11 år og piknik på stranden

Hei mandag! Jeg håper dere har hatt en deilig helg 🙂 Vi har hatt besøk av fine folk, jeg har vært i utdrikningslag, det har vært barnebursdager og turer i parken – så koselig! Ekstra koselig var det på torsdag, da bestemte vi oss for å feire litt bryllupsdag bare vi to, selv om den ikke var før på lørdag. Tenk at 11 år har gått siden vi giftet oss i Landvetter Kirke, jeg skjønner ikke hvor alle disse årene har blitt av. Det har skjedd så mye, men samtidig har det gått akkurat litt for fort. Det er kanskje bare bra at det kjennes sånn også, det må jo bety at vi har det fint sammen, for det har vi virkelig  ❤️ Jeg er så takknemlig for alt vi har sammen, familien vår betyr alt for meg! Jeg er så takknemlig for alt vi får til sammen og at vi får til å jobbe sammen sånn som vi gjør, uten å gå lei. Vi bare funker, og sånn har det alltid vært ❤️ På torsdag skulle vi egentlig låne båten som er på hytta og reise ut til en strand, men ettersom mamma og pappa var bortreist og hadde tatt med seg bilnøklene, ble det ganske enkelt umulig. Vi prøvde å finne stranden ved hjelp av bilen i stedet, men måtte gi opp da det viste seg å være stengt med en bom. Så da ble det rett og slett til at vi reiste til hytta og spiste på stranden der i stedet 🙂 Vi var helt alene, gjorde ingenting, badet og spiste. Noen superkoselige timer og en deilig feiring 🙂 

Jeg fikk så mange spørsmål om kjolen min denne dagen, den kommer fra House Of CB 🙂 Kjøpte den i fjor  🌸  


Tipper det er mange som teller dagene til sommerferie nå, det gjør vi! Skal laget et innlegg om våre planer litt senere 🙂 Håper dere har en fin start på uken 💃🏼 

14 kommentarer

 1. Bikini brand?

 2. Gratulerer med bryllupsdag <3 du stråler på bildene, og det gjør mannen din også. Så godt at dere funker 🙂 Takk for fine bilder nok en gang. Det er så fint at du ofrer tid til bloggen. Du inspirerer. Og det er opptur å gå inn her når hverdagen er grå 🙂 Takk Caroline.

 3. Jeg glemte å si at jeg elsker fargen på bikinien. Godt humør av den 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Elsker den 😀

 4. Gratulerer så mye!!

 5. Gratulerer i massevis med overstått bryllupsdag, dere har all grunn til å være stolte av dere og alt dere får til sammen. Fortsatt god sommer <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 6. Gratulerer m 11 år 😀 Nydelig kjole! Koselig m piknik på stranda 🙂 Dere er flinke til å feire og pynte dere og gjøre litt ekstra ut av ting 🙂 Inspirerende!
  God tirsdag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 7. Hei Caroline!
  Ikke relatert til det flott innlegget – men har har et spørsmål angående mobilholderen du bruker når du trener: har googlet og googlet og finner ikke ut hva den heter, husker du hvor den er fra? 🙂
  Gratulerer med bryllupsdag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Freetrain.co.uk 🙂

 8. Så fine bilder Herlighet,jeg har fulgt deg helt siden starten,og det er så gøy å fortsatt kunne følge deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 9. Swim wear? Brand? Very nice pictures 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *