fra Hakkesetstølen til Ustetind

Hei hjemmefra! Vi har kommet oss tilbake igjen etter noen deilige dager på Geilo, hvor vi virkelig fikk gjort akkurat det vi ønsket oss: sove litt lenger, spise ekstra god mat, ha de samtalene ved frokostbordet som vi ellers aldri får hatt og løpe sammen. Lenge! På søndag hadde vi en deilig tur på 21 kilometer i fjellet. Vi løp fra Hakkesetstølen til Utstetind og tilbake igjen – så vakkert! De første to kilometerne er det ganske stenete og teknisk sti, men så åpner det seg når du kommer over tregrensen. Da løper du med utsikt til Hallingskarvet nasjonalpark til høyre, Gaustadtoppen til venstre og Hardangervidda nasjonalpark rett foran deg! På Ustetind hadde vi en liten matpause og underveis tok vi bilder og filmet litt, så vi løp ikke i ett, men tok det i et behagelig tempo. Jeg storkoste meg og vil ha mer! I går var beina mine litt stive, men det hjalp å løpe dem i gang igjen før vi tok fatt på veien hjemover 🙂 Her kommer noen bilder – anbefaler virkelig turen! Her kan dere se ruten og kanskje laste ned gpx-filen om dere har premium medlemskap. 

Vaffel og brus har vel sjelden smakt så digg før! 


Nå gleder jeg meg til jentene kommer hjem i kveld! Helt tullete hvor mye jeg savner dem Gleder meg til hyttekos mot slutten av uka, vi skal være der i en hel uke og det ser ut som værgudene er med oss 🙂 Krysser fingrene! Håper dere har en nydelig sommer så langt ☀️ 

38 kommentarer

 1. Himmelen var ikke så svart som dere viser bilde av. Vi var også i området, og vi så aldri den himmelen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skya til ganske greit over Ustetind, ellers var himmelen blå som på de andre bildene 🙂

  2. Hvorfor gidder du dette, Trude?

   1. Er det ikke lov å spørre/ kommentere?

  3. TRUDE. Og hva oppnår du med en slik kommentar? I noen tilfeller er det greit å bare la tastaturet hvile, flotte bilder av sporty folk på tur. Så er det dette du må komme med.

 2. Nydelige bilder! Dere er utrolig spreke 😀 Jeg drømmer om å bli i like god form. Begynte å jogge for 6 mnd siden og det har gitt mersmak spesielt når jeg merker at formen er i bedring! 🙂 Må være en drøm av en tur 😀 Når det løper så lenge hvordan gjør dere det m mat og drikke?
  Klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi hadde med mat og drikke i sekk! Fire brødskiver, noen kjeks og 1 liter vann holdt på denne turen 🙂 Prøver å ta med så lite som praktisk mulig, så fyller vi heller på når vi er ferdig.

   1. Løpefrua

    Heisan 😉
    Lurer på hva type løpesekk dere to har på slike løpeturer!
    4 skiver hver og 1 liter vatn hver,pluss en pk kjeks er jo nok det 🙂
    Pleier ofte ha med banan,og spekeskinke rullet rundt biter av blåmuggost på fjellturer 😉
    Pleier og lage bananbrød som jeg pakker med i folie før ferieturer med fjellet som mål 😉
    Bananbrød med raspet gulrot,sjokoladebiter,mandler og salte peanøtter er jo super turmat 😉
    Viktig å fylle nok på tidlig og jevnlig med mat og drikke!
    Og ikke mist fylle på med god og næringsrik mat etter slike turer 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Her brukte vi en Salomon 25 liters sekk, men det var mest pga. dronen 🙂 Uten dronen hadde det holdt med 10-15 liter. Den turen her var jo ikke så lang, og var det en treningstur (vi stoppet og koste oss underveis) hadde nok vi kun hatt med vann med litt saft/sportsdrikke.

 3. For en tur! Ser helt topp ut!

  Er det et slags «kunstnerisk uttrykk» i måten dere redigerer farger på? Da tenker jeg spesielt på naturbilder. Kjempefin kvalitet osv., men det ser så uekte og dystert ut? Hva er tanken bak? En strålende sommerdag i den norske fjellheimen oppleves jo ikke som dette i det hele tatt. Jeg spør av nysgjerrighet, er interessert i fotokunst og kunst generelt og vil gjerne forstå.

  Ønsker dere en god sommer videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var nydelig 🙂

   Ja, vi etterbehandling bilder og noen ganger så gjør vi det 🙂 Akkurat denne dagen her var det ganske kontrastfylt oppe på fjellet, med noen mørke skyer, men mest fint 🙂

   1. «Ja, vi etterbehandling bilder og noen ganger så gjør vi det». Som svar til ei som lurer på tanken bak redigering av farger i bildene, om det blir gjort som ein bevisst kunstnerisk uttrykk. Goddag mann, økseskaft, der altså.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Noen ganger endrer vi farger som et bevisst kunstnerisk uttrykk, andre ganger ikke 🙂 Denne gangen er det ikke endret på.

 4. Fine bilder igjen, og så bra trening i fjellet! Det beste er jo kosen med det, og da inngår vafler 😀
  Klart du savner barna, men de har nok hatt det helt fint som dere, i trygge hender. Men håper dere får en nydelig kveld hele familien samlet! Og takk for inspirasjon alltid 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ja, de har det nok veldig bra, men det var godt å få de hjem også <3

 5. Ser ut som dere har med drone på turen. Er ikke det mye å «drasse» på eller er den i lufta gelé tiden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den veier 1 kg så det er jo litt, men vi har jo ikke med så mye annet så det går fint 🙂

   1. Aha – visste ikke at de var så små.
    Hvilket merke har dere? Kunne tenke meg å kjøpe en drone for filming.

    By The way: ser du har endel (4) forskjellige overdeler underveis – bør det ikke merkes som reklame for ICIW? Håper det ikke tas som kritikk- kun ment som en en påminnelse .

 6. Flotte bilder. Skal selv til Geilo neste uke og har med en unghund på 8 mnd. Har du noen tips til kortere turer som dere gikk med deres valp?

  Hilsen Dahl

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjør til Dagali å gå Hotel California, Ustedalsfjorden rundt, Havdalshovda rundt 🙂 Sjekk ut.no

   1. Henriette

    Tusen takk for turtips! Fikk testet ut både Hotel Califorina (magisk) og Ustedalsfjorden rundt. Var jo så masse flotte turområder og nådde jammen ikke over alt. Havsdalen får bli neste gang!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig <3

 7. Du svarte ikke på om du har slutta å bruke zo skin eller ikke. Hva er grunnen til det?

 8. Hvorfor vil du ikke svare på om du har slutta å bruke zo skin ? Syntes det er veldig rart at du ikke vil svare på det.

 9. Har dere tatt ferie nå? Hvor ofte vil bloggen oppdateres i sommer? Mener å huske at dere fikk kritikk en annen ferie pga at leserne ikke visste når neste oppdatering kom. God sommer!

 10. Er det disse turene du har trent deg opp til gjennom vinteren? Jeg hadde nok forventet en litt med krevende tur mtp at du stort sett har hatt to økter pr dag? Ble litt skuffet fordi vi planlegger noe lignende det dere gjorde i fjor og hadde håpet på litt (bedre) tips til en slik gjennomføring.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg har aldri hatt to løpeøkter på én dag :p Jeg har ca. 6 økter i uken 🙂 Kunne ikke løpe lenger enn dette i år fordi vi hadde Ozo på hotellrommet som ventet på oss 🙂 Han er ikke mer enn 6 måneder, så han kan ikke være alene mer enn 4-5 timer ennå.

   1. Jeg skrev da ikke to løpeøkter? Du har vel stort sett hatt løping morgen og styrke kveld?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, ca. én dag i uka har jeg trent to ganger 🙂 Jeg har stort sett 5-6 løpeøkter og 2-3 styrkeøkter.

    Jeg kunne fint løpt lenger enn det vi gjorde, og det har jeg jo gjort før også 🙂 Men Ozo kunne dessverre ikke være alene på hotellet lenger enn det.

   3. Har du endret «treningsstrategi» de siste årene? Trente du ikke styrke bortimot hver dag en tid tilbake? 🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer litt an på hvordan uken ser ut 🙂 Men noen ganger kan jeg dele opp i kortere økter, og dermed ha flere i løpet av en uke.

  2. Du blir «skuffet»???

   Hvorfor i all verden skal denne bloggen «skylde» deg noe som helst? Det er vel fritt frem om man ønsker å bli inspirert av innleggene?

   Skjønner du ikke at du for alltid vil være miserabel når du sprer denne negativiteten? Føler du deg et øyeblikk bedre når du skriver slike syrlige kommentarer?

   Tips til deg! Før du trykker «send», sjekk om du ville kunne ha sagt det du skriver direkte til den du skriver til. Hvis svaret er nei- la være. I dette tilfellet; om svaret likevel er «ja», så skorter det på mentaliserings- og kommunikasjonsevne dine. Har vanskelig for å tro at andre har det særlig trivelig rundt deg.
   Forøvrig; det overnevnte kunne jeg MER enn gjerne si direkte til deg.

 11. Bloggen din er så fin, og blir inspirert på så mange måter. Bare lurte på en ting. Jeg har lest at man får større lår og legger av å løpe. Jeg er veldig glad i å løpe lenger distanser, men også intervaller. Ble litt redd når jeg leste det for vil absolutt ikke ha større lår. Har du noe erfaring med det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Nei, løping fører nok ikke til noe særlig muskelvekst, så det trenger du ikke bekymre deg for 🙂

  2. Du kan jo se på dem som løper langdistanse på tv – er ikke særlig store lår på dem 😉

 12. THE NIGHT SHIFT: i took my ex-girlfriend shopping

 13. Heihei
  Har du lyst til å fortelle litt om hva du tenker om bloggingen framover? Det er leit å merke at det blir færre og færre bloggposter, men det sier jeg kun fordi jeg liker å lese her, det er ikke ment som kritikk eller at du skal måtte stå til rette for noe. Er det en form for nedtrapping som skjer nå?
  I så fall er jeg nysgjerrig på veien din videre, hva har du lyst til og hva tenker du å gjøre etter bloggen?

 14. Nydlige bilder.. anbefaler stryen /loen osv .. var der nettopp å det var overveldende fin natur tur..Dere hadde nok kost dere der Fint terreng for barn og hund var det også

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *