tips til deg med hund: zara pet collection

Verdens kjekkeste, fineste og vakreste Ozo i det nye skjerfet sitt! Jeg holdt på å dåne da jeg så dette hos Zara, så dette må jeg tipse andre hundeeiere om 🙂 Zara har nettopp fått en egen avdeling for kjæledyr – pet collection – og der er det så mye fint til både små og store firbeinte! Senger, kobbel, halsbånd, gensere for de som trenger det og så videre. Det var utsolgt for halsbåndet med navn, så det håper kommer tilbake til lageret snart! Til Ozo ble det dette halsbåndet med skjerf som jeg synes han er så fryktelig kjekk med, og i tillegg kjøpte jeg en kjempefin hundeposeholder som enkelt kan festes på kobbelet. 

Vi har et militærgrønt bånd i akkurat samme farge – passer perfekt 🙂 Og med stor hund har jeg allerede erfart at jeg plutselig får bruk for mer enn 1 pose på turen – ehe 🙂 Her kommer noen andre favoritter fra Zara Pet Collection! Sjekk ut alt HER


Her er det kompani Lauritzen og litt titting på MGP mellom slagene i kveld! Heia Norge og TIX! 

13 kommentarer

 1. SĂ„ fint med tips 🙂 Jeg skal se og kjĂžpe noe, til ny valp 🙂 Kjekke Ozo <3

  Heia TIX <3

 2. VĂ„r hund skal slippe Ă„ gĂ„ med et sjal i halsen. Hva skal det vĂŠre godt for….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et halsbĂ„nd 😀

   1. Jeg vet det er halsbÄnd, men smÄharry ( i min Þyne) okke, som. Man ser vel i grunnen fÄ hunder med disse bÄndene.

    Ozo er ellers veldig flott. . .

 3. Hvorfor er ikke de andre innleggene (blogg + IG) hvor ozo har tÞrkle pÄ, merket med reklame?

 4. SĂ„ fin med skjerf! 😀 Husker en hund vi kjente ogsĂ„ hadde rutete skjerf i halsen mens den levde, det var sĂ„ stilig!

 5. Han er skikkelig fin med halstÞrklet sitt! Jeg synes det er sÄ koselig Ä se hvor smilende og glad han er. OgsÄ med diii store labbene nÄ, helledussen!!

  1. Smilende? Ja, han «smiler sikkert nĂ„r han ser seg i speilet og ser tĂžrkle slik som alle andre hunder.
   https://hunomhund.no/2018/09/en-smilende-hund-er-ofte-en-stresset-hund/

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Det er en Samojed, de smiler hele tiden 🙂

 6. Det er jo helt lovlig Ă„ pynte den pĂ„ fire bein litt, og det skjerfet var fint det. Ikke noe som plager noen hunder 🙂
  Men selv ble jeg mest glad for hundeposeholderen! Jeg gÄr ofte tur, og er sÄÄ lei av Ä mÄtte putte i kommer og knyte fast pÄ bÄnd! SÄ denne skal jeg ha ihvertfall! Takk for tips.

 7. Er dette «gratis» reklame, eller har du glemt Ă„ merke innlegget?:)

 8. Jeg har bandana til mine hunder, men bruker de kun for bildenes skyld, ikke noe dem gÄr med daglig. Til tur er det gode seler som gjelder.

  1. Caroline og Lk bruker jo en kjempefin sele til Ozo til daglig. Ikke alltid sÄ lett Ä se den pÄ grunn av all pelsen, men.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *