girls night og favorittdrinken

Hei fredag! Håper kvelden deres blir fin og at dere har en deilig helg i vente 🙂 Vi tenkte oss på årets første telttur i morgen, og det gleder jeg meg skikkelig til 🙂 Men innen den tid skal jeg avgårde til noen venninner, lage drinker og god mat 🙂 Vi skal lage hver vår rett og hver vår drink, og selv om jeg sjelden drikker drinker, så kommer oppskriften på min favoritt akkurat nå. Whiskey sour har jeg jo delt før HER, men caipirinha er en god nummer 2 – eller kanskje til og med på delt førsteplass 😉 


til 1 drink trenger du ♥ 1 lime ♥ masse is ♥ 3 ts. brunt sukker ♥ 4 cl. cachaca 

Del limen i biter og mos den i bunnen av et glass sammen med brunt sukker. Fyll på med masse is og deretter cachaca (som er hvit rom – kan også bruke annen hvit rom)

For en virgin variant, kan du bytte ut rom med ingefærøl 🙂 Også veldig veldig friskt! 


Ha en nydelig helg🍹☀️ 

22 kommentarer

 1. Tone R.

  Så gøy å ha jentekveld hvor alle har m en rett og en drink 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det var sikkelig suksess 🙂

 2. Takk for at du tipser om alkoholfri variant også! 😀 Jeg liker ikke alkohol, og er alltid på jakt etter gode alternativer – denne skal prøves! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂 <3

 3. Hvor er skjørtet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er gammelt, men kommer fra nakd 🙂

 4. Violetta

  Fint antrekk! Sånn blir det avslappet og pent samtidig. Ser fram til innlegg fra teltturen, da innlegg fra turer nok er det jeg liker best, samt innlegg om mat og borddekking og dekorering/pynt. Det er du veldig dyktig! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig 🙂 Jobber med innlegg fra helgen nå, var en skikkelig fin tur!

 5. Jeg kommenterer aldri på blogger egentlig, men altså… Se på deg!!! Du er så flott og elegant at jeg blir helt fascinert jeg. Wow <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre! Tusen, tusen takk! Nå ble jeg glad 🙂

 6. Ser nydelig ut
  Cachaca er ikke lys rom, men en egen sprit som er den mest brukte i Brasil, laget på sukkerrør. Skal du brukt lys rom får du en Caipirissima

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har du rett i 🙂 Smaker ikke like godt med hvit rom heller, men det funker absolutt 🙂

 7. Drinken ser så god ut og nydelig antrekk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Takk for tips til alkoholfri variant!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂 Det blir ekstra godt om du bytter ut halvparten av limen med saften av for eks. 1/2 appelsin! Måtte teste selv 🙂 Da holder det også med 1-2 ts. brunt sukker, eller du kan da bruke vanlig sukker 🙂

 9. Ikke så altfor ofte jeg kommenterer (unnskyld!), men innimellom må jeg bare. Det er så hverdagsinspirasjon å lese bloggen din! I dag satt jeg nettopp og lurte på hva slags moro jeg og venninnegjengen kunne finne på – og så ser jeg dette innlegget, og kommer til å kopiere temaet. Det er så gøy med sånne små drypp av inspirasjon! Og apropos det, kanskje du kunne lagd et «tips til jentefesten»-innlegg? Nå som tiltakene begynner å lettes så smått på, er det sikkert flere enn meg som lengter etter å samle en liten gruppe venninner til en hyggelig kveld – og da er det jo ekstra gøy med en slik morsom vri på kvelden. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3 Det kan jeg absolutt se om jeg får til! 🙂

 10. varm_kakao

  Skal skjørtet være «taggete» nederst? Skjønner ikke hva det er jeg ser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare sømmen som har gått opp og jeg som ikke har sydd det opp igjen 🙂

   1. varm_kakao

    Tenkte kanskje det var noe sånn, takk for svar 🙂

 11. Skikkelig gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *