sommeren 2021: dette skal vi

inneholder reklame: brimi sæther / brimi bue / lifestyle camper

Jeg har fått mange spørsmål om hva planene våre er denne sommeren, så jeg tenkte det var like greit å lage et innlegg på det 🙂 Det er ikke lenge til vi sparker i gang årets ferie, og i første omgang er det Lars-Kristian, Ozo og jeg som skal reise noen dager til Geilo. Der skal vi bare slappe av, trene, gå så lange turer Ozo kan klare og senke skuldrene. 


Etter dette skal vi være på hytta her på Ullerøy bare vi fem en ukes tid. Håper på masse fint vær, båtturer og bading. Fra Ullerøy går turen til Hunderfossen Familiepark! Det gleder vi oss masse til 🙂 Her skal vi bo på Nermo Hotell, som ser helt nydelig ut! Vi blir 3 dager i parken og på barnas gård før vi skal videre til Brimi Sæter. Vi var der i fjor med stor suksess, så dette blir uten tvil et høydepunkt. Jentene snakker om det så ofte, og synes det var skikkelig stas å leke med kattungene og å få lov til å melke kyrene. I år skal vi bo i Lavvo og blir i to netter, så vi rekker også å utforske turmulighetene i området rundt. 

Fra Brimi Sæter går turen til Lom og Brimibue – et lite hotell som har beskrivelsen: moderne traidsjonsgastronomi og kvile. Det kan jo ikke bli annet enn behagelig? I Lom skal vi på Alpakka-vandring, innom Lom Aktivitetspark og generelt utforske hva stedet har å by på. Vi har lånt oss en Lifestyle Camper, så denne skal vi bruke når vi reiser videre herfra til Ålesund. Vi stopper der vi føler for på veien, og bruker den tiden det tar. Vi har ikke dårlig tid og målet er altså Ålesund for å besøke både venner og familie. Det er evigheter siden vi var der, så nå er det virkelig på tide! 


Utover dette har vi lyst på flere teltturer i nærmiljøet, jeg tenker at vi bare snur oss rundt så fort været tillater det 🙂 Jeg gleder meg skikkelig til sommerferie! I år blir det jo kortere turer og litt annerledes enn de to somrene før fordi Ozo ikke er stor nok til noe mer ennå, men å! Det blir så bra likevel 🙂 Hva skal du i sommer? 

24 kommentarer

 1. Åh, fantastisk! Vi var i Hunderfossen familiepark for ei stund tilbake og ble veldig imponerte over anlegget. Ryddig, stort, rent, flott og superstas for barna.
  Takk for andre gode tips, blir gøy å høre hvordan turene ble!

 2. Ha, ha, jeg skal iallefall ikke til Hunderfossen. Jobbet der i hele min ungdom, og gått i så mye «bunad» og dytta småttiser (som har kræsja) med bilene sine at du aner ikke…

 3. Pialille

  Dere har jo som meg et digert hundebur bak i bilen som jo tar opp en del plass. Hvordan pakker dere til Norges ferie med alt dere trenger å ha med dere? Takboks er jo en selvfølge, og vi har jo også 3 barn som jo fyller hele baksetet. Noen tips og råd? Er jo ikke slik at man bare trenger en bikini og en kjole når man ferierer i Norge. Turer i fjellet etc krever jo også sitt. (Vi skal også gå en del fjellturer)

 4. Hafjell og hunderfossen sammen med vår nye valp gleder oss

 5. Johanne

  Så herlige planer!
  Vi blir nok på hytta i Kragerø nesten hele ferien. Muuuuligens en liten tur til København – får se litt hvordan situasjonen utvikler seg mht smitte og slike ting! Sånn er det altså blitt….ønsker dere en finfin sommer! 🙂

 6. Det høres ut som dere får en skikkelig fin sommer! Dere er flinke til å legge varierte og spennende planer, og det inspirerer. Vi har en tendens til å ta det litt for mye som det kommer, og så ender vi opp med å få de gode ideene litt for sent;-) Men en fin sommer skal det uansett bli!

 7. Hat?

 8. Hei Caroline! Gikk tilfeldigvis inn på kategorien ‘About’ øverst på menylinjen din og kom til dette innlegget: https://www.carolinebergeriksen.no/om-meg/. Veldig morsomt å lese, spesielt på grunn av at det er lenge siden det ble publisert. Her er jo engang ikke Naia født! Kanskje kjekt å oppdatere denne, eventuelt lage et nytt? 🙂

 9. Så heldige dere er som har økonomi til en så flott ferie! Jeg bor 10 minutter unna Hunderfossen, men har ikke råd til å betale 1788 (!!!!!!!) kr for EN dag der…. Håper dere får en nydelig ferie.

  1. Det er bare så trist å høre! Får lyst til å oppfordre Hunderfossen til å substituere prisene på helårskort for lokalbefolkningen, så barna deres kan dra ditt når de vil! Det gjør de på Liseberg i Gøteborg. Det legges opp til at alle innbyggere skal ha råd til årskort, men at for oss som bare kjøper dagskort skal det være litt dyrt. De passer også på at alle skal ha råd til å kunne kjøpe suvenirer, som for eksempel Lisebergkanin-kosebamser. Liseberg eies av Gøteborg kommune, og er en folkepark for alle, og ikke et sted noen skal tjene seg rik på. Skulle ønske det var mange fler sånne parker! Synes alle barn skal kunne ha råd til en fin ferie, og at parkene bør ta ansvar for at barn i nærområdet skal kunne oppleve tilbudet deres!

 10. Violetta

  Dette ser kjempefint ut, og så fint lagt opp så både barn og hund vil ha det helt topp. Og dere voksne også da 🙂
  Ikke noe stress og får håpe det blir norsk sommer på sitt beste, men nå gjør det vel ingenting om ikke solen skinner hver dag heller. Naturopplevelser er like fint uansett, bare en ikke regner og blåser helt bort 😀 men tipper det blir fint, og det fram til å se bilder når dere får tid til å legge ut! Å leie lifestyle camper er jo smart! Praktisk og ikke så stor og krevende å dra.

  Vet ikke helt hva det blir til her, og det er mulig det bare blir dagsturer rundt i fylket 🙂 kanskje noen hotellopphold. Ikke så store planer her altså 🙂

 11. Kristine

  Kult med lifestyle camper! Er det soveplass til alle i den, eller må dere ha med telt også?

 12. Tommeltott

  Er det ikke slitsomt å aldri dra på tur bare for å kose seg sammen med familien og nyte naturen og livet, uten å måtte dokumentere alt på blogg og IG? Blir ikke ferien mer som en jobb? Samtidig er det alltid noe det skal reklameres for. Ferie og ferie….

 13. Jeg vet ikke om du/dere har vært der før men anbefaler sterkt å ta en tur på Maihaugen når dere er på Lillehammer.Der er det så koselig og et nydelig frilufts-område og opplevelser for hele familien.

 14. Hei! Kunne du skrevet litt hvordan dere reiser med Ozo? Hvis dere tar han med og evt hundevennlige familiesteder og reisemål 😀

 15. Ser ut som det blir en fantastisk sommer!

  Jeg lurer på en kjapp ting, er det denne navlepiercingen du har? Jeg synes din er så fin, og ønsker å kjøpe den samme https://www.poshpiercing.com/product/steel-bar-with-cz-stone/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er den 🙂 Har noen andre også, blant annet en med blomst nede, like stor / liten som disse 🙂

   1. Linnea

    Tusen takk for svar!
    Ha en nydelig dag❤️

 16. Høres ut som dere får en fin og variert ferie. Og den lille campingvogna så fin ut.
  Har dere lånt den eller er det spons?

 17. Monica M. B.

  Det var jo den søteste lille campingvogna da❤️

 18. Høres ut som en fin og miljøvennlig ferie! Så bra!

 19. Hva gjør dere med hunden når dere er i Hunderfossen? Og hvordan er reglene hos Brimi? Legger dere Ozo igjen på hotellrommet når dere skal spise? jeg synes det er vanskelig med valp/hund når man skal på sånne turer, jeg er redd de skal bråke på hotellrommet når vi går for å spise og sånn. Ofte er det alt for varmt til å sette hunden igjen i bilen når man skal være noen timer feks i Dyreparken eller Hunderfossen og sånn, derfor er det interessant å høre hvordan andre fikser dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er lov å ta med hund på Hunderfossen 🙂 På Brimi er det masse dyr, så der går det helt fint med hund. Ja vi tenker å legge han igjen på rommet 🙂 Han er jo vant med å være alene så det går bra.

 20. Hei Caroline er på Lalm det er alpakkavandring,det er ca 30min før dere kommer til Lom. I Bøverdalen,20min forbi Lom har vi en besøksgård med kaniner,kalver,lama og alpakka

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *