when life gives you lemons 🍋

Helt siden jeg så en reel på ELLE Norge sin instagram, hvor de pyntet opp et par shorts med strykemerker, har jeg hatt lyst til å gjøre det samme! Så da jeg var på Stoff & Stil på jakt etter duk til mammas bursdagsfest, fant jeg noen skikkelig fine 🙂 Egentlig ville jeg bare ha sitroner, men da det bare var tre igjen, og da ble det en fin blanding. Egentlig tror jeg det var til det beste! 

Jeg har et par denimshorts fra Zara hjemme som er noen år gamle, og jeg er såpass lei av dem at jeg vurderte å gi dem bort, men nå har de fått nytt liv! 

Se så søte de ble med noen blomster og sitroner på 🙂 Endringen gjorde jeg bokstavelig talt på 10 minutter!  


Et sommertips til deg som kanskje også har noen litt kjedelige plagg i skapet 🍋 🌼 

4 kommentarer

 1. Så lurt!! God idé 🙂

 2. These stickers are amazing !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 3. Så kult!
  Ikke tenkt på å vekke gamle plagg man liker, men er lei til liv med.
  For meg er vel egentlig strykemerler bare en deginisjon på oppskrapne knær på bukser, som mamma lappet hullene med om hun gadd og vi elsket buksa høyt.

 4. Violetta

  Det skal ikke så mye til å fikse plagg til å fremstå som «nye» Jeg syns denimshorts absolutt hører sommeren til, akkurat som hvite bukser i mitt hode 🙂 har en denimjakke som er mange år gammel, med et fint feminint snitt, og den blir brukt enda. Har pyntet litt på den også. Sitronene var fine, og jeg kunne tenkt meg dem pluss chili (den er vel den vakreste frukten? 😀 ) shortsen din ble fresh og fin iallefall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *