38 x hurra 🎈

Hei mandag og ny uke! I helgen feiret vi min fantastiske mamma som ble 60 år tidligere i juni 🙂 Vi arrangerte overraskelsesfest på hytta og gjett om hun ble overrasket! Det var så fantastisk gøy! Deler bilder fra den fine dagen i morgen 🙂 I dag tidlig var det Lars-Kristian sin tur 🎈 Han fyller år og ble vekket med kaffe og makroner på sengen, og så hadde vi dekket på til frokost nede – med kake og vafler og alt som hører med. Jeg har spist kake tre dager i strekk nå – haha 🙂 


I skrivende stund er jeg faktisk tilbake på hytta igjen – med Ozo og jentene 🙂 Lars-Kristian har dratt til Blefjell med en kompis for å løpe og forberede seg til Blefjells Beste som han skal delta på senere i juli, så jeg utnytter dagene med sol og nærhet til vannet 🙂 Håper dere har en fin sommer så langt ☀️ 

14 kommentarer

 1. Hvor er den røde sportsbhen og den hvite bikershortsen med røde og blå striper på fra? Det du har på instastoryen din nå:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Zara 🙂

 2. Hurra for mannen 😀 Hadde vørt Spennede å se bilde av kaken inni, de ser så flotte ut, smaker de like godt? Og så gøy m overraskelse for din mor 🙂 Elsker sommer og lyse kvelder, kos dere på hytta 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Ja, jeg synes de smaker veldig godt <3 Er glad det ikke er sukkerpasta utenpå, for det er jeg ikke så fan av 🙂

 3. Hvor er kaken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Morgenlevering 😀 Men den var helt bombet i esken da jeg fikk den :O så måtte improvisere litt 🙂

 4. Gratulerer til mannen i huset! Så deilig frokostbord, det ser nydelig ut 🙂 likte vasen med blomstene også. Hvor er vasen fra? Håper dere har en nydelig dag på hytta, og ser frem til bilder fra overraskelsels-selskap for moren din også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er fra Green Gate 🙂

 5. Så deilig å være fullvaksinert! Jeg venter på andre dose.. jeg er usikker på intervallene mellom de, når fikk du første dose?

  1. ? Hvorfor svarer du ikke her?

 6. Hei Caroline. Har lurt på dette lenge. Du legger ut på insta at du løper x antall «rolige» km nesten hver dag. Hva legger du i rolig? Mener du at du ikke løper til du ikke kan mer, eller at du løper sakte? Har lurt på det så lenge, siden du sier rolig men viser frem all svetten rett etterpå, og det virker ikke rolig for meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Jeg løper ikke rolig hver dag 🙂 Jeg løper intervaller ca. 3 ganger i uken og ettersom dette er relativt tøft, løper jeg da rolige og gjerne korte turer dagen etterpå. Jeg har også moderate løpeturer ila. en uke, men dette varierer helt ut fra hva slags intervaller og langturer jeg har. Rolige turer dagen etter intervaller ligger jeg på ca. 70.75 prosent av maks HF 🙂 Blir svett av rolige turer også jeg (blir også svett av styrketrening, amrap etc) , men når det er sagt, så blir gjerne pacen på intervaller og rolig lik totalsett 🙂

   1. Løpefrua

    Kanskje du kunne utdypey litt hva fart du har når du løper rolig!
    Og hva du løper på når det er raskere!
    Dette for at de som ikke løper så ofte og ikke er så mye inne på løpefart kan vite litt mer 😉
    Makspuls er det ikke alle som regner seg utifra da 🙂
    Og hva løper du en 5 km,10 km og halvmaraton på!
    Litt greit å vite om du løper under 4 min på km når du løper raske turer,og over 5.30 når du løper rolig 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Du kan følge meg på Strava, det logger jeg mange av øktene mine 🙂 Når det er sagt, så er det jo ikke relevant for noen hva slags fart jeg løper på, da dette varierer veldig fra person til person 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *