hudpleie: Prevage fra Elizabeth Arden

reklame: Elizabeth Arden 

For noen uker siden fortalte jeg på Instagram at jeg har startet å jobbe med Elizabeth Arden – et samarbeid jeg er veldig glad for. Jeg husker så godt at jeg alltid kjøpte med meg Eight Hour Cream da jeg skulle ut og reise, i tillegg til de gode kroppskremene og duftene fra samme merke. Nå er jeg så heldig at jeg får lov til å teste litt hudpleie og det er veldig spennende! Jeg er 34 år gammel, og det å ta vare på huden og å forebygge fine linjer og rynker er veldig viktig for meg. Ikke bare det å forebygge dette, men det å ta vare på huden generelt er noe jeg har vært opptatt av i alle mine voksne år. Det viktigste for meg er å bruke gode kremer som hjelper til med å beskytte huden mot både ytre skader som sol og forurensning, men som også hjelper til å forebygge og jobbe med fine linjer, rynker og for eksempel solskader. Nettopp derfor synes jeg Elizabeth Arden sin serie Prevage fortjener mer oppmerksomhet! 

Prevage er en cosmeceutical hudpleielinje som ble lansert i 2005, og faktisk var Elizabeth Arden den første til å inkludere den revolusjonerende antioksidanten Idebenone i sin formula ved lansering av denne linjen. Idebenone gir ekstraordinære fordeler ved å bekjempe frie radikaler på huden, som er ansvarlig for 80 prosent av de synlige aldringstegnene. I første omgang er det deres serum som heter Prevage Anti aging daily serum 2.0 og deres øyekrem Anti-Aging Eye Serum som jeg vil trekke frem. Dette har fort blitt store favoritter! 

Prevage Anti aging daily serum har eksistert i 15 år, og er nå relansert med fire ganger så mye antioksidanter. Dette inneholder altså den kraftige antioksidanten Idebenone, og er nå forsterket med ytterligere 10 kraftfulle ingredienser for å skulle kunne reversere aldringstegn og beskytte mot miljøskader. Det skal forbedre synligheten av fine linjer og rynker, lysne mørke flekker i huden samt gi fasthet og elastisitet i huden ved daglig bruk. Les mer om serumet HERJeg synes huden får en helt nydelig glød både ved påføring, men også etter. Det lukter så friskt og godt, og det er lett å kjenne at huden blir mettet med masse fukt. Et helt fantastisk serum! 

I tillegg til serumet for huden, er øyeserumet også helt nydelig! Spesielt fordi det har en avkjølende applikator, som gir en helt fantastisk effekt! Dette har vært en liten lifesaver de ekstra trøtte og dratte morgenene hvor jeg har følt meg lite opplagt. Den kalde følelsen mot den tynne huden under øynene – det blir som en liten massasjebehandling og gir meg så mye! Et virkelig deilig produkt. Anti-Aging Eye Serum er også spekket med antioksidanter og skal bekjempe mørke ringer, hevelser under øynene samt lysne huden i øyeområdet. Elsker! Du kan lese mer om dette HER


Alle produktene i Prevageserien finner du blant annet hos Bli Vakker 🙂 

30 kommentarer

 1. Johanna

  Hei Caroline,
  Har du sluttet å bruke ZO-obagi sine hudprodukter? Eller bruker du dette i tillegg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte det før, men har byttet nå 🙂

 2. Mariann

  Kunne tenkt meg å prøve øyeserumet,men synes prisen var litt vel høy,frakt kommer vel og i tilegg,men det kansje slike høye priser,på den slags serumer,jeg får ønske meg i bursdagsgave,så forresten at bli vakker,har nå tilbud om fri frakt for kjøp over 200. Tenker meg den deilige følelsen av den avkjølende delen,så den er sikkert verd sin pris. Klem fine deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra! Jeg håper du blir fornøyd! Jeg synes det er fantastisk 🙂 Klem til deg 🙂

 3. Bruker ikke du Zo Skin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det stemmer at jeg har brukt zo skin care, men nå er det Elizabeth Arden prevage jeg har begynt å bruke 🙂

 4. LineAndrea

  Hva betyr cosmeceutical? Og bruker du ikke lenger produktene fra Beths? Hva er grunnen til at du har sluttet med dem? Jeg lurer også på hvordan antioksidantene påvirker huden utenfra? Når du bli ambassadør for et merke slik som dette, får du undevisning eller kurs fra Elizabeth Arden? Blir takknemlig for svar!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tar fortsatt behandlinger hos Silje som jobber på Beths og kan bruke masker etc. i andre merker, det gjør jo ingenting og det har jeg alltid gjort (blandet merker når det gjelder blant. skrubb eller masker) 🙂 Men nå jobber jeg altså med Elizabeth Arden og bruker også derfor Prevage derfra 🙂 Jeg har vært hos Sæther og hatt opplæring i produktene ja. Jeg synes det var vanskelig å finne et godt ord på norsk for cosmeceutical uten at noe skal bli misforstått, så legger ved forklaringen på engelsk : Cosmeceuticals are products that have both cosmetic and therapeutic (medical or drug-like) effects, and are intended to have a beneficial effect on skin health and beauty.

   Håper det var oppklarende 🙂

 5. Hva skjedde med Obagi som du har brukt så lenge og ikke turte å bytte pga du var så fornøyd? Don´t change a winning team eller hva du skrev i reklameinnlegget for Obagi?
  Er disse nye produktene bedre enn Obagi? Hvordan er de prismessig ift Obagi?
  Begynte å bruke Obagi selv etter at du reklamerte for det, og er innmari fornøyd med produktene (vel verdt pengene, det er jo en litt kostbar serie)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det stemmer at jeg har brukt zo skin care, men nå er det Elizabeth Arden prevage jeg har begynt å bruke 🙂 Jeg synes ikke at de står noe som helst tilbake for Zo 🙂

 6. Vakre bilder, vil teste anti age serumet. Vet du om EA tester på dyr? Takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Deter ikke lov å selge produkter som er testet på dyr i Norge, du kan se svarene mine under her.

 7. Jeg har lest at EA tester på dyr, til tross for hva de hevder på sine egne sider. Hvor nøye sjekker du slike saker før du velger å reklamere for merket?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig nøye 🙂 Dyretesting er forbudt i Norge og EU, så ingen produkter som selges her er testet på dyr. De samme produktene derimot kan selges i f.eks Kina, hvor dyretesting er påbudt, men dette er jo da helt andre produksjonslinjer og har ingenting med hverandre å gjøre.

   1. Hva mener du med produksjonslinjer? Selges ikke prevage i Kina?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Med produksjonslinjer menes det at produktene som selges på markedet i Kina produseres helt andre steder enn produktene som selges i EU og Norge 🙂 Man bruker ikke samme «batchen» med ingredienser, f.eks.

   3. Men det vil jo fint si at resultatet som kommer frem fra dyreforsøk i Kina km brukes på produktetterlikning som selges i Norge. Det vil jo si at de benytter seg av kunnskap som dirkete har kommet fra dyreforsøk i eget firma.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Poenget med dyretesting er å demonstrere at produktet er trygt 🙂 Produktene som selges her må gjennom helt andre tester for å bli godkjent, så nei, man kan ikke bruke testene fra Kina på produktene her. Det ville jo vært å bryte loven og EU ville aldri godkjent produktet på bakgrunn av dyretester.

 8. Elizabeth Arden er ikke godkjent på PETA sin liste, vet du hvorfor? Jeg vet at noen produkter kommer opp som ikke godkjent fordi noen av ingrediensene er dyretestet, hvordan står EA iforhold til dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fordi de selger produktene sine i Kina hvor det kreves dyretesting. Dette er derimot en helt annen produksjonslinje enn produktene som selges i Norge, siden det i Norge og EU er forbudt å selge produkter som er dyretestet.

 9. Kan du garantere at disse produktene ikke er testet på dyr?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er forbudt ved lov å selge kosmetiske produkter som er testet på dyr i Norge og EU 🙂

 10. Ville bare kommentere de flotte neglene du har denne gangen så fine og naturlige, kledde deg veldig godt ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

  2. Veldig enig i dette. Mer delikat enn spisse negler, syns jeg. Og nydelig farge, vet du hva den heter? Jeg er stadig på let etter fine rosafarger, det er en kunst å finne rette nyansen uten å gå helt barbie 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, så koselig å høre! Jeg skal høre med Sara (hun som fikser neglene) Vi endte med å blande to farger, det er en annen farge i bunnen, som svakt går over i en ferskenfarge for litt ombreeffekt 🙂 Skal høre hva de heter 🙂

 11. Hva var grunnen til at du byttet fra zo skin til dette.? Har du virkelig byttet eller bare reklamerer du?

 12. Christin

  Om ikke akkurat de produktene som selges i Norge er dyretestet, så er jo de som selges i F.eks Kina dyretestet. Så Elizabeth Arden som merke/selskap støtter jo faktisk dyretesting. Ved å reklamere for Elizabeth Arden blir det en indirekte måte å støtte dyretesting på. Ser du sammenhengen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de er påbudt ved lov å dyreteste de produktene som selges i Kina 🙂 Å si at «de støtter dyretesting» er en påstand uten grunnlag.

 13. These products seem amazing !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *