3 nye serietips

Ikke at serietitting er prioritet nummer 1 nå om sommeren, men dersom det skulle komme en regnværsdag, er det jo alltid fint å ha noe å se på 🙂 Jeg har tipset om veldig mange serier opp gjennom årene, så dersom du skulle ønske flere tips enn disse jeg kommer med i dag, kan du ta en titt HER 🍿 

Mare of Easttown – jeg er så glad i Kate Winslet, så det var utelukkende på grunn av henne at jeg startet å se denne serien. En miniserie på 7 episoder som går på HBO. Etter litt undersøkelser har jeg funnet ut at det visstnok er åpent for en sesong 2, men det er i så fall ikke noe som vil gå ut over handlingen i sesong 1, for den var avsluttende. Mare Sheenan er politietterforsker i en liten by hvor alle kjenner alle såpass godt at det er vanskelig å skille mellom jobb og privat. En dag finner de en ung jente naken i elven. Hun er skutt på kloss hold. Spørsmålet er hvem som kan ha gjort dette i en by hvor alle kjenner alle. Sporene fører Mare inn i mange ubehagelige konfrontasjoner og avslører flere hemmeligheter i det lille samfunnet. På sidelinjen følger vi også Mare sitt privatliv. Hun har vært skilt i mange år og har mistet ett av sine to barn til selvmord. Han etterlot seg en sønn, og hun krangler derfor ganske heftig med sin rusavhengige svigerdatter om omsorgsretten. 

The Nevers – egentlig er jeg ikke veldig stor fan av science fiction, enten så elsker jeg det eller så hater jeg det. The Nevers ELSKER jeg! Elsker kostymene, tiden det skal forestille at handlingen er lagt til (London, viktoriansk tid) og ja – egentlig alt, og nå venter jeg på nye episoder. En uforklarlig hendelse rammer Londons innbyggere, og helt plutselig forandres livene til en del av beboerne for alltid. Noen utvikler overnaturlige evner, mens andre blir forbannet med deformasjoner eller ukontrollerbare krefter. De fleste av de berørte er kvinner, og Amalia True og Penance Adair er to av dem. Disse to forsøker å hjelpe dem som faller utenfor samfunnet, og overtar et tidligere barnehjem hvor de tar imot berørte som trenger et sted å søke tilflukt – for over hele byen dukker det stadig opp mennesker som har blitt myrdet nettopp fordi de er annerledes. 

The Good Fight – om du likte The Good Wife, burde du se denne! Rett og slett en spin off fra den opprinnelige serien, og jeg er skikkelig fan 🙂 Vi følger Diane Lockhart fra The Good Wife videre, som etter å avsløre forretningsføreren sin som svindler, mister sin planlagte pensjon. Hun mister mye mer enn pensjonen sin som følge av dette, men hun klarer å holde på karrieren sin da hun etter hvert blir tatt inn som partner hos Reddick, Boseman, & Kolstad. Det jeg liker aller best med serien er at den er så dagsaktuell, men også inneholder masse familiedrama, og ikke minst blir vi skikkelig godt kjent med hovedrollene i den. 


God helg 🌸 

7 kommentarer

 1. Dette var akkurat det jeg trengte nå, har ingenting å se på og disse falt i smak! Gleder meg til regnfulle dager nå:)

 2. Charlotte

  «Enten så elsker jeg det eller så hater jeg det», ja det er vel ikke så mange ande valg? Haha. Jeg personlig hater sci-fi.

  1. Det finnes vel også noe i mellom elske og hate en serie? At du gidder…

 3. Elisabeth h

  Elsket «Mare of Easttown»! Hvis dere vil se god, realistisk politi-krim, uten lettvinte løsninger og overflatiske glansbilde-politifolk, så anbefaler jeg sterkt « Bosch». 6 sesonger ligger ute, den 7.og siste hadde premiere nå fredag, alle basert på krimbøkene til Michael Connelly. HBO. Tror nesten garantert du blir hektet!

 4. Mare of eastown … Kunne ikke løsrive meg fra den.. Glad det var litt regnværs dager haha

 5. Du bør sjekke ut Lupain på Netflix. Helt genial serie på 10 episoder.

 6. Takk for tips, skal sjekke ut!
  Mare of Easttown anbefales ja, veldig bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *