antrekk på en varm sommerdag

Plutselig var det tirsdag og jeg sitter på kontoret og venter på sola. Jeg skal filme litt i hagen i dag og den er jo absolutt aller finest i solskinn 🙂 Her kommer noen antrekksbilder – da jeg hadde på meg dette på Instagram for litt siden, fikk jeg såpass mange spørsmål at jeg tenkte det var like greit å vise det frem her 🙂  

shorts + belte zara / boots + topp nakd / skjortejakke gina tricot x anine bing / veske + solbriller yves saint laurent 


Nå har vi endelig landet sommerferien, og jeg drømmer meg bort til den skal finne sted! Den blir i store deler av  juli og i august, og vi skal være på hytta, reise litt rundt med bilen og sove i den, til Hardanger, Gudbrandsdalen og Jotunheimen 🙂 Norgesferie er jo bare herlig og vi tenkte faktisk å sparke i gang følelsen av teltlivet allerede til helgen! Jeg gleder meg skikkelig, ingenting er som å våkne trøtt og dratt i fjeset på grunn av varmen fra teltet, åpne teltduken for å få litt etterlengtet luft, mekke kaffe på primus og ta seg et litt for kjølig morgenbad helt i fred 🙂 Det blir fint! Håper dere har en fin uke så langt ☀️ 

13 kommentarer

 1. Så mange fine innlegg i det siste Gleder meg til å høre mer om sommerferieplanlegging i Norge!

 2. Monica M. B.

  Har tenkt å ta turen til Grimsdalen etter å ha sett innlegget ditt for to år siden. Ble forelska og tenkte at «Dit må jeg…!!». Så i år blir det. 🙂 Ps. Neste gang dere er i Møre og Romsdal må dere ta en tur til Innerdalen. 🙂 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det må du gjøre 😀

   Jeg tror Lars-Kristian planlegger en laaang løpetur innom blant annet Innderdalen i sommer.

   1. Tideli

    Ta med barna til Innerdalen. Kjempefin tur, åpen butikk som selger vaffel.. og ikke minst: barna får se Blåfjell! Det er Innerdalstårnet som er «blåfjell».

 3. Du er nok god og varm på føttene. ;-)))

 4. Anbefalar Rosendal i Hardanger

 5. så fine bilder, du er slik din pappa !!!!:)

 6. Tone R.

  Kult antrekk 😀
  Jeg har følgt deg siden 2011, hadde vært gøy å se stilen din gjennom årene 🙂 Både antrekk, hår og sminke 🙂

 7. Er det ikke veldig varmt med boots på en varm sommerdag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Synes ikke det var for varmt ettersom beina ellers var såpass bare 🙂

 8. Dere må sjekke ut Avdemsbue på Lesja, om dere får mulighet. Der vil dere få noen skikkelig stilig bilder og nydelig lokalprodusert mat! 20 min fra Dombås

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 9. shorts name???

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *