sommeren har kommet

Jeg håper dere nyter solen like mye som vi gjør denne helgen 🙂 Jentene og jeg pakket bagen og dro på hytta, Lars-Kristian har vært ute i skogen i Skien og løpt hele fredagen og lørdagen, så vi ville hit og nyte solen. Det er jeg glad vi gjorde! Faktisk så glad at vi like gjerne blir til i morgen og reiser på skole og barnehage herfra. Må jo bare hive seg rundt når sommeren først er kommet til Norge, før vi har rukket å blunke er den borte igjen. 

Fikk en del spørsmål om dette antrekket – så her kommer info! Både shorts og genser kommer fra Zara og skoene er fra Reebok 🙂 Solbrillene kommer fra Saint Laurent! 


I dag tok jeg mitt første bad! JA! Det stemmer! Målet mitt var å bade før juni, og det rakk jeg visst akkurat 🙂 Det var grisekaldt, kanskje 12-13 grader (vet selvfølgelig at dette er varmt for mange, men ikke for meg – ehe), og herlighet så deilig når det først er gjort! Da er det liksom ikke noe problem å gjøre det igjen og igjen. Gleder meg allerede til å starte den nye uken med et bad i morgen tiiidlig 🙂 Akkurat i dag får jeg ikke vært på hytta for å nyte sol, bad og varme, for jeg skal til Oslo og ha et babyshower for en venninne og bilen kjører nå! Ville bare ønske dere en fin søndag og håper dere har en skikkelig fiin sommerdag! 

5 kommentarer

 1. Your outfit is amazing !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 2. Fantastisk deilig med sommer! Bading blir det ikke her før det nærmer seg 20 grader, men sol og varme tas i mot med åpne armer.

  Ellers må jeg si at det er befriende å se slike ‘vanlige’ bilder av deg i motsetning til de utstuderte poseringene du viser på IG. Her ser man jo at du er mer enn fin nok helt uten å vri, bøye og løfte 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker stort sett samme type bilder på blogg og instagram 🙂

   1. Så rart det er at du svarer slik når vi jo selvsagt ser at det ikke stemmer?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hvis du ser på Ig feeden min og sammenligner med bloggen så er det 90 prosent av de samme bildene 🙂

    Sikter du til IG story så er bildene jeg legger ut der hverdagslige ting med mye mindre «posering» enn ellers.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *