på tur til Høgnipa

inneholder reklame: klær fra twentyfour 

Håper alle har hatt en kjempefin pinse! Det har vi! Har egentlig bare tatt det med knusende ro, spist god mat og vært sammen med jentene – deilige dager 🙂 Vi startet helgen med en kjempefin tur til Høgnipa – ikke mer enn litt over 5 kilometer totalt fra parkeringsplassen og ned igjen, men ganske mye oppover og relativt krevende terreng for små bein og for Ozo! Han var i hvert fall helt klar for å ligge langflat da vi kom hjem igjen 🙂 Tok oss en velfortjent pause med grilling av pølser og pinnebrød da vi var fremme. 

Her er det en skikkelig fin plass og et utsiktstårn på nesten 6 meter, og ganske gøy at det er litt historie bak denne plassen også: i krigsårene 1940-1945 var det kalde vintre og en god del tele i bakken. Den norske motstandsbevegelsen «gutta på skauen» fikk våpen, ammunisjon, noe klær og utstyr i flyslipp fra England. Dette måtte skje i månefasen, og å fly fra en liten flyplass i Sør-England og inn over et mørklagt Norge var svært farefulle oppdrag fra flygerne. Alt måtte foregå i det stille og ingen måtte vie noe mer enn høyst nødvendig. Gutta på skauen måtte derfor finne egnet plass for disse oppdragene, og Høgnipa ble godkjent som slippsted 🙂 

De andre spiste pølser i brød, men jeg surret mitt pinnebrød inn med ost og pesto! Det abnefales virkelig 🙂 Til dessert dyppet vi pinnebrødet i kanel og sukker for å lage kanelboller – skikkelig godt! Hvem like vel ikke varme kanelboller (til kaffekoppen) på tur  🥰 

Turen kan forresten gjøres lenger om du fortsetter videre og går fra A-B i stedet for tilbake igjen som vi gjorde. Les mer HER om du vil 🙂 


Vi elsker å være på tur! Gleder meg allerede til neste gang og til i sommer 🙂 Men nå, nå er jeg så mektig klar for hverdag kjenner jeg, fridager er deilig, men det er alltid så rart når uken plutselig blir kortere enn den skal være – to ganger på rad! Det blir fint å (forhåpentligvis) sprette opp i morgen før seks og komme meg på trening. Kneet mitt føles bra og i dag hadde jeg min første løpetur helt flatt på 2 uker! Den følelsen! Håper på en langtur i skogen i løpet av uken 🙂 Jeg avslutter den med klesbretting og film – vi begynte å se trilogien Planet of the apes i går og må se litt mer i dag. Håper dere får en fin kveld!

86 kommentarer

 1. Fint innlegg. Men krever tventy four at du skal gå på tur hver helg for å vise klærne deres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂

   Nei 🙂 Innleggene Twentyfour betaler for og som vi har avtalt er de hvor jeg omtaler og har direktelinker til produktene 🙂

   Tur prøver vi å gå på én gang i uka uansett, og da er det naturlig for meg å bruke Twentyfour, og da må jeg merke det selv om det er et innlegg jeg ikke får betalt for.

 2. Ang Netfit. Når kommer den berømte appen? Er ikke fire år litt vel mye? Andre influencere klarer jo å få til mye mer på kortere tid. Dessuten, på den siste videoen på Netfit sin instagramkonto, har du dårlig teknikk. Ved bulgarske utfall, skal kne på fremste fot være over hæl i laveste posisjon. Dere skal selge treningstips, da er det en ide at dere viser øvelsene riktig. Knebøyvideoen: du virker for svak for stanga på 20 kg. Dårlig balanse og for mye bevegelse i kne.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Line 🙂

   Appen kommer 🙂 Vi har hatt en del utfordringer og ikke vært heldig med valg av samarbeidspartnere. Det har dessverre forsinket ting.

   Angående teknikken så er det du skriver her feil. Det er ingen fasit på vinkelen i kneet og kneets plassering over hælen. Ulike posisjoner vil belaste ulike muskler i større eller mindre grad.

   Ved å plassere hæl over kne slik du beskriver blir øvelsen mer hoftedominant og ta mer på setet. Ved å gjøre slik jeg gjør tar den mer på fremside lår 🙂 Så lenge du klarer å holde trykket på hælen.

   Du kan også gjøre øvelsen mer hoftedominant ved å lene deg fremover i dyp posisjon.

   Du kan se video her: https://youtu.be/-mv0o59XHpg

   Som du ser er kneet langt foran hælen.

   Si fra om du trenger flere tips angående teknikk, så hjelper vi gjerne 🙂

   Angående knebøy så trener jeg på langt tyngre vekter enn 20kg. At knær beveger seg eller man er ustabil har ikke nødvendigvis noe med at vekten er for tung.

   1. Så du skylder på samarbeidspartnere? Ingenting er selvsagt deres egen feil. Du kan sende meg så mange videoer du bare vil, men jeg kunne sendt deg like mange tilbake på det motsatte. Du skal bøye rett ned i hoften, ikke forover slik at knærne kommer over tærne (noe som utsetter knærne for unødig belastning).
    Du skal også holde tyngdepunktet på hælen av forfoten. Det gjør du jo heller ikke i denne videoen. Jeg sier et høyt nei takk til teknikktips fra dere.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det du beskrive der er en gammel myte, dessverre :/ Heldigvis vet de fleste nå at det å la tærne vandre over og frem foran foten er helt ufarlig, faktisk helt vanlig og i mange tilfeller hensiktsmessig 🙂

    Jeg vet du ikke vil ha flere linker, men det er heldigvis andre der ute som sikkert er interessert i dette: https://www.physio-network.com/blog/knees-shouldnt-pass-toes-during-the-squat-myth-or-truth/

    One of the biggest training myths out there is that the knees shouldn’t travel forward past the toes during a squat, otherwise your knees will explode…

    Og om du vil lese studier på dette: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14636100/

    Although restricting forward movement of the knees may minimize stress on the knees, it is likely that forces are inappropriately transferred to the hips and low-back region. Thus, appropriate joint loading during this exercise may require the knees to move slightly past the toes.

    Jo, vi kunne selvsagt vært flinkere til å velge samarbeidspartnere, det er jo vår feil og det kan jeg garantere deg at vi er oppgitte på oss selv over :O Men nå har vi faktisk fått både en beklagelse og innrømmelse fra de, så du kan slutte å spekulere i ting du faktisk ikke vet noe som helst om.

   3. Men nå var det bulgarske utfall jeg starta denne kommentaren med. Ikke squats. Hvorfor har du ikke tyngdepunktet på hæl da? Og under squats: Jo, du har dårlig balanse. Det ser vi jo godt. Og en annen ting; hva mener du med «de fleste vet»? Det stemmer i allefall ikke.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Poenget er det samme. Muskelen din vet ikke om den gjør en knebøy eller en bulgarsk splittbøy 🙂 Det er helt ufarlig for knærne å la de vandre forbi tærne dine i øvelser som knebøy, bulgarsk splittbøy, utfall osv. Det handler rett og slett om hvilke muskler du ønsker skal belastes mest 🙂 Ingen av delene er feil.

    En hver person som holder seg oppdatert innenfor dette emnet vet at det å la knær vandre forbi tær er helt normalt og ufarlig.

    Om du er uenig i dette så vil jeg gjerne se studier som støtter opp under påstanden din 🙂

  2. LINE. Du var jo en ekte solstråle. Vil oppmuntre deg til å finne på noe annet å gjøre enn å være ufin i kommentarfeltet. Du driter deg ut!

   1. Caroline Berg Eriksen

    ln: Sånn er det når noen «har hørt noe» og så har de ikke kunnskapen til å kritisk vurdere det de har blitt fortalt :/ Men forhåpentligvis så skjønner hun nå at det å la tærne passere foran foten ikke er feil eller farlig 🙂

   2. Sirill

    Til Caroline og LK. Forøvrig er ikke ortopeder som er eksperter på knær, enige i at kne over tå er en utdødd myte. Det er delte meninger om dette, og det burde dere opplyse folk om. Slik dere skriver her nå, bruker dere kun artikler som fronter det ene synspunktet. Hvis dere vil bli tatt på alvor som treningseksperter bør dere opplyse om at det er delte meninger om dette, ikke fremstille det som om det er enighet om at teknikken til Caroline er den eneste rette.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det er meg bekjent ikke delte meninger om dette, og jeg finner ingen studier publisert som viser knær forbi tær er feil. Det eneste jeg finner er studier som viser at det ikke er feil. Jeg kjenner heller ingen autoriteter innenfor trening og helse som fortsatt mener at det er negativt. Men du er mer enn velkommen til å poste studier som faktisk viser at det motsatte er tilfellet.

    Om du trenger flere studier på området: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22990570/

    «This execution in turn leads to lower stresses in the back. To strengthen the muscles of the leg, the unrestricted squat may be the best option for most people.»

    Forfatterne konkludere med at knebøy hvor knærne får vandre fritt, faktisk kan være det beste valget for folk flest. Dette handler også om proporsjoner, og mennesker med lange lårben vil jo umulig kunne ta en knebøy uten å la kneet vandre forbi tærne.

    Jeg har heller ikke fremstilt det som at min teknikk er den eneste som er riktig, da må du lese kommentarene mine en gang til. Jeg skriver at ingen av teknikkene er feil, det handler bare om hvilke muskler du ønsker å belaste 🙂 Det er nemlig flere måter å løse øvelser på, som på hver sin måte påvirker muskler ulikt 🙂

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Sirill: Som Caroline skriver så er dette en gammel myte, og da hjelper det ikke at du har hørt en lite oppdatert ortoped fortelle deg dette. «Appeal to authority» er uansett en logisk tankefeil og det hjelper ikke hvor flink denne ortopeden er så lenge det ikke finnes gode studier som støtter opp påstanden hans.

    Knær forbi tær er fullstendig harmløst, og faktisk en nødvendighet i mange tilfeller. Tar du en øvelse med mer bøy i kneet, vil du få større effekt på fremside lår enn om du tar den med mindre bøy i kneet. Derfor er det hensiktsmessig å la kneet vandre forbi tærne om du ønsker større effekt på fremside lår.

    Men det hadde vært så mye bedre hvis du i stedet for å bare skrive tome påstander, faktisk la ved en kilde som støttet opp under det du skriver. Det finnes mye litteratur som viser at det er fullstendig harmløst, og noe av det har Caroline lagt frem over her. Så egentlig skjønner jeg ikke hvorfor dette diskuteres videre.

 3. Hva er grunnen til at man er ustabil, hvis det ikke er fordi det er tungt? Dårlig balanse? Skade?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå er ikke jeg ustabil der da, men det kan jo være noe så enkelt som sko som er ustabile, at man ikke skaper nok buktrykk og «låser av overkroppen», eller bare dårlig balanse 🙂

   1. Derfor bør man helst ta øvelser med stang med flate sko eller uten sko. 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Anita: Det har du helt rett i 🙂

  2. Veronica

   Jeg har trent tung styrke med veiledning av PT i flere år, og tar knebøy 3-4 ganger i uka (dog noe sjeldnere i det siste fordi… Corona). Caroline er ikke ustabil, ærlig talt. Sitter folk virkelig og leter etter ting å ta henne på, dag ut og dag inn? Og finner man ikke noe, så finner man på noe i stedet?

   Jeg kan for øvrig merke selv at hvis jeg varmer opp med 20 kg stang i knebøy, er jeg mer ustabil enn hvis jeg løfter tyngre. Dette fordi det bare er oppvarming, og jeg tar meg ikke bryet med å spenne på kjernen i like stor grad. I tillegg utfører jeg øvelsen raskere, mest fordi jeg hater oppvarming og bare vil bli ferdig (uvane, ja) 😛

   Om jeg løfter tyngre, blir jeg for det første mer «presset» ned mot gulvet. Det i seg selv skaper stabilitet. I tillegg er jeg nødt til å trekke pusten, spenne kjernen og holde buktrykk for å klare å komme meg opp igjen. Jeg *føler* meg i hvert fall mer stabil når jeg løfter tungt enn lett (med mindre det er langt tyngre enn jeg kan makte, selvsagt :D).

   Folk i dette kommentarfeltet bør seriøst slutte å skrive som om de er eksperter på alt, bare for å ta Caroline. Jeg kan trygt si at min benk, mark og bøy er langt i fra perfekt til enhver tid – likevel har jeg løftet tungt i mange år, og hatt mye fremgang uten noen skader eller smerter.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Godt poeng, Veronica 🙂 Å løfte med lette vekter gjør deg også litt mer ustabil.

 4. Therese

  Ser ut som en kjempefin tur, dere er flinke som kommer dere så mye ut! både jentene og Ozo er heldige 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var det også 🙂 Kjekt å finne nye steder i kommunen! 🙂

 5. Er jo verken røyk eller ild i dette bålet, hvordan fikk dere grillet pølsene og stekt pinnebrødet? Men uansett bra dere bare later som dere tenner bål, er visst bålforbud nå, iallefall her jeg bor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bålforbud betyr ikke at det ikke er lov å tenne bål, du kan fint gjøre det på steder som er godt egnet og tilrettelagt 🙂 Vi brukte noe kull vi hadde tatt med, så ikke noe bål, bare glør 🙂

   1. Ikke bål, bare glør? Jeg tror ikke brannvesenet bryr seg om skogbrannen skyldes glør og ikke bål… En liten gnist som flyr med vinden er nok til å antenne brennbart materiale.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det gjør de nok ikke 🙂 Men det er altså lov å tenne bål på egnet sted selv når det er bålforbud. Bålforbudet er bare generelt.

 6. Hva mener du nå? Bålforbud betyr ikke at det ikke er lov å tenne bål? Og dere tar med eget kull i sekken når dere drar på tur? Nå falt jeg litt av her, sorry

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi tok med litt kull for vi visste at det var tilrettelagt for bål der 🙂

   Båtforbindelse betyr ikke totalforbud mot bål, det er bare å lese lovverket det.

   1. Men det må jo være slitsomt å dra med kull på tur? Første gangen jeg har hørt om at folk pakker med seg eget kull i sekken….

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å gå på tur med engangsgrill eller andre små grilltyper, f.eks bøttegrill med kull er jo ganske vanlig 🙂

    Planen vår var å samle sammen til å lage et bål da vi kom dit, men så kom vi osd så sent avgårde og da var kull et bedre alternativ. Det er jo lett og tar lite plass 🙂

 7. Meget mulig dere tar med eget kull når dere drar på tur altså, men sånt er ikke vanlig i min omgangskrets, som består av aktive friluftsmennesker 🙂 Stormkjøkken blir mye brukt når vi drar på tur 🙂 Aldri opplevd at noen tar med seg eget kull….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker stormkjøkken på lengre turer hvor vi trenger å spare vekt og plass, men det er ikke like koselig 🙂

  2. Kristin

   Haha herregud… Slutter ikke å la meg overraske over alt folk skal bry seg med. Tenk å ta med kull på tur, det er jo helt sykt!!!

   Håper virkelig du ikke lar disse trollene gå inn på deg, Caroline.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Slutter aldri å la meg overraske 😉 Men godt vi fikk oppklart hva «ekte friluftsfolk» tar med på tur.

   2. Er man et troll fordi om man spør om et enkelt spørsmål??? Alle ser jo at «bålet» ikke brenner, og alle ser at pølsene ikke er grilla…. veldig enkelt egentlig 😉

   3. Caroline Berg Eriksen

    Du ser jo at både pinnebrødet og pølsene er brent.

 8. Nå er vel ikke jeg en av de som har kommentert mest negativt her inne, men stiller et enkelt spørsmål…. og du hadde heller ikke behøvd å publisere kommentaren min 🙂 Så om jeg stiller et spørsmål om pølser over et bål uten hverken glør eller røyk, er vel ikke så innmari rart… eller er det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du ser at pølsene og pinnebrødet er brent, og ikke prøv å påst st den friluftslivkommentaren ikke var ment som et stikk 😉

  2. Marit.. om du ikke ser på bildene at pølser og pinnebrød er grillet så må du ta på brillene. Jeg fatter ikke hva folk henger seg opp i.
   Jeg var i Sarpsborg i går og hentet meg en bil
   Nydelig by ❤️

 9. Blir så inspirert av alle turene deres! Har selv begynt å utforske nærområdet etter at jeg begynte å følge deg på Instagram og her. Før det var jeg en ordentlig sofagris, så tusen takk for at du inspirerer meg til å komme meg ut❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre 😀

 10. Hvorfor drar dere med kull på tur for å tenne opp bål, når det er bålforbud? (Bare les på kommunens nettsider, så finner dere ut at bålforbudet faktisk er et FORBUD, det er ikke tillatt med bål nå. Punktum.) Dette minner om da dere tente bål direkte på svaberg tidligere i år… dere burde kanskje lese dere opp på regler og retningslinjer for bruk av naturen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, da må du lese deg opp på regelverket.

   Bålforbudet i Norge er et generelt bålforbud, ikke et absolutt. Det er lov å gjøre opp bål på egnet sted hvor det er lite sannsynlighet for skogbrann.

   1. Sitat fra Rakkestad kommune sine nettsider: «Rakkestad brannvesen vil understreke at det er forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark. Hvis man absolutt må grille, bruk gassgrill på et ikke brennbart underlag og med god avstand til brennbart materiale, i nærheten av vann.»

   2. Caroline Berg Eriksen

    Toppen ligger i Sarpsborg, ikke Rakkestad 🙂

    Hva som er lov eller ikke lov står for øvrig ganske tydelig på lovdata.no.

    https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2015-12-17-1710/KAPITTEL_1#§3

   3. det er lov når det åpenbart ikke kan bli brann. Og det er, juridisk sett, noe helt annet enn egnet eller tilrettelagt som du skriver. Bruken av ordet «åpenbart» viser at det er et veldig strengt aktsomhetskrav. «Egnet» og «tilrettelagt» er noe annet enn «åpenbart». Og før du føler deg fristet til å kverulere: Ordvalget betyr alt i jussen. Lovens ordlyd er den tyngste rettskilden vi har.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Lisa: Nei jeg er i grunn helt enig med deg 🙂

 11. Camilla

  Takk for fint turtips! Herlig å se folk som koser se på tur. Tommel opp for link til UT! Kan anbefale Torsnes og Øra naturreservat også, der er det så mange fine turmuligheter. god tur videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 12. Herregud, noen av kommentarene her… Må jo bare le! 😛

  Har du noen tips til kjøttfri turmat som ikke krever bål eller grill (som ikke er brødskiver)? Jeg er mye på tur med jobb (er lærer), og vi tenner ikke bål mellom 15. april og 15. september (vet at det er lov på godkjente bålplasser, men det er nå sånn vi gjør det) 😛 Takker for alle tips! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tror jeg hadde stått over bål om jeg hadde mange barn å passe på 😀

   Kan se om jeg kan lage et innlegg om det 🙂

 13. Asså, Caroline, hva du må finne deg i?! Jeg fatter ikke at folk har så lite å gjøre at de skal legge seg opp i om dine pølser er grilla eller ikke. Må jo bare le Takk for at du orker å lage innlegg, tross kverulanter! For meg er din blogg egentid, som og gir meg inspirasjon og sol på tunge dager! Takk til deg <3 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du følger <3 Så hyggelig å høre 😀

 14. Har pandemien gjort folk helt tullete? Ser sånn ut utifra noen av kommentarene her.

 15. Hahahahahhaa!!!! Dette kommentarfeltet leverer og leverer og leverer

 16. Er det så stor forskjell på hverdager og fridager hos dere da? Dere gjør vel stort sett det samme?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂 På hverdager er det stort sett mye jobb og tid foran PC. I helgene er jo jentene hjemme fra barnehagen og skole så da går jo hele dagen på å være med dem 🙂

 17. Jeg blir helt satt ut av det kommentarfeltet her. At folk orker å legge seg borti alle mulige småting og med masse spydige stikk underveis. Stå på Caroline, du gjør en flott jobb. Jeg synes det er veldig hyggelig å titte innom her

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 18. Høgnipen ligger i Sarpsborg og Rakkestad. Utkikkstårnet ligger på Sarpsborg-sida. Det er uansett ikke lov å tenne bål i skogen i Sarpsborg heller. Det er lov å bruke grillinretninger, eller kommunens egne griller som er utplassert flere steder. https://www.sarpsborg.com/nyhetsarkiv/balbrenning-og-griller-i-sarpsborg/#heading-h2-1

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gro: Hva som er lov og ikke lov står godt forklar i de norske lovene. Å diskutere det er meningsløst.

   Vi har et generelt lovforbud mot å brenne bål, ikke et absolutt bålforbud. Det er lov å tenne bål på steder hvor det åpenbart ikke er brannfare 🙂 Står i paragraf 3.

   1. Hvilken del av dette tolker dere til at det er lov å tenne bål i skogen nå?: « Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild eller behandle brannfarlige gjenstander i eller i nærheten av skog og annen utmark. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild når
    a) kommunen har gitt tillatelse eller
    b) kommunestyret selv gjennom lokal forskrift har tillatt dette fordi lokale forhold tilsier det eller
    c) det er åpenbart at brann ikke kan oppstå.»

    Det er jo overhodet ikke åpenbart at en brann kan oppstå her, slik som det kunne vært hvis det var snø på bakken f.eks? I tillegg skal man følge lokal forskrift: https://www.sarpsborg.com/nyhetsarkiv/balbrenning-og-griller-i-sarpsborg/

    Ser du henviser til norske lover, men skjønner ikke helt hva ‍♀️

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var vått etter mye regn de siste dagene, så det var helt trygt 🙂

    I tillegg brukte vi kull og det var i praksis det samme som å bruke en engangsgrill, noe som er lov året rundt.

   3. Paragraf 3 i hvilken lov?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Har linket til den over her 🙂

   5. Engangsgrill inngår i bålforbudet, jo.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det inngår i bålforbudet 🙂 Ser jeg var litt utydelig der, det var ikke meningen 🙂 Men det gjelder de samme reglene som står på lovdata.no.

 19. Solveig

  Når jeg leser blogginnleggene dine, Caroline, blir jeg inspirert til å freshe meg mer opp, ta med familien mer på tur, grille, fotografere++ Jeg får til og med litt lyst til å skaffe oss en hund, enda jeg er livredd for hunder. Når innleggene dine har den virkningen på meg, sier det noe om hvor utrolig dyktig du er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre <3 Blir så glad når jeg hører at det inspirerer 🙂

 20. At du orker CarolineAll kreds til dere!Syns du er en supermamma som gjør mye for jentene dine☺️Stå på!

 21. Hanne Storsve

  Dette kommentarfeltet er jo ren underholdning. Blir helt sjokkert over hva folk skal blande seg opp i og påpeke.

 22. https://brannvernforeningen.no/gode-rad/fritid-og-reise/balbrenning/ !!!!!!! til dere som absolutt må kverulere. værste god her står det svart på hvit at det er tillatt å fyre opp bål hvor det er liten sjanse for brann. for eksempel at det ligger snø på bakken, eller at det har vært mye nedbør over lang tid.. tror neppe caroline hadde fyrt opp et bål om det hadde vært null nedbør og sol.

 23. Violetta

  Liker så godt innleggene om turer dere tar, og både barn og hund er heldige som får slike regelmessige naturopplevelser. Det er også fint å se at dere er på forskjellige steder! Fint med tips for alle i Østfold.

  Fine bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre at du gjør det 🙂

 24. Får dere klærne, eller brukes de bare i reklamen og sendes tilbake? Det må jo bli sykt mye klær etterhvert når det er nytt hver helg.. Kjipt for miljøet

 25. Takk for et koselig og inspirerende innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 26. Camilla

  Vad är det för fel på folk? Kan ni inte engagera er i något viktigt? Världen brinner och i många länder finns inga eller ett fåtal respiratorer. Folk svälter och dör pga lockdown och ni har mage att kritisera och leta fel på Caroline. Bruk energin på att göra världen lite bättre, om du inte klarar det ta en långtur eller ett kallbad. Jag är absolut inte enig om allt hon skriver men kommentera på ett respektfullt sätt!!!

 27. Jeg slutter liksom ikke og forundre meg over folk.
  En person er irritert fordi dere drar på tur og griller pølser men det finnes ikke glør eller ild i bålet.
  En person er irritert fordi dere har tent bål noe som da er forbudt.
  Merkelig at noen ser så forskjellig

 28. Jannike

  Men herregud la nå dama få dra med seg kull på tur! Hva bryr det noen andre?! Herlighet folk har for lite å finne på..
  All ære til deg Caroline

 29. Å hjelpes så mye ræl å lese i kommentarfeltet, blir helt matt jeg….stå på dere, nydlige dere, så fine bilder både med og uten bål❤

 30. Henriette

  Hei dere!!! Har dere sett på Game of thrones? Blod fan her 😀 Herre så Lars Kristian ligner på Tyrion!! Så kuuult!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, aldri sett 🙂

 31. Jeg er inne og leser bloggen din daglig og koser meg med det:) kommenterer aldri, men følte jeg måtte skrive noe. For dette kommentarfeltet er jo helt ute å kjøre..unnskyld meg altså! Tror de aller fleste er som meg, inne å leser bloggen fordi de liker den, men uten å legge igjen en kommentar. Dumt at det er kun kverulantene som kommenterer! Alltid noen som skal lage dårlig stemning ! Ikke hør på de, stå på, så kjekt å få følge familien din !:)

 32. Hat??

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s from NAKD 🙂

 33. Shoes brand?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *