sommerens første telttur

Velkommen mandag! Vi har hatt en så fin helg og det håper jeg du har hatt også 🙂 Nå er det allerede 2 år siden vi teltet på vakre Guttormsvauen (husker dere Tour de Hvaler? Hvis ikke, sjekk innlegg HER og video HER) og nå som sommeren faktisk er over oss for fullt, tenkte vi det var like greit å sparke i gang teltsesongen denne helgen! Smilet ble bredt hos både liten og stor da vi kom frem og oppdaget at teltplassen vi hadde den gang da var ledig! Det var jo akkurat det vi ønsket oss! Forrige gang vi teltet her var det absolutt ingen andre her, men denne helgen var det en del telt, men altså ingen akkurat på denne gressflekken. Denne plassen ligger helt nede ved vannet og så er svabergene såpass høye rundt at det føles som vi er helt alene – rett og slett perfekt! Her kommer noen bilder fra en nydelig helg 🙂 

Da jentene hadde lagt seg for kvelden, lagde vi gambas! Så fantastisk digg og sommerlig! Manglet bare sangria for å få Spaniafølelsen 🙂 


Våknet litt før klokken syv alle mann, sola skinte fra blå himmel og det var ikke en sky å se! Helt nydelig å starte dagen på den måten – og ikke minst helt nydelig å endelig åpne teltet og kjenne den friske luften! Haha 🙂 


Vi hadde tenkt til å bli helt til kvelden og hadde med både mat og drikke nok til det, men det ble med planen, for når det først begynner å blåse her, da blåser det skikkelig! Vinden stod rett inn og det ble virkelig surt – så fort kan det snu 🙂 Men herlighet, det var så utrolig fint og så norsk sommer på sitt beste den tiden vi var der. Gleder oss allerede til neste gang 🙂 Teltlivet altså! Det anbefales ☀️

29 kommentarer

 1. Så koselige bilder, selvom jeg ikke er så glad i telt! Hvordan liggeunderlag bruker dere, for det er der det skorter for meg 🙂

  Hvordan gikk det med Ozo i telt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ozo sover utenfor, men han kan ligge inne i forteltet også om han vil!

   Det er mange liggeunderlag å velge mellom, mitt beste tips er å prøve mange forskjellige å se hva du tror du liker. Ingen kan erstatte en god og myk seng, men det kan gjøres så komfortabelt som mulig 🙂

   1. Men hvilket anbefaler du?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det blir umulig for meg å anbefale, for det kommer helt an på hva du er ute etter :/

    For eksempel vil man finne dyre underlag med dårlig komfort, men gode varmeegenskaper og liten vekt og pakkevolum. I motsatt ende kan man finne dyre underlag med god komfort, gode varmeegenskaper, men høy vekt og stort pakkevolum. Går du ned i pris er stort sett alle paramatre litt dårligere, men til en rimeligere penge.

 2. Tops brand and yours cap?

 3. Violetta

  Det ser helt fantastisk ut! Mat og kaffe smaker nydelig i friluft. Flotte bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Jeg er helt enig! 🙂

 4. Tone R.

  Så vakre bilder Ser helt fantastisk ut!! Ønsker meg et utstyrs- og kles- innlegg, m hva dere har m på tur. Har lyst til å dra på telttur selv 🙂 men har en liten på 10 mnd, han bør bli litt større.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kan jeg få til 😀

 5. Det ser virkelig helt magisk ut 🙂 jentene er heldige som vokser opp i et så sporty hjem, det vil de ha mye glede av senere i livet:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det håper jeg <3

 6. Hvor er dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Guttormsvauen på Hvaler 🙂

 7. Camilla

  Hvordan holder dere frokosten kald i løpet av dagen, hadde dere med kjølebag? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjølebag 🙂

 8. Så deilig ut! Kan ikke du lage et innlegg med tipstil telttur med barn og hund? Vi har fått valp og ønsker å prøve ut telt i sommer men vet ikke hvor vi skal begynnne Hvilket telt har dere som rommer 2 barn og stor valp? Vi har også valp av stor rase.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 9. Hey there!
  I’ve been following your blog for a really long time, even though I can’t understand a thing without using a translator… 🙂 Anyway, just wanted to say that I absolutely adore the way you and your family spend time together! It’s such a rare thing these days to enjoy outdoor activities the way you do. Perfect!!! <3

  xxx from Poland

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much for your kind words <3 So happy that you follow me <3

 10. Elisabeth h

  Vi dro dit på dagstur i fjor, nettopp fordi du hadde skrevet om det, så takk for tips om en fin plass!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig 😀 Bare hyggelig! Håper dere hadde det fint 🙂

 11. Aahh nydelig

 12. Herlig innlegg, ønsker mange av disse i løpet av sommeren! Fantastiske bilder og mye inspirasjon å hente! Så koselig at Ozo er fullt og helt en av dere, med på det meste. Heldige Ozo og heldige fine jenter<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så gøy å høre! Kan love mange flere innlegg som dette 🙂 Og tusen takk for så fine ord <3

 13. Flotte bilder 🙂 Dere drar på så mange flotte turer 🙂 Ser skikkelig fristende ut med telt tur.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Håper det fristet til å ta en tur i sommer 🙂 <3

 14. Top brand???

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Gina Tricot – they both are 🙂

 15. Så fine bilder! Dere er skikkelig sporty!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *