sommer på jorda og blomster i hagen

Hei tirsdag! Håper dere hadde en kjempefin start på uken i går  🌸 Tenk at vi tok med oss sommeren inn i juni, det er jo faktisk ingen selvfølge, men ååå! Blir så lykkelig! Vi kom hjem fra hytta i går kveld og da var det virkelig på tide å vanne her, ehe! Det jeg til nå har plantet ut i krukker og kasser har stort sett klart seg, men spørs om ikke noe av det har tatt kvelden for godt. Håper jeg kan få liv i det igjen. 

I hagen blomstrer det som aldri før, noen av rhododendronbuskene er i full blomst, andre har allerede blomstret ferdig og noen har så vidt begynt. Her har vi syriner, magnolia, peoner, lavendel, roser og en del andre blomstrer og trær jeg ikke aner navnet på, men herlighet så vakkert det er her nå og herlighet så glad jeg er for at denne enorme hagen er ganske så lettstelt og for det mest klarer seg selv. Det er deilig. Men når jeg blir pensjonist, ja da har jeg store planer for hele plassen 😉 Viktig med fremtidsplaner! 

Jeg håper å kunne plukke blomster i hagen i lang tid fremover, det finnes jo ikke noe koseligere enn det! Synes denne ble så skjønn 🌸 

shorts zara / topp nakd / sko reebok 


Fikk et tips om syriner fra en følger i går, så det har jeg prøvd nå og krysser fingrene for at de står lenger enn vanlig. Hun rådet meg til å plukke blomstene tidlig om morgen før de blir varmet av solen (her klarte jeg ikke følge rådet da) og deretter bør de nederste 2-3 cm. av stilken knuses med en stein eller hammer før de settes rett i lunket vann. Verdt et forsøk! Håper dere har en varm og fin junikveld 🌸 

49 kommentarer

 1. Jeanett

  Hei
  Hvordan har det gått med treet til Nelia, da dere flyttet?

 2. Varm_kakao

  Det er så herlig når det blomstrer, dere har et vakkert uteområde!
  En annen ting, jeg har sett på øvelser du gjør på Instagram og har stussa litt på om burpees’ene blir utført riktig? Googla det og ser ut som man skal ha plankestilling og ikke svaie ryggen (la hoftene touche bakken) slik du gjør. Bare et tips, greit og vite for alle parter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det er utrolig mange ulike typer burpees, så det kommer helt an på hvilken versjon man velger å gjøre 🙂

   1. Men teknikken er vel fortsatt det samme. Som at man alltid skal «engage the core” når man gjør diverse mageøvelser/planke etc.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det er ganske stor teknikkforskjell i sluttfasen på de ulike burpeesene 🙂 Men du bør jo selvsagt engasjere magemusklene i resten av bevegelsen. Vi kan legge inn en 6 count burpee i neste program 😉

   3. Når man svaier ryggen tyder vel det ofte på at man er svak i rumpe, mage og bakside lår?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hvis man ikke klarer å holde en planke i en burpee hvor hensikten er å holde den, så er det magemusklene og hoftebøyerne som ikke gjør jobben, ikke rumpe og bakside lår 🙂

    Men som sagt, flere måter å løse en burpee på som gjør øvelsen både tyngre og lettere 🙂

 3. Wow, for en nydelig og idyllisk hage

 4. Hairclip? Brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s my daughters 🙂

 5. Hei! Tenkte å kjøpe shorts fra I can I will, men så deg vise den frem på insta og har et spørsmål før jeg kjøper! Jeg ser du får en strek/linje inn i låret. Er det en søm der? Trodde den var relativt sømløs, det er det jeg er ute etter. Eller er det boxer under? Ser ikke ut til å være en søm på bildene på nettsiden, så ville høre med deg før jeg kjøper!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er søm der på alle shortsene 🙂 Du ser den på produktsiden også 🙂

   1. Nei? Jeg gjør ikke det altså. Det er vel den seamless shortsen du har på? Og der jeg mener er det ingen søm.

   2. Ja, det er den jeg har sett på. Og den har ingen søm midt på låret (altså rundt låret midt mellom skritt og shortsens bunn), men på din video er det en søm eller bulk der. Men da hadde du kanskje noe annet under?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Da skjønner jeg ikke helt hva du mener :/ Du får nesten bare bestille og sjekke selv om du liker den eller ikke 🙂

   4. Der er det jo ingen søm midt på låret?

   5. Caroline Berg Eriksen

    Ååå! Så dum jeg er! Nå skjønner jeg hva dere vil frem til! Dere tror jeg har padding i buksen eller et eller annet under som gjør at jeg får større rumpe? 🙂 Altå! For et nydelig kompliment at dere tror det! Neste gang skal jeg vurdere å dra av meg tighsten når vi filmer, så dere får se hva jeg har under 🙂 Dvs. ingenting – men tar på meg en string for deres del da 🙂 Ha en fin kveld!

   6. Dette dukker nok opp fordi kg klanen diskuterer om du bruker padding inni for større rompe. De har spesielt syn og ser padding beveger seg,diskuteres stadig. Så er nok derfor spørsmålet dukker opp,sånn at de kan spekulere videre. Jepp,voksne damer på sitt beste. Not

   7. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det skjønte jeg nå! Uff :O <3

   8. Mener bare at det er en «brett» eller liknende du kan se når du bøyer knærne. Så med mindre du hadde noe under shortsen som gikk ned på lårene vil jeg ikke kjøpe den, da det ikke er noe jeg ønsker. Ser rart ut for min del. Fordelen med sømløse tights er jo at det ikke skal se sånn ut. Vil ikke at folk tror jeg har på boxershorts

   9. Caroline Berg Eriksen

    Hmm. Alle tights og shorts vil få en naturlig brett når du beveger deg i den? Som for eks ved squats. Det er jo stoffet som beveger seg, med mindre plaggene er limt på kroppen? Uansett må jeg nok skuffe deg da jeg ikke hadde noe under.

   10. Haha 😀 Dette er kvinneguiden på sitt beste! 😀

   11. Er det lov å si at man rett og slett synes litt synd på disse menneskene på det forumet? Oppførselen deres er jo virkelig så langt unna det normale at man kan begynne på lure…

   12. Hahah, jeg måtte inn på kvinneguiden bare for å sjekke. De hadde lagt ut et bilde faktisk, eller screenshot.. Men det ser nesten bare ut som shortsen er for trang?

   13. Caroline Berg Eriksen

    Ikke sant 😀

    Nei, den krøller seg bare fordi jeg bøyer meg 🙂

 6. Guttemamma

  Finnes treningstøyet i mindre størrelser enn XS?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, xs – l/xl 🙂

   1. Guttemamma

    Takk for svar 🙂 Ser du skriver at du har XS i dette. Jeg er redd det blir for stort til meg da (er vesentlig lavere enn deg…) Du som trener så mye og har så mye fint treningstøy (som jeg antar har god kvalitet?) har du noen tips til merker som fører treningsklær som kunne passe? Er veldig takknemlig om du ville dele noen tips 🙂

 7. At du ikke blir klin gæren av det kommentarfeltet her er et under. Du tar burpees feil og folk lurer på om du har noe under shortsen?! Altså…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er på nippet noen ganger 😀

  2. Varm_kakao

   Det må vel være greit å kommentere eller spørre når en øvelse ikke virker riktig? Uten at det skal bli sett på som kverulering eller noe for å «gjøre Caroline klin gærn»? Men takk for svar Caroline, jeg var faktisk ikke klar over at det var forskjellige typer burpees slik du beskriver.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Varm_kakao: Det er nok summen av alt og måten ting blir kommentert på som Rakel reagerer på 🙂

  3. Helt utrolig, det er KG folket som sitter inne og spekulerer. Stine er «lille sangfugl» inne på KG. De ser det de vil se, zoomer inn og sammen klarer de konkludere med det meste. De har sitt eget lille fellesskap

   1. Caroline Berg Eriksen

    Og i dette nydelige været, da :O

   2. Kjersti

    Er det verre for andre å sitte på nett i «dette fine været»? Jeg regner med at både du og de andre som svarer her også er på nett? Men det er kanskje forskjell på om man har spørsmål eller bare hjerte-hjerte i kommentarfeltet?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det er noe med hva man bidrar til i samfunnet når man sitter slik på nett 🙂 Det ene er å bidra til noe konstruktivt og bra, mens det andre er destruktivt og nedbrytende både for de som holder på slik og de som blir rammet av det.

    Men vi har ulike verdier i livet, og for noen er det sikkert givende på sin helt spesielle, anonyme, måte.

  4. Kathrine

   Guttemamma, sjekk ut Lululemon! Det er noe dyrere enn mye annet treningstøy, men helt fantastisk kvalitet, og finnes i str 0-14 i det meste og i noen plagg helt opp til str 20. Jeg bruker vanligvis Xs og noen ganger s i treningstøy fra andre produsenter, og i lululemon bruker jeg stort sett 4 og noen ganger 6. Vil tro at en som er litt for liten for xs fint vil kunne passe 2 eller 0 🙂 De har butikk i oslo og ellers velig rask levering på nett 🙂

 8. This outfit is so pretty, it’s perfect on you!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3 😀

 9. Barnehagelæreren

  Kjære dere alle som lurer noen av oss har faktisk litt rumpe fra naturens side. Som jeg sa til vennina mi jeg trodde aldri bakenden min skulle bli in, men det er den . Når det er sagt så er det mulig og trene setemusklaturen både så den blir større og mer definert. Min største utfordring er å finne bukser som er smale nok i midjen samtidig som jeg får plass til baken i den. Vet ikke om du kjenner deg igjen i de Caroline
  Har du tips om en god jeansmodell blir jeg superglad.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har akkurat det samme problemet, så spør du meg så spør jeg deg 😀 Trang over rumpa og for stor i livet.

 10. Hvorfor løper/trener du ikke ute i det nydelige været?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi jeg har slitt litt med kneet og da er det enklest å kontrollere belastningen på mølle 🙂

 11. Violetta

  Nydelig hage! Og så liker jeg veldig godt at verandaene er hesteskoformet. Fint med slike sommerlige bilder.

  Må forøvrig si at jeg er ganske fascinert over alt mulig rart visse her legger merke til. Jeg skjønner enda ikke hva de mener ang shortsen. For noen veldig merkelige kommentarer. Det er ingenting å bry seg om.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. Nydlige blomster..og nydlig dager vi har forand oss … Kos deg med hagen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, helt enig <3 Gleder oss masse!

 13. May B. Ekornsæter

  Hei. Kan jeg spørre hvor jeg kan få tak i den fine båten du har reker oppi? Ser du har brukte den på 17. Mai

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *