, så vil jeg tro du kanskje skjønner hva jeg mener. Om det så drikkes litt alkohol hver dag, greit. Men må det legges ut og vises frem? Dere er på familieferie. Saken er ikke at jeg tror det drikkes i store mengder, men signalene det sender. Du bør vite bedre som har holdt på med denne jobben lenge. God sommer videre!

 6. Hei! Håper du har hatt en nydelig sommer.

  Gleder meg til å følge deg videre, uansett om det blir her, insta eller YouTube,

  Hvilken produkter bruker du til brynene nå?

 7. Hei, regner med bloggen legges ned nå som du nesten har slutta å poste innlegg. For oss som ikke følger deg i andre flater og liker bloggformatet er det synd!

  1. Alle som følger Caroline vet veldig godt at hun tar ferie hun også innimellom! Tenk det 😀 Dette har hun presisert mange ganger og hver eneste sommer klager folk like mye. Hun har også sagt at hun ikke kommer til å legge ned bloggen fordi følgerene hennes ønsker bloggen fortsatt!

 8. Sommer sommer sommer <3 fine bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *