tips til deg med hund: zara pet collection

Verdens kjekkeste, fineste og vakreste Ozo i det nye skjerfet sitt! Jeg holdt på å dåne da jeg så dette hos Zara, så dette må jeg tipse andre hundeeiere om 🙂 Zara har nettopp fått en egen avdeling for kjæledyr – pet collection – og der er det så mye fint til både små og store firbeinte! Senger, kobbel, halsbånd, gensere for de som trenger det og så videre. Det var utsolgt for halsbåndet med navn, så det håper kommer tilbake til lageret snart! Til Ozo ble det dette halsbåndet med skjerf som jeg synes han er så fryktelig kjekk med, og i tillegg kjøpte jeg en kjempefin hundeposeholder som enkelt kan festes på kobbelet. 

Vi har et militærgrønt bånd i akkurat samme farge – passer perfekt 🙂 Og med stor hund har jeg allerede erfart at jeg plutselig får bruk for mer enn 1 pose på turen – ehe 🙂 Her kommer noen andre favoritter fra Zara Pet Collection! Sjekk ut alt HER


Her er det kompani Lauritzen og litt titting på MGP mellom slagene i kveld! Heia Norge og TIX! 

13 kommentarer

 1. Så fint med tips 🙂 Jeg skal se og kjøpe noe, til ny valp 🙂 Kjekke Ozo <3

  Heia TIX <3

 2. Vår hund skal slippe å gå med et sjal i halsen. Hva skal det være godt for….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et halsbånd 😀

   1. Jeg vet det er halsbånd, men småharry ( i min øyne) okke, som. Man ser vel i grunnen få hunder med disse båndene.

    Ozo er ellers veldig flott. . .

 3. Hvorfor er ikke de andre innleggene (blogg + IG) hvor ozo har tørkle på, merket med reklame?

 4. Så fin med skjerf! 😀 Husker en hund vi kjente også hadde rutete skjerf i halsen mens den levde, det var så stilig!

 5. Han er skikkelig fin med halstørklet sitt! Jeg synes det er så koselig å se hvor smilende og glad han er. Også med diii store labbene nå, helledussen!!

  1. Smilende? Ja, han «smiler sikkert når han ser seg i speilet og ser tørkle slik som alle andre hunder.
   https://hunomhund.no/2018/09/en-smilende-hund-er-ofte-en-stresset-hund/

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Det er en Samojed, de smiler hele tiden 🙂

 6. Violetta

  Det er jo helt lovlig å pynte den på fire bein litt, og det skjerfet var fint det. Ikke noe som plager noen hunder 🙂
  Men selv ble jeg mest glad for hundeposeholderen! Jeg går ofte tur, og er såå lei av å måtte putte i kommer og knyte fast på bånd! Så denne skal jeg ha ihvertfall! Takk for tips.

 7. Er dette «gratis» reklame, eller har du glemt å merke innlegget?:)

 8. Jeg har bandana til mine hunder, men bruker de kun for bildenes skyld, ikke noe dem går med daglig. Til tur er det gode seler som gjelder.

  1. Caroline og Lk bruker jo en kjempefin sele til Ozo til daglig. Ikke alltid så lett å se den på grunn av all pelsen, men.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *